פתיחת אתרים כמו מגה ושאר אתרים שנטפרי מחפשת רעיון איך לסנן...
-
אני חושב שיש לי רעיון פשוט לפתיחת אתרים כמו מגה וכו'
שהם יפתחו בצורה בטוחה בדיוק כמו ביוטיוב וכל קישור (אפילו אם הוא ישלח במייל בצורה פרטית...) יהיה צורך לשלוח אותו לבדיקה. -
@משה-כהן-435 זה קיים גם כיום ע"י גוי של אינטרנט
נ.ב. אני ביקשתי אישור לפתוח תיקיה במגה ולאחר שקיבלתי אישור הכנסתי לתוכה סרטים
אה מתחיל להבין את הבעיה? -
@a0533057932 אמר בפתיחת אתרים כמו מגה ושאר אתרים שנטפרי מחפשת רעיון איך לסנן...:
@משה-כהן-435 זה קיים גם כיום ע"י גוי של אינטרנט
אה מתחיל להבין את הבעיה?אבל לפתוח סתם קישורים זה לא אפשרי. וזה מאוד חבל כי תכלס זה אנשים משתפים תוכנות בחינם ועוד הרבה דברים טובים.
אולם מנגד יש שם גם דברים ממש לא טובים. בדיוק כמו ביוטיוב, לכן אני חושב שהדרך שהצעתי היא הכי בטוחה לפתיחת האתרים הנ"ל
נ.ב. חבל שנטפרי פתחו לך את זה לסרטים -
@משה-כהן-435 אני הבאתי דוגמא בעלמא
לא שזה קרה
כי הדרך היחידה היא גוי של אינטרנט שמביא את הקבצים במגיקוד מה שמונע מהאופציה הזאת בכל מקרה -
על זה בדיוק אני מדבר.... במקום לעשות את הדרך הזאת הרבה יותר פשוט וקל זה מה שאני הצעתי
-
@משה-כהן-435 ומה תעשה לבעיה שהעליתי?
-
@a0533057932 אמר בפתיחת אתרים כמו מגה ושאר אתרים שנטפרי מחפשת רעיון איך לסנן...:
@משה-כהן-435 ומה תעשה לבעיה שהעליתי?
איזה בעיה בדיוק העלית?!
-
זה רק דוגמא לא קרה באמת
-
@a0533057932 זה לא אכפת לי.. מה שמעניין אותי זה למה נטפרי לא עושה את מה שאני הצעתי???
-
מה דעתו של ידידנו @magicode בענין?
-
@משה-כהן-435 כי מה תעשה לבעיה שהעלתי
בצורה ידנית יאשרו
ורגע אחרי האישור מה יקרה? -
@משה-כהן-435 כשמציעים רעיון חייבים להבין את הבעיה. ולא הבנת את הבעיה (מה שהבנת אינה בעיה)
בכל אופן יש כבר רעיון רק צריך פיתוח: https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=3 -
כמו ש @נטפריס אמר יש הצבעה על הנושא.
-
@magicode אמר בפתיחת אתרים כמו מגה ושאר אתרים שנטפרי מחפשת רעיון איך לסנן...:
כמו ש @נטפריס אמר יש הצבעה על הנושא.
אבל בהצבעה אתם מתכוונים לפתוח כל קישור אפילו שנשלח במייל.... אני מציע לבדוק גם קישורים שנשלחים במייל - הרבה יותר בטוח...