טלגרם פתוח בנטפרי?
-
עברתי על כל האשכולות שנפתחו בעבר (בתקווה), עברו כשנתיים מאז הדיון האחרון, אשמח לדעת מה המצב כרגע.
מבחינה טכנית
ישנה אפשרות לחבר את טלגרם דרך פרוקסי (ובאופן תאורטי על הפרוקסי להחיל אפשרויות סינון)
ניתן לזהות הודעות מקבוצות ומערוצים
ניתן לפתוח קבוצות וערוצים ספציפיים (כמו שמאשרים URL)
ניתן לחסום / לאשר בוטים ספציפייםהאם כל האפשרויות הללו מיושמות בנטפרי?
איפה ניתן להושיט יד במידה וטלגרם לא מאושרת? -
בנתיב פתוח,
אבל אין סינון כ"כ טוב
ואפשר להגיע די בקלות לדברים הכי גרועים -
@א-פושטער-איד אמר בטלגרם פתוח בנטפרי?:
בנתיב פתוח,
אבל אין סינון כ"כ טוב
ואפשר להגיע די בקלות לדברים הכי גרועיםתודה, טוב לדעת שבנתיב זה פתוח, חבל לדעת שהסינון לא משהו
מצד שני מאז ומתמיד החוזקה של נטפרי היתה בזה שהיא מאפשרת סינון הרבה יותר הדוק ופרטני, מדבריך אני מבין שטלגרם סגור בנטפרי?@baruch
מישהו עובד על זה?
איפה האתגרים? -
@tr טלגרם סגור בנטפרי למרות שניתן לסנן אותו עקב הוראת הרבנים
-
@a0533057932 אמר בטלגרם פתוח בנטפרי?:
תודה על התגובה
איפה אפשר לשמוע / לקרוא על זה עוד פרטים?
לרבנים אין עניין לחסום סתם, מן הסתם משהו מפריע להם עם הפלטפורמה.העניין הוא כזה, אין תוכנת מסרים נורמלית שאפשר לעבוד איתה מבלי להצטרך סמארפון (האנגהאוט נכשלת על הסף)
וואטסאפ לפי מה שאני מבין פתוח בנטפרי אבל בשביל להשתמש בוואטסאפ צריך מכשיר עם רישום פעיל עליו
(מכיר את אפשרויות הוירטואליזציה שקיימות, זה לא פתרון לבעיה במיוחד כשקיים סינון לפלטפורמה הרבה יותר מתאימה) -
@tr וואצפ סגור בנטפרי
-
@a0533057932
אה אוקי טוב לדעת, זכרתי שהוא פתוח משום מה
לפי מה שאתה אומר הצורך בפלטפורמת מסרים נורמלית אפילו עולה -
???
יש הצפנה מקצה לקצה, אז איך בדיוק? -
-
@חינמי מה הבעיה?
כל עוד ואת התוכנה בסוף אני כותב אני יכול לפענח כל מה שאני רוצה
בנוסף ניתן להעביר דרף פרוקסי וכד'
יש מגוון דרכים טכניות בגלל הAPI -
@tr http://forum.netfree.link/topic/2181/יש-מצב-עתידי-שטלגרם-יעבוד-בנטפרי/35?page=2
כן ראיתי את ההודעה הזאת, עבר די הרבה זמן מאז מן הסתם טכנולוגיה התקדמה ועוד הרבה דברים אחרים.
האשכול כאן רלוונטי כי מה @baruch אומר זה שיש אתגרים טכנולוגיים במציאת פיתרון מלא, אשמח לשמוע מהן האתגרים ואיפה אפשר לתרום לפתרון הבעיה. -
@tr כל עוד ולא יגיע אישור מהרבנים לא יחפשו פיתרון
מה גם שהיום טלגרם הוא ערוץ ההפצה של כל הסרטים בישראל כך שהסיכוי שיפתחו את זה הוא אפסי -
מה גם שהיום טלגרם הוא ערוץ ההפצה של כל הסרטים בישראל כך שהסיכוי שיפתחו את זה הוא אפסיהרבנים לא מחפשים לחסום הם מחפשים פתרון לבעיה קיימת
גם גוגל הוא הדלת הראשית לכל המריעין בישין ועדין הוא פתוח כי הוא מסונן.השאלה היא מהי הבעיה הקיימת?
