גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
@aiib תדפדף כאן בנושא זה עד ללמעלה כשפתחתי את הנושא העלתי צילום של המחירים והתוכניות
-
@aiib ! שים לב לתאריך בכותרת שבו הצטרפתי ולטבלה מתחת זה לא מהיום
מחיר-בזק.png -
זה למסלול 40 מגה. חישבתי למסלול 100 מגה (u100), וזה יוצא 94 ש"ח לממוצע שנתי, הכי זול שיש.
-
האמת שתבדוק את זה קודם אני גם רציתי 100 מגה ואמרו לי שזה לא אפשרי כי הקו שלי לא תומך בכזה תשתית תבדוק את זה מול בזק קודם
-
@אליהו-התלמיד-חכם בדקתי, תודה!
-
@mashav כמה זה ל15?
-
@aiib לחודשיים ראשונים 75 ש"ח ואח"כ 94.9 ש"ח עד סוף השנה, ממוצע שנתי 91.58.
אחרי שנה הכל עולה, אבל הבנתי שזה תמיד ככה, ואפשר לבקש המשך הנחה בשימור לקוחות.
יש לשים לב שישנו מבצע על חבילת U100 באותו מחיר בדיוק! -
יש מישהו שיודע לטובת הציבור איך מעדכנים את זה במדריכים של נטפרי שניתן להתחבר דרך בזק
-
@mashav אם ככה זה אותו מחיר כמו 019 עם שירות פי אלף טוב!!
-
זה לא ההבדל היחיד בין 019 לבזק שים לב שבחברת בזק יש סינון של ועדת הרבנים לעניני תקשורת על השיחות של הטלפון מבירור שערכתי בוועדת הרבנים על המסלול של 019 אין סינון שיחות וגם שעכשיו הכל נמצא בחשבונית אחת וגם שאם אתה לוקח את הראוטר מהדגם החדש של בזק במידה ויש לך תקלה אתה לא צריך לנסות לחשוב מה הבעייה ולמה זה קרה הנציג של בזק מתחבר אילך לוויפי מהמחשב שלו והוא רואה את כל הבעיות שיש על הרשת שלך ומסדר הכל לעיתים רחוקות אפילו לא תצטרך להמתין לנציג בבזק במקרים מסוימים יש מערכות שמסדרים תקלות לבד ללא צורך בנציג
-
@אליהו-התלמיד-חכם 019 לא נוגעים בקו הטלפון
-
שימו לב זה לא פתרון סופי ואין על מה להתלהב, סוף סוף זה לא בזק זה אייס, ומינסיון שלי 019 עם פחות בעיות מאייס, למשל כשהתחברתי לאייס הם נתנו לי IP של לקוח קיים בנטפרי, הטלפון של נטוויזן לא עבד, האינטרנט לא כל כך יציב כמו ב-019,
אבל למרות זאת אני מנסה בינתיים להישאר שם לראות איך העניינים מתקדמים,
בנטפרי אמרו לי שהם לא מעכנים את זה בוויקי, בגלל שיש להם הרבה בעיות עם זה. -
@mashav אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
לחודשיים ראשונים 75 ש"ח ואח"כ 94.9 ש"ח עד סוף השנה, ממוצע שנתי 83.6.
אחרי שנה הכל עולה, אבל הבנתי שזה תמיד ככה, ואפשר לבקש המשך הנחה בשימור לקוחותנדמה לי ששנה מורכבת מ 12 חודשים ולא מ 4 חודשים, ככה שהממוצע השנתי צריך להיות קצת שונה [למעשה זה 91.58]
-
@יהודה12 צודק, לא יודע איפה הטעות,אני מתקן.
-
בסים כשר המחיר ל15 מ"ב הוא 80 ש"ח
-
@סים-כשר ול 40 מ"ב
-
@סים-כשר אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
בסים כשר המחיר ל15 מ"ב הוא 80 ש"ח
לכמה זמן? שנה?
-
@אליהו-התלמיד-חכם
40 מ"ב 90 ש"ח
@mashav כרגע זה לא מוגבל -
המחיר בבזק 100 מגה - 80 ש"ח לחודשיים ראשונים, ו-100 ש"ח לחודשים הבאים. בלי השכרת ראוטר ותשלום לסינון.
-
@סים-כשר רק שההבדל הוא כך בבזק לחודשיים ראשונים80 ש"ח ואחר כך 100 ש"ח לשנה וסים כשר עם 90 קבוע השאלה היא למי יש שרות כי סים כשר סוגרים באזור 6 בערב ופותחים מאוחר בבוקר בבזק יש שרות 24 שעות ביממה וגם שכידוע הספק בחיים לא יכול לעזור לך ולתת את השרות ברמה של החברה עצמה תמיד החברה תהיה עם שרות יותר טוב