לפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק
-
@davd התשובה פשוטה. אם עושים וויפרי לאנדרואיד חייבים לאפשר שימוש בנטפרי באנדרואיד. וזה מחייב פתיחה של הדברים הבסיסיים.
זה כמו שיעשו וויפרי לווינדוס ויגידו לך לפתוח פניה כדי לפתוח את ג'ימייל...
זה לגופה של טענה
מלבד זאת ברור שיש פה אינטרס לאפשר שימוש נקי גם באנדרואיד בשביל זה ברי נולד ' נטפרי' ועל כן כשכבר ניגשים לעבודה בעקבות ההצבעות אז כבר עושים את זה בצורה יותר מושלמת.
דבר נוסף אם חשוב לך דברים ממייקרוסופט סטור אתה יכול לשלוח פניה עם נקודה. אני פעם הייתי חייב משהו מהסטור כדי לאפשר שימוש בסטיק וקיבלתי את הקובץ כך שאתה בסופו של יום לא יוצא בנזק מכל הסיפור של האנדוראיד...:) -
@386 לכארה נאמר פה שאין יותר פתיחה עם נקודה
-
@davd אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
@magicode אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
אנחנו דווקא עובדים על זה. רק שלא עודכן הסימון שמה.
הסיבה שזה מתעכב זה בגלל שאנחנו עסוקים בתחזוקה של הדברים הקיימים.
אי אפשר להזניח את הדברים הקיימים ולהתעסק רק בסטור.לגבי הטיעון של פניה של נטפרי לאנדרואיד. זה נכון שאנחנו משקיעים גם שמה. אבל זה בגלל ההצבעות שלכם. זה ההצבעה שקיבלה הכי הרבה נקודות. בזמן שהוחלט לעבוד על זה.
אבל עדיין המצב הוא שנטפרי מתאימה יותר לוינדוס מאשר לאנדרואיד.קודם כל תודה רבה על הבשורה האדירה!!!
לגבי התייחסותך לאנדרואיד (ובהתייחסות לעוד כאלו שכתבו על זה...), יש לציין שהפיתוח באנדרואיד ממש לא נשאר בגדר פיתוח של וויפרי בלבד (בגלל שזה קיבל יותר הצבעות בשעתו...), זה כבר מזמן חרג את הגבולות, זה התפתח לחנות אפלקציות, וכו' וכו'.
וכאן נשאלת השאלה, למה בווינדוס אומרים לנו שעל כל אתר ואתר, ועל בעיה ובעיה יש לשלוח פנייה, ופתאום באנדרואיד, כאשר מפתחים משהו (וויפרי), זה מתרחב ומתרחב, והופך למקיף הרבה מעבר לעל מה שההצבעות???
וויפרי קיבל הצבעות, אוקיי, בפיתוח, מעבר לזה, בבקשה כל בעיה, כל בקשת פתיחה, שיצטרכו לשלוח פנייה (או לבקש פיתוח ולחכות להצבעות..).אתה מודע לכך שחלק מהוויפרי של נטפרי אין אפשרות להתקין אפליקציות לאחר מכן?
-
אני באופן כללי נגד פתרונות זמניים.
זה מנציח את הבעיה.זה מאוד מעניין הטענה הזאת. זה מגובה בנתונים? (זאת אומרת, אתה יכול לתת דוגמה לפיתרון זמני שניתן לבעיה ובעקבות זאת לא ניתן בסוף פיתרון קבוע לבעיה?)
בנוסף, גם אם אכן פיתרון זמני יגרום לדחייה מסוימת בהגעת הפיתרון הסופי. עדיין, רוב האנשים יעדיפו לקבל פיתרון זמני גם במחיר דחיה מסוימת הפיתרון הסופי.
(לעצם הדבר, כל הכבוד. ברור שקל יותר לפתח פתרונות זמניים ולהופכם לקבועים כנהוג במדינתינו, בדרך כלל. וההחלטה שלכם לבחור בדרך הקשה ראויה להערכה.) -
@מאןדהו אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
זה מנציח את הבעיה.זה מאוד מעניין הטענה הזאת. זה מגובה בנתונים? (זאת אומרת, אתה יכול לתת דוגמה לפיתרון זמני שניתן לבעיה ובעקבות זאת לא ניתן בסוף פיתרון קבוע לבעיה?)
בנוסף, גם אם אכן פיתרון זמני יגרום לדחייה מסוימת בהגעת הפיתרון הסופי. עדיין, רוב האנשים יעדיפו לקבל פיתרון זמני גם במחיר דחיה מסוימת הפיתרון הסופי.
