אינטרנט קווי- עזרה בסיסית
-
@שלמה-וויס אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
@mashav אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
אולי בדיקת המהירות המהירות מראה לו 25 והוא מכפיל ב8. אלא שבאמת צריך את הבדיקה לחלק ל8.
לא יודע אני הגעתי מקסימום ל70 רק שאף פעם לא הייתי עם קליטה מלאה
זה אומר שבהחלט המצר איכותי, 70 זה המון!
-
@mashav אני אכן בהחלט לגמרי מרוצה ממנו לאחר ניסיון מר עם הרבה נטסטיקים מה גם שאפשר להתחבר אליו גם דרך כבל רשת (4 חיבורים) וגם אפשר לחבר אליו טלפון נייך+פקס (למשתמש נטפרי זה בד"כ לא נוגע מכיוון שהטלפון חסום אבל בשבילי זה מאד יעיל כי כך קו האינטנט משמש גם כקו טלפון)
-
@שלמה-וויס כרגע לא במלאי באתר של פלאפון...
-
לכל המתעניינים יש סוגים של ראוטר שעובדים על טכנולגיית LTE ADVANCED שמשתמשים ברוחב פס כפול או יותר והמהירות שלהם יכולה להגיע ל 600 מ"ב, כמו זה למשל.
זה בערך אותו המחיר ש @שלמה-וויס קנה מפלאפון.
נ. ב. כשיגיע דור 5 לארץ בצורה נורמלית המצב אמור להשתנות לגמרי. -
@יהודה12 אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
לכל המתעניינים יש סוגים של ראוטר שעובדים על טכנולגיית LTE ADVANCED שמשתמשים ברוחב פס כפול או יותר והמהירות שלהם יכולה להגיע ל 600 מ"ב, כמו זה למשל.
זה בערך אותו המחיר ש @שלמה-וויס קנה מפלאפון.
נ. ב. כשיגיע דור 5 לארץ בצורה נורמלית המצב אמור להשתנות לגמרי.הראוטר הזה מכפיל את המהירות עד פי 4,כך ש600מגה זה רק בציאוריה אם היה לך 150 ברגיל.
אבל עדיין זה מעניין אם באמת זה עובד ומכפיל בארבע. -
@mashav אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
הראוטר הזה מכפיל את המהירות עד פי 4,כך ש600מגה זה רק בציאוריה אם היה לך 150 ברגיל
זה מה שהתכוונתי.
הראוטר הרגיל עובד על אנטנה אחת עד 20 MHZ הראוטר הזה יכול לאחד רשתות אז בתאוריה זה אמור להיות יותר טוב. כמה יותר טוב לא ניסיתי. גם אותי מעניין אם מישהו ניסה את זה בפועל. -
-
-
@a0533057932 אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
CAT יותר גבוה נותן יותר מהירות כך @zeevgros טען לי
וחזקה עליו שבדק את העניןנכון מאד, ומה שהבאתי זה CAT 11 לעומת הרגילים שהם CAT 3 או CAT 4
נ. ב. יש גם יותר מהירים ויש גם ראוטרים של דור 5 רק המחירים בשמים. -
-
@יהודה12 ראוטר דור 5 כ1900 ש"ח
-
@a0533057932 אני יודע, על זה התכוונתי שהמחירים בשמים.
דרך אגב הראוטר הזה הוא מעולה גם לדור 4 רשמית הוא מגיע למהירות של 1.6 ג"ב הורדה בדור 4 ו 150 מ"ב העלאה (אם התכוונת לראוטר 5G CPE Pro 2) -
@יהודה12 עליו התכוונתי
-
תודה רבה לכל העוזרים.
רציתי למקד, אני מחפש ראוטר שיהיה יציב מספיק לזום, ותו לו...
הכי זול שיש- יש למישהו המלצה? -
@מתעניין-0 HUAWEI 8372-608 לדגם בלי סוללה
או HUAWEI E5576-320 או E5573-320 לדגמים עם סוללה -
@יהודה12 אמר באינטרנט קווי- עזרה בסיסית:
@מתעניין-0 HUAWEI 8372-608 לדגם בלי סוללה
@יהודה12 זה הנטסטיק שיש לי עכשיו, אני משתמש בו כראוטר, הבנתי שהראוטרים הגדולים מספקים קליטה יותר יציבה, הדגמים האחרים שציינת הם עדיפים מהנ"ל בנושא הקליטה? כי זה נראה אותו דבר, רק עם בטריה...
תודה רבה לכולם! -
אני כן הייתי מציע לעשות קו נייח, המהירויות של הסלולר משתנות בהתאם לעומס על הרשת וכן יש נפילות בכל החברות, אם חשוב לך האמינות והרצף לך על קו נייח בהירות הורדה של מאה מגה וזה יעבוד לך פיקס בעזר''ה, המחירים גם יצאו לך זולים יותר בהשוואה לקניית נטסטיק יקר וכן אתה כלל לא מוגבל בנפח הגלישה.
אגב מניסיון הייתי מציע להשתמש עם RL על פני 019. -
@המומחה אכן עברתי לפני כמה חודשים מ019 לRL ונושעתי...
מצד שני באינטרנט קווי דרך הוט יוצא לי כ150 כולל נטפרי ובקווי 94 כולל נטפרי, וגם בקווי הבנתי שצריך לקנות ראוטר, לא?