טיימר לאתר או מייל
-
אני מאמין שזה כבר קיים או שכבר מישהו הציע את זה אבל אני חדש ואם כן אין לי מושג קורא שמישהו רוצה להגיע לאתר רק לכמה דקות ואז הוא נסחף אולי שיהיה אפשרות של טיימר באזור האישי כדי להזכיר וכך למנוע התמכרות
-
@בערל-ושלייקס אמר בטיימר לאתר או מייל:
אני מאמין שזה כבר קיים או שכבר מישהו הציע את זה אבל אני חדש ואם כן אין לי מושג קורא שמישהו רוצה להגיע לאתר רק לכמה דקות ואז הוא נסחף אולי שיהיה אפשרות של טיימר באזור האישי כדי להזכיר וכך למנוע התמכרות
אין משהו נח, וחבל.
יש טיימר על פרופיל אבל זה די מסובך להפעלה -
באמת מסתכלים פה על הרעיונות?
-
-
@בערל-ושלייקס
יש כמה תוספים לא של נטפרי
אני מצטט:@שלו אמר בהגבלה של שימוש באתר לפי מס' דקות ביום:
מצאתי כמה תוספים שניתן להגביל דרכם שימוש באתר לפי כמות דקות ביום.
- Screentime, זה הכי קל לתפעל, לוחצים על הסמל של התוסף, ואח"כ לוחצים למעלה על Apps ומוסיפים את האתר ושומרים, אח"כ לוחצים על סמל הפעלה ועל סמל עריכה להגדיר את כמות הדקות היומיים,( ניתן גם להגדיר שעות חסימה לכל יום בנפרד בדומה למה שניתן להגדיר בנטפרי), בסמל של Settings יש אפשרות של הגדרת סיסמא לשינוי ההגדרות.
- Limit, לוחצים על המסל, ואח"כ על Open Settings, מוסיפים את האתר ולוחצים על Add Websute ומגדירים את הדקות, בתוסף זו ניתן להגדיר רק בכפולות של 5 דקות, בתוסף יש גם אפשרות של מונה השימוש בכל אתר.
- WasteNoTime, תוסף עם הרבה אפשריות, רשימה לבינה ורשימה שחורה להגבלת דקות שימוש באתר,אפשרות להגדיר שגם הלינקים מהדף יחושבו בבנק הדקות של האתר, מונה דקות שימוש, אפשרות של הגדרת סיסמא, אפשרות להגדיר שעות עבודה ולפי זה להגדיר דקות שימוש של אתר בשעות עבודה ושלא בשעות עבודה, הגדרת דף חסימה כשהתוסף חוסם אתר (בדומה למה שיש בנטפרי), התראה לפני חסימת אתר.
-
אגב, יש גם רעיון למניעת בזבוז זמן במערכת ההצבעות - מספר 7 כאן
וכאן ההסבר עליו