WiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!
-
ביצעו שינוי כל שהו?
כי בלילה ניסה מישהו מהמלאכים (baruch?) לסדר לי את זה והתקנה מחדש לא עזר, כרגע אני בלי התוכנה.. -
@למדן-וידען
אם כך, תרשה לי להציע לך להתקין גרסה יותר ישנה. -
@dLive אמר בWiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!:
@למדן-וידען
אם כך, תרשה לי להציע לך להתקין גרסה יותר ישנה.בכיף!
תודה.
מאיפה אפשר להוריד את זה? -
-
@dLive
נזכרתי במשהו.
בגרסה הישנה זה לא מחק נקודות שחזור, אז אחרי שאתה מתקין (ורואה שזה עובד טוב) תמחק אותן.
אני מאמין שיהיו כמה חכמולוגים (כמוני) שינסו להתקין א"ז על WiFree קיים ולראות אם זה ישנה, אז:
רק בגרסה 1.4 זה יחזור לכם, אבל בגרסה 1.4 כבר יש מחיקת נקודות שחזור, אז גם אם תשחזרו תגיעו לגרסה הקודמת שהייתה לכם.
בגרסאות חדשות יותר זה לא ישנה כלום. מניסיון. -
@dLive גירסה 1.4 או 1.3 של wifree לא מתפרע ועובד טוב .
רק הגירסה האחרונה עושה בעיות -
פוסט זה נמחק! -
למנהלים החשובים!
יש לכם פתרון בשבילנו?
-
@AL הם עובדים על גירסה חדשה שיפתור הבעיה
-
@zvizvi
איזה גרסה הייתה לך?
כי אם הייתה לך גרסה 1.6 לא עשית כלום, רק מ-1.4 זה עובר. -
פוסט זה נמחק! -
כעת יצא גירסה חדשה.
אני צריך שכמה שיותר ינסו אותה. כדי שיהיה לנו פידבק האם זה עובד טוב.
זה הלינק.
http://magicode.me/send-file/file/66c29add10ac171db4b0b14cc638927448377447/viewתנסו את זה ותתנו פידבק (גם חיובי).
בהצלחה. -
@magicode אמר בWiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!:
תנסו את זה ותתנו פידבק (גם חיובי).
בהצלחה.תרשה לי לתת פידבק חיובי גם על מה שכבר נתתם לנו.
תודה! -
פידבק כללי לתת ברשמים
כעת חשוב מי שהתוכנה הנוכחית לא עובדת לו, או להיפך עובדת לו טוב (פידבק = משוב). במיוחד מי שלא עבד לא עד היום טוב. -
רציתי להגיד שזה עובד מצוין
תנסו את זה ותתנו פידבק (גם חיובי).
בהצלחה. -
בנתיים עובד מצוין, ואצלי זה תיקן את הבעיה שהיה לי בגירסאות הקודמות, שכל פעם שהיה עומס, מספר דפים פתוחים, הורדה של קובץ כבד וכו' ,אז הכול היה נתקע, והיה מופיע הדף שמופיע שהוא חוסם רשתות זרות, ועכשיו בדקתי בגירסה הזאת וב"ה הבעיה חלפה,
תודה -
נראה בסדר גמור.
תודה. -
דרך אגב:
האופציה להכניס שם משתמש וסיסמה ומגיע דיווח במקרה שהתוכנה מוסרת, במידה ואני נעול לקהילה מסוימת למי הדיווח מגיע? אלי או לקהילה? -
@magicode האם גירסה זו פתר הבעיה שלאחר ההתקנה לא יכלו להתקין שום נטסטיק ושום vpn של נטפרי??.
-
@magicode וגם האם גירסה זו פחות מאיטה את המחשב מגירסה 1.6 שפשוט לפעמים היה תוקע את האינטרנט...???