חנות האפליקציות של וווינדוס
-
תגובה: חנות האפליקציות של וינדוס
אשמח אם מישהו יוכל להביא כאן מה המצב של זה.
בשרשור הנ"ל, אני מבין שהתחילו לפתוח שם דברים, וכן במציאות הוא פתוח בצורה מצומצמת ביותר.
אישית כאשר שלחתי בעבר בקשה לקבל אפליקצייה שלחו אותי להצביע בעד הפיתוח, במילים אחרות, שכרגע לא פותחים שם כלום עד שיפותח כראוי.
אך ברשימת ההצבעות, על אף שהוא נמצא במקום השני (ובמקום הראשון של הפיתוחים שעדיין לא פותחו), משום מה הוא לא נלקח לפיתוח.
רואים שכמה וכמה דברים אחרים, שנמצאים למטה ברשימה, פותחו כבר או לפחות נלקחו לפיתוח, ואילו זה נשאר תלוי ועומד, (אין לי תלונות על נטפרי, כמו שהם כותבים הרשימה לא מחייבת אותם...), אך בכל זאת הייתי שמח להבין מה קורה, למה באמת זה נלקח לפיתוח, האם נטפרי חושבים שזה פיתוח לא חשוב, אז למה הוא זכה לכ"כ הרבה הצבעות. -
@davd אמר בחנות האפליקציות של וווינדוס:
רואים שכמה וכמה דברים אחרים, שנמצאים למטה ברשימה, פותחו כבר או לפחות נלקחו לפיתוח, ואילו זה נשאר תלוי ועומד, (אין לי תלונות על נטפרי, כמו שהם כותבים הרשימה לא מחייבת אותם...), אך בכל זאת הייתי שמח להבין מה קורה, למה באמת זה נלקח לפיתוח, האם נטפרי חושבים שזה פיתוח לא חשוב, אז למה הוא זכה לכ"כ הרבה הצבעות.
כבר נכתב כאן בפורום, שיש לנטפרי כמה וכמה שיקולים בהחלטות שלהם מה לפתח,
גם ההצבעות נכנסות למערכת השיקולים שלהם.
אבל זה בוודאי לא השיקול העיקרי. -
אבל יש דברים שאפשר להוריד משם
-
אכן הגיע הזמן לסיום הפיתוח הנ"ל
-
@מטעמים בדיוק זה מה ששאלתי, למה אכן נטפרי אכן מעדיפים עשרות פיתוחים אחרים, על פני הפיתוח של זה, על אף שהוא הגיע למקום השני, ולמה נטפרי פשוט התעלמו מהשורה הזו, ודילגו לדוגמה לשורה שאחריו (קבוצות בג'ימייל).
אין לי תלונות, אני פשוט רוצה להבין, יש כאן פיתוח שקיבל המון הצבעות, זאת אומרת שאנשים רוצים את זה, ועם זאת, לא מתייחסים אליו... -
@davd כבר כתבו פה בעבר שהפיתוחים הם לא בהכרח לפי דף ההצבעות אלא גם לפי הקושי של הביצוע.
ע"ע ההצבעה על וויפרי לאנדרואיד שהייתה בראש הרשימה במשך יותר משנה.
בהחלט ייתכן שעובדים על הפיתוח של החנות של ווינדוס אבל זה לוקח יותר זמן מאשר קבוצות בג'ימייל לדוגמא.
נמתין בסבלנות...