הפקדת שיקים בבנק הפועלים
-
@ליכט יש כאלה דברים?
לא ידעתי.
כל הכבוד למי שעושה כך, ולא מכניס מחשב הביתה. -
@clickone
יש כאלה דברים, ואכן אשרי חלקם.
ויש גם שפתחו כתובת מייל רק בגלל שיש חדרי מחשבים...אלו ואלו נכנסים על בסיס יומיומי...
-
@ליכט אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
ויש גם שפתחו כתובת מייל רק בגלל שיש חדרי מחשבים...
אלו ואלו נכנסים על בסיס יומיומי...אוי, כמה שהאייקון הזה חזק!
עצוב.בכל אופן, @clickone יש לי שכן עם חנות אינטרנט כזאת וכל השכונה שורצים שם סליחה על הביטוי.. והבנק הכי קרוב.. מעל חצי שעה הליכה מכאן.
-
@ליכט אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
@A052 אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
@למדן-וידען
כפי שכתבתי, זה לא אפליית חרדים, אלא קבוצת מיעוט בתוך המגזר החרדי שיש לה אינטרנט ואין לה סמארטפון. אבל אדרבה אפשר לפנות.הקבוצה שיש לה אינטרנט ולא סמארטפון היא קבוצה גדולה יותר מהקבוצה שיש לה סמארטפון...
וגם אלו שאין להם אינטרנט, יש היום המון חנויות של חדרי מחשבים וכו'.ודאי שהקבוצה במגזר החרדי שיש לה סמארטפון היא קטנה מאד.
אבל יחסית למגזר הכללי, הקבוצה שיש לה רק אינטרנט במחשב ללא סמארטפון היא קטנה מאד, וזו היתה כוונתי. -
@A052
ברור. אך זה לא מונע מלנפנף בטענת אפליית חרדים. ולכן הדברים שכתבת מקודם לא מובנים.@A052 אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
זה לא אפליית חרדים, אלא קבוצת מיעוט בתוך המגזר החרדי שיש לה אינטרנט ואין לה סמארטפון.
-
@ליכט
אני אסביר יותר;
בנק ישראל לא דואג כלל למגזר החרדי, ולמרות טענותיו שהוא דואג למגזרים שלא משתמשים כ"כ באינטרנט הכוללים קשישים עולים חדשים וחרדים, זה לא מנע מכל הבנקים לסגור סניפים רבים וכן עמדות טלר (קופה) בסניפים שכן נשארו. וכמו"כ בנק ישראל היה נגד החוק שאושר לאחרונה שמאפשר לבנק ישראל למנוע מבנק לסגור סניף.
היוצא מהנ"ל שבנק ישראל מעוניין בהתייעלות הבנקים למרות שזה בא על חשבון הלקוחות.א"כ די ברור לי, שבנושא המדובר כאן שנועד רק לקבוצה קטנה מאד יחסית לציבור הכללי, לא יעניין בכלל את בנק ישראל, כי דברים חמורים יותר הנוגעים לציבורים גדולים יותר גם לא עניינו אותו.
-
לפני שאתם מבקשים מבנק הפועלים ה"חילוני".
קודם נראה שבנק פאג"י ה"חרדי" נותן את האופציה להפקיד דרך סורק, ולא רק באפליקציה.
רק עדכון 'קטן' לאלו שלא מעודכנים, בנק פאג"י כבר מזמן לא חרדי ! זה חברת בת של הבנק הבנלאומי
-
@ליכט
אני אסביר יותר;
בנק ישראל לא דואג כלל למגזר החרדי, ולמרות טענותיו שהוא דואג למגזרים שלא משתמשים כ"כ באינטרנט הכוללים קשישים עולים חדשים וחרדים, זה לא מנע מכל הבנקים לסגור סניפים רבים וכן עמדות טלר (קופה) בסניפים שכן נשארו. וכמו"כ בנק ישראל היה נגד החוק שאושר לאחרונה שמאפשר לבנק ישראל למנוע מבנק לסגור סניף.
היוצא מהנ"ל שבנק ישראל מעוניין בהתייעלות הבנקים למרות שזה בא על חשבון הלקוחות.א"כ די ברור לי, שבנושא המדובר כאן שנועד רק לקבוצה קטנה מאד יחסית לציבור הכללי, לא יעניין בכלל את בנק ישראל, כי דברים חמורים יותר הנוגעים לציבורים גדולים יותר גם לא עניינו אותו.
אכן כפי שהבנתי בנק ישראל והאוצר ומס הכנסה בתוכנית לשנים הבאות
שכל פעולה שיעשו, ירשם , כך שכל פעולה הם ידעו
(התוכנית שלהם כל כך, עדכדי שהם מתכננים לבטל את המטבעות והשטרות הכסף, ושהכל יעבור לדיגיטל
כך שמעתי כבר בשם כמה פקידים -
@חסידיש אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
רק עדכון 'קטן' לאלו שלא מעודכנים, בנק פאג"י כבר מזמן לא חרדי ! זה חברת בת של הבנק הבנלאומי
הוא מעולם לא היה חברה עצמאית. רק לבנק הבינלאומי יש 5 בנות למגזרים שונים כגון 'מסד' למורים ו'אוצר החייל' לחיילים ו'פאגי' לחרדים.
-
@איצ אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
@חסידיש אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
הוא מעולם לא היה חברה עצמאית. רק לבנק הבינלאומי יש 5 בנות למגזרים שונים כגון 'מסד' למורים ו'אוצר החייל' לחיילים ו'פאגי' לחרדים.
עדיין לא מדוייק עיין כאן ותראה שבשנותיו הראשונות של הבנק היה להסתדרות אגו"י אחוזים בבעלות הבנק הוא באמת היה בבעלות חרדית אך בשנת 2015 הסתיים מיזוג הבנק לתוך בנק הבינלאומי וכעת הוא חברת בת של הבינלאומי, מה שלא מפריע לאנשים לחשוב שמדובר בבנק חרדי