אתרי שיתוף קבצים שלא נתמכים בנטפרי, מה הסיבה? והאם הולך להיפתח אתרים נוספים?
-
המצב כיום שמי שצריך להעביר קבצים, והוא בנטפרי אין לו בעיה, כי יש כמה וכמה אתרים שפתוחים.
הבעיה היא כשצריכים לקבל קבצים, לא תמיד נמצאים במצב שאפשר לדרוש מהשולח תעביר לי כך, וכו'.
כמובן, שהמערכת הפניות מאוד מסייעים בזה (פעם העבירו לי את הקובץ במג'יקוד. גם בלי נקודה, היות ונגמרו לי הנקודות) אבל הדבר די מסבך, כידוע.
השאלה היא.
א. מה יש באתרים שלא עובדים שלא ניתן לסנן אותם. (אם הציבור ידע, אולי יחשבו על פיתרון)
ב. בהצבעות על הצעות חדשות בנטפרי, לא מופיע פיתוח סינון של אתרי שיתוף קבצים נוספים.
ג. היו אתרי שיתוף קבצים שהיו פתוחים בעבר, וכיום סגורים. (אני יודע מהדף אתרים נפוצים, יש שם שני אתרים שלא עובדים) השאלה היא, מה קרה בהם שהם נסגרו. והאם יכול להיות שיחזרו לפתיחתם. -
@מאןדהו לאחרונה פתחו DROPBOX וגם WETRANSFER.COM
-
א. @מאןדהו הם יוצאים מנקודת הנחה שאם אתה מדבר על לקוח/מוכר או כל שירות עסקי שיש לך מול אותו אדם, [כמעט] תמיד תוכל לבקש ממנו מראש שישלח לך בג'מבומייל וכדו'.. הסיטואציה שאתה מזכיר יותר נוטה לכיוון של אתרי שיתוף קבצים וכדו', ששם אכן אין ממי לבקש.
ב. דבר נוסף, מתן הגישה רק לשרתים שהחומר יושב עליהם באופן זמני בלבד, מאבטח יותר שהחומר המועבר הינו חומר לצרכי עבודה, ולא סרטים וכדו' באתרי השיתוף השונים ששם מאוחסנים החומרים בשרתים קבועים.
-
@חיים-כהן זה לא נכון, כשאתה מקבל שירות ממישהו, וכשהוא צריך להעביר לך את הקובץ יש רק דרך מג'יקוד שזה אתר שהוא לא מכיר, וצריך דווקא ג'מבו מייל, זה עוד לא נעים.
אבל כשמישהו עושה לך טובה כלשהי, ואתה דורש ממנו איך להעביר לך את הקובץ, זה כבר לא שייך. -
@מאןדהו לא מבין למה אתה קורה לזה "דורש", ומה הבעיה להעביר דרך אתר שהוא "לא מכיר"..?
הוא אמור להעביר לך קובץ? תכתוב לו שאתה מעדיף שיעביר לך אותו דרך השרת הזה או הזה...אציין, כתבתי את דעתי בעקבות זה שאני בצד ה-נותן/מוכר של המתרס, ואחת ליום-יומיים, לקוחות מבקשים ממני לשלוח להם רק דרך ג'מבומייל וכדו', כי הם לקוחות נטפרי. ויש שמגדילים לעשות שאומרים שאין להם גישה לאף שרת אלא רק למייל, ואז צריך לשלוח קובץ קובץ... ואני עושה את זה בשמחה. לא רואה בזה כל בעיה. ולכן אני לא מבין מה אתה מרגיש לא בנוח שמראש ההוא יעלה לך לשרת שאתה מבקש..
-