-
@tr המטרה שלשמה הוא מיועד כיום
-
@tr
מתגובתך נשמע שאתה לא גולש בנטפרי.אפשר לדעת איזה בעיה אתה בא לפתור?
מה המטרה שלך? -
@magicode אמר בטלגרם פתוח בנטפרי?:
@tr
מתגובתך נשמע שאתה לא גולש בנטפרי.אפשר לדעת איזה בעיה אתה בא לפתור?
מה המטרה שלך?המטרה שלי היא פלטפורמת התקשרות לקבוצת אנשים שחלקם משתמשים בנטפרי.
טלגרם עונה על כל צרכיי -
@tr אמר בטלגרם פתוח בנטפרי?:
העניין הוא כזה, אין תוכנת מסרים נורמלית שאפשר לעבוד איתה מבלי להצטרך סמארפון (האנגהאוט נכשלת על הסף)
וואטסאפ לפי מה שאני מבין פתוח בנטפרי אבל בשביל להשתמש בוואטסאפ צריך מכשיר עם רישום פעיל עליו
(מכיר את אפשרויות הוירטואליזציה שקיימות, זה לא פתרון לבעיה במיוחד כשקיים סינון לפלטפורמה הרבה יותר מתאימה)יש את סלאק
-
@זבולי אמר בטלגרם פתוח בנטפרי?:
@tr
יש את סלאקסלאק מכוון לאנשים טכנולוגיים, מה שלא מתרחש אצלי.
מעבר לזה כתבתי באשכול הישן מהן הבעיות עם סלאק, כשמדובר על אנשים לא טכנולוגיים זה הופך להיות צרה. -
מה גם שהיום טלגרם הוא ערוץ ההפצה של כל הסרטים בישראל כך שהסיכוי שיפתחו את זה הוא אפסי@tr המטרה שלשמה הוא מיועד כיום
מעניין אותי אם אתה מדבר מטעם נטפרי, או סתם דעה עצמית שלך (לגיטימי לגמרי).
כי דווקא אני לא כל כך מבין את הטיעון שפלטפורמה סגורה (סגורה זה אומר שאנשים שבעיקרון היו נהנים ממנה וחוסכים כסף/כאב ראש וזמן עבודה - צריכים להשתמש בפלטפורמות מיושנות ומסורבלות) בגלל ש'מטרת הפלטפרומה' היא - העברת סרטים. או כל דבר אחר.דבר ראשון ברור שלא זו באמת מטרת הטלגרם. מטרת הפלטפורמה היא פשוט שירות IM - צ'אט איכותי ומהיר (הכי מהיר היום בעולם אאל"ט) עם פונקציונליות עצומה, cross-platform וחשוב מאוד שהכל בחינם לגמרי. וזה עובד מעולה (לא לנו עדיין...)
אז ניצלו את זה להפיץ סרטים? מה זה קשור?
גם בreddit יש הרבה שטויות. לכן סוגרים? לא.
מסננים.
וכמו שהוזכר פה - בהחלט ייתכן אפשרות לסנן את הטלגרם באמצעות פרוקסי.@tr כתב בצורה מאוד יפה, ושאל שאלות נכונות.
בא נקווה שיהיו תשובות.
מנטפרי. -
@chv אמר בטלגרם פתוח בנטפרי?:
וכמו שהוזכר פה - בהחלט ייתכן אפשרות לסנן את הטלגרם באמצעות פרוקסי.
אפשר הסבר יותר מפורט על היתכנות?