מערכת מולטימדיה ונטפרי
-
בשעטומ"צ התקנתי מערכת מולטימדיה ברכב.
כמה שאלות
- אפליקציית Me, חסומה?
- אפליקציות נוספות לא עובדות, בעיה פרטנית בכל אחת או שמא משהו כללי (גוגל מפות, סלופארק, פנגו ועוד כמה)
- קבצי אפליקציות בנטפרי, היכן עוד אפשר להשיג חוץ מהאתר של צבי?
- וויפרי, יש סיכוי? או שבמולטימדיה זה מורכב עד בלתי אפשרי.
אודה למי שיכול לפנות מזמנו ולעזור.
נ.ב. התקנתי תעודה כדת וכדין.
נ.ב.ב. ממילא נדרשה ממני נעילת המכשיר ע"י סיסמא - מטרד בפני עצמו, יש דרך לבטל אחרי התקנת התעודה?תודה רבה שוב.
-
איזה אנדרואיד זה?
-
@מעלה-ומוריד אמר במערכת מולטימדיה ונטפרי:
- קבצי אפליקציות בנטפרי, היכן עוד אפשר להשיג חוץ מהאתר של צבי?
אם רושמים את שם האפליקציה בחיפוש גוגל עם סיומת apk אפשר להוריד ממגוון אתרים (כמובן לאפליקציות מאושרות. ניתן גם לבקש פתיחה)
לדוגמא
https://apkpure.com/נ.ב.ב. ממילא נדרשה ממני נעילת המכשיר ע"י סיסמא - מטרד בפני עצמו, יש דרך לבטל אחרי התקנת התעודה?
ניתן לבטל את הנעילה אחרי התקנת התעודה ללא כל בעיה
-
-
@מעלה-ומוריד אם זה אנדרואיד 7 ומעלה, תוכל להתקין ווייפרי ותקבל חנות אפליקציות וכו', ורוב ככל הדברים יעבדו לך חלק. (וגם מה שלא, עפ"י רוב יעבוד בדפדפן).
ואגב, גם לא תצטרך נעילת מסך.
-
@מעלה-ומוריד צריך לתייג את @מנתק
-
@וידאל אמר במערכת מולטימדיה ונטפרי:
איך? בהגדרות, ההגדרה של נעילת מסך אפורה ולא ניתנת לשינוי.
@חיים-כהן אמר במערכת מולטימדיה ונטפרי:
אם זה אנדרואיד 7 ומעלה, תוכל להתקין ווייפרי ותקבל חנות אפליקציות וכו', ורוב ככל הדברים יעבדו לך חלק. (וגם מה שלא, עפ"י רוב יעבוד בדפדפן).
כששוחחתי עם נציג נטפרי, אמר לי שלדעתו במולטימדיה זה מסובך, ושאשאל בפורום אם מישהו התנסה.
-
שאלה נוספת אגב. אין לי אפשרות לחבר יותר מחשבון גוגל אחד. יתכן שזה גם קשור לסינון? מאמין שלא, סתם שואל.
-
@מעלה-ומוריד איך הצלחת לחבר את הראשון?
-
@a0533057932 אמר במערכת מולטימדיה ונטפרי:
@מעלה-ומוריד איך הצלחת לחבר את הראשון?
איפה אמורה היתה להיות בעיה?
-
אין אפשרות לחבר את המכשיר לחשבון גוגל בנטפרי
כנראה עשית את זה דרך חיבור אחר -
פוסט זה נמחק! -
@מעלה-ומוריד אמר במערכת מולטימדיה ונטפרי:
@וידאל אמר במערכת מולטימדיה ונטפרי:
איך? בהגדרות, ההגדרה של נעילת מסך אפורה ולא ניתנת לשינוי.
אני ביטלתי ללא קושי
-
אני התקנתי תעודת אבטחה של נטפרי ותעיתי בקוד שלה וזה ננעל לי 89700 שניות וצריך שהרכב יהיה דלוק כל הזמן הזה בקיצור לא מציאותי רציתי לדעת האם שייך לאפס לפרמט או משהו אחר כי אחרת זה הלך לי לפך אין לי מה לעשות עם זה
-
@0548592392 אמר במערכת מולטימדיה ונטפרי:
אני התקנתי תעודת אבטחה של נטפרי ותעיתי בקוד שלה וזה ננעל לי 89700 שניות וצריך שהרכב יהיה דלוק כל הזמן הזה בקיצור לא מציאותי רציתי לדעת האם שייך לאפס לפרמט או משהו אחר כי אחרת זה הלך לי לפך אין לי מה לעשות עם זה
לגבי איפוס יש כאן מומחים ממני,
אבל יש אפשרות בכל מרכז התקנות לרכב לחבר את המולטימדיה ישר למצבר ולא להידלק רק אחרי חצי סוויץ', וכך היא תשאר דלוקה כל הזמן, אם תגדיר כיבוי מסך כשלא בשימוש אין לזה כמעט צריכת חשמל (שלא ירוקן את המצבר) בהצלחה! -
למי יש רעיון .?.
-
@0548592392 אין צורך לכתוב את אותה הבקשה בשתי מקומות...