רכישת נקודות ללא תוקף/תוקף ארוך
-
מדי פעם נגמרים לי הנקודות, אני חושב לרכוש נקודות ואז אני אומר מה אני יעשה עם נקודות שנגמרים עוד 40 יום, אני צריך עכשיו 2 נקודות לימים האחרונים בחודש, למה לי לקנות חבילה עם תוקף קצר.
אולי יש מצב מוסיפים עוד סוגי חבילות, חבילה לטווח קצר כמו עכשיו במחיר הרלוונטי.
חבילות טיפה יותר יקרות אבל במחיר סביר בתוקף לשנה או ללא תוקף. -
@by6199 אמר ברכישת נקודות ללא תוקף/תוקף ארוך:
מדי פעם נגמרים לי הנקודות, אני חושב לרכוש נקודות ואז אני אומר מה אני יעשה עם נקודות שנגמרים עוד 40 יום, אני צריך עכשיו 2 נקודות לימים האחרונים בחודש, למה לי לקנות חבילה עם תוקף קצר.
אולי יש מצב מוסיפים עוד סוגי חבילות, חבילה לטווח קצר כמו עכשיו במחיר הרלוונטי.
חבילות טיפה יותר יקרות אבל במחיר סביר בתוקף לשנה או ללא תוקף.רעיון חזק!!!!!!!
-
@by6199 הבעיה בנקודות ללא תוקף היא, שיכול להיות שנטפרי יקבלו פתאום הרבה מאוד פניות מנקודות רבות שהצטברו במשך הרבה זמן וממילא הם לא יעמדו בקצב.
דווקא הרעיון שנראה לי טוב. זה דומה למה שהצעת. שיהיה מסלולים מרובי נקודות בנטפרי נגיד מסלול עם עשרים נקודות לחודש. שיעלה נגיד עשרים שקל וכדומה. כך לא צריך לקנות הרבה נקודות בפעם אחת, דבר שמן הסתם גורם ל"ביזבוז" הרבה נקודות. -
@מאןדהו אמר ברכישת נקודות ללא תוקף/תוקף ארוך:
@by6199 הבעיה בנקודות ללא תוקף היא, שיכול להיות שנטפרי יקבלו פתאום הרבה מאוד פניות מנקודות רבות שהצטברו במשך הרבה זמן וממילא הם לא יעמדו בקצב.
דווקא הרעיון שנראה לי טוב. זה דומה למה שהצעת. שיהיה מסלולים מרובי נקודות בנטפרי נגיד מסלול עם עשרים נקודות לחודש. שיעלה נגיד עשרים שקל וכדומה. כך לא צריך לקנות הרבה נקודות בפעם אחת, דבר שמן הסתם גורם ל"ביזבוז" הרבה נקודות.אין שום הגיון שפתאום ייוצר עומס מטורף בגלל שיש הרבה אנשים שהחליטו להשתמש ביתרת הנקודות ולהקריס את השירות לקוחות.
(לא חייבים למצוא סיבות למה זה לא יהיה טוב, יש לך הצעה אחרת למה לא, זה סותר? נניח שיש משתמש שכל חודש מספיק לו 15 אבל יש לו חודשיים בשנה שהוא צורך 25 בממוצע מה יעזור המסלול שלך?) -
זה אכן רעיון מדהים.
לדעתי..... הנקודות שמקבל כל משתמש יש בהם הגיון שיהיו תקפות רק לאותו חודש, כדי שלא יהיה עומס וכו'.
אבל, נקודות שקונים שיהיו לתוספת, ההרגשה היא שכל עוד ויש סיכוי גדול ולא נשתמש בהם לגמרי, אז זה כאילו לא "שווה". -
@מאןדהו אפשר שהשימוש לחודש יוגבל והנקודות ישארו
-
@ב-נ אני חושב שזה פחות מוצלח להגביל.
תמיד יכול להיות פתאום כמה דברים דחופים, ואין סיבה לא להשתמש אם היתרה של הנקודות.