מישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?
-
שבוע טוב
בסים כשר - טריפל סי שודרג כרגע השרת ובס"ד אמור להיות מהירות מצויינת כמובן במגבלות התשתית שיש לכם -
@סים-כשר קיבלתי כעת מידע על כך שיש לי תשתית הוט בבנין בו אני נמצא.
השאלה שלי היא - בזק נותנים 40 מ"ב בתאוריה, ו-28 מ"ב בפועל.
הוט נותנים בתיאוריה 100 מ"ב. [בפועל - איני יודע עדיין].
השאלה מה עדיף?
ואם הוט - איזה דיל משתלם - איזה ספק אינטרנט?
אגב, בהוט זה יוצא קצת יותר יקר, התשתית לבד היא 96 ש"ח [כולל מודם] ל-100 מ"ב. -
@אבצן אני בהוט עם ספק סים כשר בתוכנית 200 מגה ומשלם כרגע 81 ש"ח על תשתית המהירות בפועל מעל 200 מגה צירפתי למעלה צילום של בדיקת מהירות
-
@אבצן
מהירות בפועל בהוט זה תדע רק לאחר ניסיון
הספק שאנחנו עובדים בהוט זה ITC
לפעמים יש להוט מבצע בנדל עם ITC (צריך לבדוק רק על איזה מהירות יש להם בנדלים משותפים), ועל זה אנחנו מחברים את הסינון -
@סים-כשר אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
@אבצן
מהירות בפועל בהוט זה תדע רק לאחר ניסיון
הספק שאנחנו עובדים בהוט זה ITC
לפעמים יש להוט מבצע בנדל עם ITC (צריך לבדוק רק על איזה מהירות יש להם בנדלים משותפים), ועל זה אנחנו מחברים את הסינוןהספק הזה הוא ספק אחר מהספק שאתם עובדים איתו בבזק?
-
@אבצן עכשיו נציגה של הוט אמרה לי שהיא לא ממליצה על ITC ושהוא פחות מוצלח ויש עליו תלונות. היא המליצה על הוט-נט.
-
@אבצן
אין לנו סינון כרגע בהוטנט רק ב ITC , ולא ידוע לי על תלונות מיוחדות ב ITC
בבזק יש לנו אפשרות לחבר ל 2 ספקים ITC וטריפל סי -
@אינו-יודע-לשאול אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
@אבצן אני בהוט עם ספק סים כשר בתוכנית 200 מגה ומשלם כרגע 81 ש"ח על תשתית המהירות בפועל מעל 200 מגה צירפתי למעלה צילום של בדיקת מהירות
בדקתי שוב ואני משלם 81 ש"ח תשתית + ספק ITC בבנדל של הוט על 200מ"ב כולל ראוטר (זה המחיר שלי כבר חמישה חודשים נדמה לי שהוא לשנה) ההתקנה הייתה חינם עד לתוך הבית ואין לי שום בעיות איתם
הסינון הוא דרך @סים-כשר@אינו-יודע-לשאול אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
צירפתי בדיקת מהירות שנעשתה כשעוד דפי אינטרנט רצו ברקע
-
@אינו-יודע-לשאול אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
בדקתי שוב ואני משלם 81 ש"ח תשתית + ספק ITC בבנדל של הוט על 200מ"ב כולל ראוטר (זה המחיר שלי כבר חמישה חודשים נדמה לי שהוא לשנה) ההתקנה הייתה חינם עד לתוך הבית ואין לי שום בעיות איתם
הסינון הוא דרך @סים-כשר@אינו-יודע-לשאול אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
צירפתי בדיקת מהירות שנעשתה כשעוד דפי אינטרנט רצו ברקע...
התחברתי אליהם לצורך בדיקה, והתנתקתי...
קיבלתי אינפורמציה מהמתקין, שלא הייתה ידועה לי קודם, וחבל.
אני צריך גם חיבור קווי ובחדרים נוספים - ווייפיי.
הצרה היא שכדי לקלוט וייפיי של 200 מ"ב, אתה זקוק לציוד שמותאם ל-5G. זה לא מובנה בכל מחשב נייד [בעיקר בסמארטפונים זה קיים]. תיאלץ לקנות כרטיס רשת מותאם.
מה שזה אומר שאתה תוכל להתחבר לראוטר שלהם רק לרשת של 2.4G, דהיינו מהירות של כ-40-45 מ"ב. כמו בבזק.
לרשת 5G יש מעלות, אך יש לה מינוס שהיא יותר מיועדת לטווחים קצרים, ומוגבלת יותר בחציית מכשולים [קירות, חדרים כו']
כך שהפלוס [ריבוי המ"ב] הופך למינוס [כשהקליטה חלשה]...
ויתרתי על התענוג [עוד לפני שהתנסיתי במהירות גלישה / ניתוקים וכו']. -