**לצערי**: בקשת עזרה התנתקות מנטפרי בטבלט
-
אני מחובר כבר כחצי שנה בנטפרי הן במחשב במשרד והן בטבלט.
במחשב עובד הכל מצוין.
הבעיה היא בטבלט שמחובר לרשת דרך סים מובנה. כמו שדנו כבר הרבה בפורום.
אציין בקצרה את הבעיות שנתקלתי בהם ממה שעולה עכשיו בזכרוני
-
חנות אפלקציות גוגל פליי איננה פתוחה כלל, המשעות היא שאין אפשרות להוריד/לעדכן שום אפלקציה אפילו איימייל.
-
אביא דוגמה שמפריע מה שאין עדכון אפלקציות שנתקלתי ממש לאחרונה והיא באפלקצית קל קו של משרד התחבורה שכבר אינם תומכים בגירסא הישנה שלהם ואין אפשרות לקבל מידע בסיסי זה.
-
אין לי אפשרות לראות דרך האפלקציה של יוטיוב אפילו סרטונים שאושרו בנטפרי כשדרך הדפדפן קשה עד בלתי אפשרי לראות אותם.
-
כמו כן אין תחרות אמיתים ומספיק שחקנים בתחום שאוכל להתחבר דרכם, לדוגמא התחברתי בהתחלה לנסיון דרך rl שנותנים סים של פלאפון שמהירות בו יותר טובה מ019 [כך הרגשתי] אבל המחירים שלהם הם מאוד יקרים.
-
אפילו באפלקציות שכן עובדות לפעמים רחוקות ישנן בעיות רוחניות לדוגמא אפלקצית מד"א שלי עובדת בנטפרי וחלק קטן מסרטונים שעובדים בו הם לא טובים. כמו כן אפלקצית 'טפחות עד הבית' ישנה תמונה לא טובה מיד במסך הפתיחה ואין לנטפרי יכולת לסנן אותה (כך ענו לי ממרכז הפניות כששלחתי הקלטת תעבורה)
אציין שרוב העבודה שלי מתבצעת בדרכים ואני לא רוצה להסחב עם מחשב אפילו קטן, אני חייב משהו מעולה שתומך בהכל
אני מדגיש: אני מאוד מעריך את מיזם נטפרי וממליץ עליו בכל הזדמנות אפשרי, החתימה שלי בג'מייל הנו המלצה עם קישור לנטפרי וכן הלאה.
למעשה בקשת העזרה שלי היא לקטע שנסתי לעבור לחברת תקשורת אחרת עם סינון שאני רוצה לנסות אותו (אני לא חוזר לסינון הקודם שהיה לא טוב בלשון המעטה)
ואסביר בקצרה: מטעם משרד התקשורת ישנו פעולה שכולנו מכירים גם במעבר בטלפונים המאושרים ע"י ועד הרבנים לעניני תקשורת-שבכדי להתנייד לחברה שרוצים להתחבר אליה יש צורך להוציא שיחה מהמספר הקודם או יש אפשרות בחרות מסוימות לעשות את הפעולה הזאת דרך sms.
כמו שידוע שניי האפשרויות הנ"ל אינם קיימים כהוראת הרבנים אצל נטפרי
נסתי כמה שעות לדבר עם החברה שאני רוצה לעבור אליה ואין להם פתרון
אבקש את עזרתכם-איך אני עובר אליהם.
מקווה לבשורה מנטפרי ואני לדוגמא מוכן לשלם בחודש 100-150 שקל לדבר כזה
-
-
@משה-זוכמיר
ניסת לפנות לנטפרי ? -
האמת שלא
-
מה אתה ממליץ דרך הטלפון או מרכז הפניות
-
@משה-זוכמיר אז תנסה דרך מרכז הפניות (זה יכול ליקח זמן עד שיענו אז קצת סבלנות)
-
019-טלזר גם יעזרו לי?
-
@משה-זוכמיר
זה לא בדיוק כמו שאתה כותב
שלח לי מייל
000@955.co.ilאגב הסינון של נטפרי לא מיועד בצורה רשמית עבור מערכת ההפעלה אנדרואיד .
