מולטימדיה לרכב פורד
-
יש לנו מולטימדיה ברכב מישהו יודע אם ניתן לחבר לרכב נטסטיק 019 עם חסימה של נטפרי בשביל הויז
-
@איתי אמר במולטימדיה לרכב פורד:
יש לנו מולטימדיה ברכב מישהו יודע אם ניתן לחבר לרכב נטסטיק 019 עם חסימה של נטפרי בשביל הויז
-
למה לא? איפה הבעיה?
-
מניסיון, אפשר. (ניתן גם לחבר את האינטרנט, רק בעת שמזינים את המסלול. אחרי שמזינים את המסלול, ניתן גם ליסוע על מצב לא מקוון.)
אם כי, בנטסטיקים שעובדים רק על חיבור usb זה קצת לא נוח, היות וזה תופס כל הזמן את החיבור usb. -
עוד לא נפגשתי עם רכב שלא עבד בו וייז עם סים של נטפרי (לעיתים נדירות מאד היה צורך בתעודת אבטחה או למחוק את הוייז הקיים ולהתקין מעודכן ולפעמים ההפך להתקין ישן יותר אבל ס"ס תמיד עבד)
-
לי יש טויוטה קורולה 2016, ניסיתי להכניס את הסטיק ל-usb ולא עבד לי, יש אפשרות כן להפעיל?
-
@לולוש אמר במולטימדיה לרכב פורד:
לי יש טויוטה קורולה 2016, ניסיתי להכניס את הסטיק ל-usb ולא עבד לי, יש אפשרות כן להפעיל?
זה ממש לא משנה איזה רכב יש לך
אם הסטיק משדר Wifi פשוט תתחבר אליו.
אם לאו, עפ"י רוב זה כן עובד
אם אצלך לא עובד, ספר לנו איזו מערכת יש לך ברכב -
@מעלה-ומוריד אמר במולטימדיה לרכב פורד:
זה ממש לא משנה איזה רכב יש לך
אם הסטיק משדר Wifi פשוט תתחבר אליו.
אם לאו, עפ"י רוב זה כן עובד
אם אצלך לא עובד, ספר לנו איזו מערכת יש לך ברכבלהכניס את הסטיק ל-usb (של הרכב) ולהכנס דרך ה-Wifi?
יכול להיות שאין אפשרות לגלוש ברכב?
וחוץ מזה איך אפשר לדעת איזו מערכת זו? -
@לולוש יכול להיות שהבעיה היא בסטיק שלך...
עדיף את הסטיקים שעל בטריה יהיה לך בהם פחות תקלות, וודאי בהפעלה באוטו.
אתה צריך לבדוק אחרי שהצלחת להתחבר לרשת וויפיי, האם אתה מצליח להיכנס לווייז? -
להכניס את הסטיק ל-usb (של הרכב) ולהכנס דרך ה-Wifi?
בדיוק
איזה סטיק זה? -
יש לי סטיק מעולה של חברת Huawei.
יש מצב שא"א להתחבר לwifi ברכב?
איך מתחברים? -
@מאןדהו אמר במולטימדיה לרכב פורד:
@לולוש יכול להיות שהבעיה היא בסטיק שלך...
עדיף את הסטיקים שעל בטריה יהיה לך בהם פחות תקלות, וודאי בהפעלה באוטו.
אתה צריך לבדוק אחרי שהצלחת להתחבר לרשת וויפיי, האם אתה מצליח להיכנס לווייז?להכנס לוייז ברכב?
נראה לי שיש לי סטיק מעולה, והכללי אפשר לגלוש דרכו לwifi.