מישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?
-
אני כיום אצל ספק שאצלו אני סובל מניתוקים קבועים, בשעות מסוימות, איטיות מחרידה - באופן רנדומלי ללא שעות, ובקיצור - אני מחפש ספק שאפשר יהיה לסמוך עליו שיספק אינטרנט מהיר ללא בעיות.
אשמח להמלצות. -
@אבצן אולי הבעיה בתשתית?
-
@shraga אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
@אבצן אולי הבעיה בתשתית?
הענין נבדק על ידי חברת האינטרנט ונשלל.
-
@אבצן
הבעיה הידועה היא שחברה שנותנת מחיר זול בד"כ זה מפני שהם מעמיסים גולשים רבים על אותם הקווים, וזה גורם לאיטיות. וכך במקום לקבל 40 מ"ב, אתה מקבל בפועל 15-25 [ואיני מדבר על מגבלות תשתית].
אפשר לקרוא כאן
https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3621165,00.html -
@אבצן אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
אני כיום אצל ספק שאצלו אני סובל מניתוקים קבועים, בשעות מסוימות, איטיות מחרידה - באופן רנדומלי ללא שעות, ובקיצור - אני מחפש ספק שאפשר יהיה לסמוך עליו שיספק אינטרנט מהיר ללא בעיות.
אשמח להמלצות.אין לי מושג אצל איזה ספק אתה נמצא כיום.
אני כבר כמה שנים ב RL (כמה קווים בכמה ערים) וממש מרוצה. -
@מישווו אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
אשמח להמלצות.אין לי מושג אצל איזה ספק אתה נמצא כיום.
אני כבר כמה שנים ב RL (כמה קווים בכמה ערים) וממש מרוצה.תודה.
אשמח לשמוע דעות נוספות. -
פוסט זה נמחק! -
@bird אם אין נסיון - אז מה הפירוש "נשמע משהו טוב"? השם שלו??
-
@אבצן
אגב, למה בהשוואת מחירים של נטפרי אפשר לראות רק ביחס לסלולרי, ולא לקווי?
בעבר היה השוואה גם בנוגע לקווי.
https://netfree.link/wiki/השוואת_מחירים -
שלום רב , המהירות מושפעת ממגון דברים: ראוטר / תשתית / ספק
אצלנו תוכל תקבל ספק במהירות של עד 100 מגה
בעלות של 35 שח לחודש - ספק של פרטנר איכותי מאודובכדי שתוכל לתת חוות דעת מקצעוית קבל 14 יום נסיון ללא עלות
שלח לי מייל ונשמח לתת לך שירות : shop@yossi-tikshoret.co.il
מצורף צילום ספיד טסט מאתמול בערב
-
@אבצן
אני שמתי RL ב-2 משרדים, בכל משרד כ-5 מחשבים על אותו קו - המהירות גלישה מצויינת, וללא ניתוקים. -
@חיפושית-100 אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
@אבצן
אני שמתי RL ב-2 משרדים, בכל משרד כ-5 מחשבים על אותו קו - המהירות גלישה מצויינת, וללא ניתוקים.תודה.
כמה עולה שם בנדל בזק + ספק? -
@אבצן האם אתה על תשתית בזק או ע"י באנדל?
גם אני סבלתי מבעיות שציינת, שאני עברתי לבזק ישירות זה התייצב אצלי.
לגבי טענות החברות על איכות התשתית באנדל, מתנצל אבל לא כ"כ הייתי סומך עליהם בנושא הזה. מניסיון כואב.
אולי אחרים יחלקו עליי, וזה בסדר, אבל זה מה שהיה אצלי.לגבי ספק, כפי שרואים כאן בפורום לרוב, זה משתנה לפי איזורים, אני ניסיתי כמה,
כיום אני אצל IB תקשורת ומרוצה, יכול להיות שגם אחרים יעבדו אצלי טוב,
אבל כעת אצלי זה יציב בלי בעיות.נ.ב. אצלי רשמית אפשר לקבל 100 מגה, בפועל זה יוצא באיזור 60 בבדיקת מהירות,
קבלתי המלצה לרדת ל-40 וכך אני מקבל תמיד 40 בצורה חלקה. הורדה במגה בייטים יוצא לי באיזור 3.5 - 4 לשניה שזה מצויין בשבילי.
כי לפעמים הראוטר/תשתית לא מצליח להגיע ל-100 והוא מתאמץ ונופל (כך הסבירו, לא מכיר אישית את הנושא)
כך שתשתית בזק + ספק שבדקתי שהוא טוב אצלי + ירידה ל-40 מגה = אצלי האינטרנט יציב כבר המון זמן. ממליץ בחום. -
לי היה תשתית של בזק וספק אראל עם נתב בי שי בזק ועבד פיקס במהירות בפועל של 100 מגה.
החלפתי לבנדל של אר אל וארוטר שלהם ומאז יששנה ירידה משמעותית באיכות החיבור, המהירות יורדת הרבה ל50 וכו', והדבר היחיד שהם אומרים לי זה להוריד מהירות ל40..... אבל הרי בבזק עבד מצוין הוי אומר שהתשתית מצוינת! א"א לדבר איתם כי תמיד הם אומרים אמרנו לך להוריד ל40.... אפילו שהביאו בהתחלה את הראוטר והוא היה מוגדר בטעות על חשבון אחר וכל הזמן התנתק לא הסכימו לבדוק לי בהתחלה כי, קודם תוריד ל40.... -
@mashav אמר במישהו יכול להמליץ על ספק אינטרנט קוי לנטפרי - שבאמת מהיר?:
לי היה תשתית של בזק וספק אראל עם נתב בי שי בזק ועבד פיקס במהירות בפועל של 100 מגה.
החלפתי לבנדל של אר אל וארוטר שלהם ומאז יששנה ירידה משמעותית באיכות החיבור, המהירות יורדת הרבה ל50 וכו', והדבר היחיד שהם אומרים לי זה להוריד מהירות ל40..... אבל הרי בבזק עבד מצוין הוי אומר שהתשתית מצוינת! א"א לדבר איתם כי תמיד הם אומרים אמרנו לך להוריד ל40.... אפילו שהביאו בהתחלה את הראוטר והוא היה מוגדר בטעות על חשבון אחר וכל הזמן התנתק לא הסכימו לבדוק לי בהתחלה כי, קודם תוריד ל40....עצוב. פשוט לא שווה להם לספק לך 100 מגה, כי זה 'תופס' להם רוחב פס של יותר משתי לקוחות של 40 מגה, שמכניסים בפועל יותר כסף.
לכתוב בפרסומים 100 מגה כשבפועל אין להם כמעט יכולת לספק את זה (גם אם הם לא מגבילים את המהירות בידיים, הם מעמיסים על השרתים בצורה שלא מאפשרת לקבל את המהירות המוצהרת, ולא רק בזמני עומס), זה ממש הונאה. -
אני עם ספק RL תשתית ב-019.
-
@חינמי זה בדיוק מה שאני מרגיש!
-
@איש-ימיני זה לא בנדל שלהם, גם לי כשהיה לי רק ספק שלהם עבד טוב.
דרך אגב, כמה עולה לך רק תשתית ב019? -
אשמח להמלצות.אני הייתי בבזק תקופה ארוכה והמהירות היתה על הפנים עכשיו אני על תשתית וראוטר של הוט עם ספק סים כשר- ITC והמהירות מעל 200 מגה באופן קבוע
צירפתי בדיקות מהירות שנעשתה כשעוד דפי אינטרנט רצו ברקע
-
@אינו-יודע-לשאול
אצלי התשתית של בזק מאפשרת עד 40 מ"ב...