-
אני יודע לכן בקשתי פתרון מנטפרי גם לענין הזה
-
כמעט כל סוכן מכירות של סלולר, יש לו דרך לזייף שיחות בדיוק בשביל המטרה הזאת.
-
לאחר שיחה עמו
הוא ירכוש בעז"ה טאבלט עם מערכת הפעלה WINDOWS
ויוכל להשתמש בסינון של נטפרי -
@משה-זוכמיר
לגבי 1-2-3: כרגע כל זה לא נפתח, ובתקופה הקרובה גם לא יפתח...
ובדיוק בגלל מה שכתבת ב - 5... אין לזה תמיכה כרגע...לגבי 4: דווקא 019 מהווים אלטרנטיבה מעולה, ויוצרת תחרות לא רעה בכלל בקרב חברות הסלולאר, במידה והם אכן יכנסו למשחק.
כך שלמעשה, אם אתה משתמש עם טאבלט, השימוש ה[כמעט יחיד] שתוכל לעשות איתו עם נטפרי, הוא בדפדפן...
שאגב, לא הבנתי למה אתה לא מצליח לראות בו סרטונים ביוטיוב... איזה מכשיר יש לך?@957 מה ההבדל בנושאים אלו בין אנדרואיד לווינדוס?
-
@957 אמר ב**לצערי**: בקשת עזרה התנתקות מנטפרי בטבלט:
הוא ירכוש בעז"ה טאבלט עם מערכת הפעלה WINDOWS
ויוכל להשתמש בסינון של נטפריבאיזה טאבלט ניתן להשתמש חופשי בנטפרי ? מבחינת הWiFree אני מתכוון.
-
@רמה-פלוס
הפתרון בווינדוס לבעיות 123@למדן-וידען
הא רוכש טאבלט עם סים מובנה,
בעבר היו כאן בפורום כמה דגמים שניתן להתקין עליהם WIFREE ללא בעיה. -
@רמה-פלוס לרמה פלוס
אני אסביר כמו שכתבתי מה הבעיה ביוט יוב בלי האפליקציה
בראיה דרך הדפדפן זה עובד איטי מאוד וגם נתקע וחוזר ונתקע
ודרך האפליקציה זה עובר מצויין ביותר מנסיון ואין שום תקיעות ומהירות מסחררת יחסית
-
@baruch אתה אומר שאפשר 'לעבוד' על נטפריוכן להתקשר דרך סים שלהם?
-
@משה-זוכמיר לא הבנת.
ניתן לעבוד על החברה שרוצים לעבור אליה באמצעות שיחה ממספר אחר, וזיוף המספר שהם יראו במערכת למספר שלך.יהיה לתועלת כשתרכוש טאבלט וינדוס והWiFree יעבוד לך שתעדכן אותנו בדגם.
@957 מצאתי כמה דיונים בנושא אבל בפועל אולי דגם אחד.
אשמח ויהיה לתועלת העשרה בתחום. -
עוד לא קלטתי את הסיפור של הניוד.
למי מעניין כאן את המספר, הרי המספר בין כך לא היה לשיחות, אז פשוט מבטלים את הישן ורוכשים סים חדש עם מספר חדש בחברה החדשה, לא??? -
@abc יתכן שיש לו וואטצ'אפ למשל על המספר הזה..
יתכן שמקבל חבילה זולה יותר בניוד.. -
@abc אין לי וואצאפ על המספר איך בדיוק יהיה לי וואצאפ בנטפרי
אבל יש כל מיני כניסות לבנקים הזמנות תור בדאר שכולם רשומים על אותו מספר ואני רוצה להמשיך אתו
-
@למדן-וידען את הדגם הזה רבינו @משה-זוכמיר מתכונן לקנות https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fwww.ivory.co.il%2Fcatalog.php%3Fid%3D19036%26added%3D1&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNHlehPOVs3Cu_80m2ktZGwPo1SePw
זה אבל די הרבה כסף אבל נשמע משהו טוב ועל זה אישר רבינו @957 שיעבוד וייפרי