(לעצם הדבר, כל הכבוד. ברור שקל יותר לפתח פתרונות זמניים ולהופכם לקבועים כנהוג במדינתינו, בדרך כלל. וההחלטה שלכם לבחור בדרך הקשה ראויה להערכה.)הרגשתי שרוב המשתמשים יעיפו את הזמני גם אם זה יגרום (לכאורה) לדחייה כלשהי .
אפשר להעמיד את זה לסוג של הצבעה כדי לאמת את ההערכה הזו . -
@tatenyu אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
(לעצם הדבר, כל הכבוד. ברור שקל יותר לפתח פתרונות זמניים ולהופכם לקבועים כנהוג במדינתינו, בדרך כלל. וההחלטה שלכם לבחור בדרך הקשה ראויה להערכה.)הרגשתי שרוב המשתמשים יעדיפו את הזמני גם אם זה יגרום (לכאורה) לדחייה כלשהי .
אפשר להעמיד את זה לסוג של הצבעה כדי לאמת את ההערכה הזו . -
(לעצם הדבר, כל הכבוד. ברור שקל יותר לפתח פתרונות זמניים ולהופכם לקבועים כנהוג במדינתינו, בדרך כלל. וההחלטה שלכם לבחור בדרך הקשה ראויה להערכה.)עיין ערך NAT. בגלל הפיתרון הזמני הזה כל העולם תקוע ב IPV4 כבר לפחות 10 שנים.
-
@386 אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
@davd התשובה פשוטה. אם עושים וויפרי לאנדרואיד חייבים לאפשר שימוש בנטפרי באנדרואיד. וזה מחייב פתיחה של הדברים הבסיסיים.
זה כמו שיעשו וויפרי לווינדוס ויגידו לך לפתוח פניה כדי לפתוח את ג'ימייל...
זה לגופה של טענה
מלבד זאת ברור שיש פה אינטרס לאפשר שימוש נקי גם באנדרואיד בשביל זה ברי נולד ' נטפרי' ועל כן כשכבר ניגשים לעבודה בעקבות ההצבעות אז כבר עושים את זה בצורה יותר מושלמת.
דבר נוסף אם חשוב לך דברים ממייקרוסופט סטור אתה יכול לשלוח פניה עם נקודה. אני פעם הייתי חייב משהו מהסטור כדי לאפשר שימוש בסטיק וקיבלתי את הקובץ כך שאתה בסופו של יום לא יוצא בנזק מכל הסיפור של האנדוראיד...:)קודם כל, להוי ידוע, שבתחילת דרכו של נטפרי אכן היו צריכים הרבה לשלוח פניות לדברים פשוטים ובסיסיים, לאף אחד לא עלה על הדעת לדרוש מנטפרי לפתוח את כל האתרים הבסיסיים (כמובן חוץ מהידועים והמוגדרים) כי זה בסיס, אני ב"ה זוכר טוב טוב את תחילת הדרך.
בנוסף לכך, עם זה היה עניין רק של פתיחה של עוד כמה דברים, החרשתי, אבל מה לעשות שהנושא של אנדרואיד כבר תקוע כמעט שנתיים!!!, וכמובן שזה על חשבון דברים אחרים, כי הרי במציאות צריך בשביל זה צוות, (כמובן שאם צריך לפתח, אז צריך, אבל האם להתרחב הרבה מעבר למה שההצבעות הצביעו, על חשבון דברים אחרים, לא חושב שזה נכון).לגבי מה שכתבת שפותחים נקודתית, אז כמו שכתבו כאן, זה כבר נפסק, וגם אם נגיד שאם תנדנד להם הם ישלחו לך וכדו', אז כמובן שזה לא המטרה, המטרה היא להגיע לשימוש באפלקציות ווינדוס ככל שיהיו, בצורה חלקה (לפחות כמו החנות שהם עשו לאנדרואיד....).
רק אסיים, שבוודאי אני מבין שיש גם שיקולים נוספים לכל החלטה, ואני סומך את ידי על צוות המסור, (הרוחני והגשמי) של נטפרי, שעושים לילות כימים על מנת להכשיר את הדור פשוטו כמשמעו, (ואני כמובן נשאר לקוח שלהם (בהרבה יותר מקו אחד...), אלא שבסך הכל אני מעלה נושא שלדעתי מצריך התייחסות ואולי על ידי אכן נזכה להתייחסות.
-
וכי אין כאן מישהו מהצוות שאו שקשור למישהו מהצוות שידבר איתו בנושא??
אני חושב שחשוב מאד שיפתחו איך שהוא!! -
@פרוטגוניסט עם מי?
הגיב פה בשרשור מנהל נטפרי שאמר לך מה דעתו
אם יש לך משהו לומר תכתוב פה
הוא יראה זאת ואולי ישתכנע