מה ההיגיון ??? ומי מנצל כאן את התמימות של הציבור החרדי ???
-
@מושט אמר במה ההיגיון ??? ומי מנצל כאן את התמימות של הציבור החרדי ???:
@magicode אמר במה ההיגיון ??? ומי מנצל כאן את התמימות של הציבור החרדי ???:
נטפרי לא מתערבת לספקים במחיר שהם קובעים כדי שלא יתערבו לנטפרי במחיר שלה.
לא הבנתי, נטפרי מפחדת מהחברות שיתערבו לה במחירים?
אם נטפרי היתה עושה אפליה בין סוגי לקוחות במחירים, מילא...
אבל אני חושב שזה דרישה הגיונות מאד שנטפרי תדרוש לא להפלות את לקוחות נטפרי במחירים על פני לקוחות הכללים.
אף אחד לא מתערב לחברות במחירים אבל אם החברות מפלות ומעלות מחירים דווקא ללקוחות נטפרי. זה ממש דורש התערבות.
מסתובבת טענה שעולה לחברות יותר כסף נטפרי ולכן הם לוקחים יותר כסף.
גם אם נניח שזה נכון זה לא הגיוני שגובים על חבילת נטפרי פי 114% יותר מחבילה רגילה (דוגמא: חבילת 019 עם 200GB עולה 30 ש"ח לחודש וחבילת נטפרי של 120GB עולה 65 ש"ח...!!!!!).אני מדגיש שאני לא בא להתקיף את נטפרי
הפער בין 100 ל 200 GB לא קיים כמעט בשוק הרגיל כי הם מניחים שזה כמעט לא מנוצל
אם כן יתכן שהטענה צריכה להיות שיגדילו בנטפרי גם ל 200 GB -
עזבו, אל תנסו להצדיק בתואנות שוא, זה המצב חזהו, היצע וביקוש והחברות מנצלות את המצב!
מי שיכול לעשות משהו ולהוריד מחירים, למשל לפתוח חברה מתחרה ואיכותית שתשבור את השוק ותוריד את המחירים, בלהתבכיין אין טעם.
וד.א. בנייח אין הבדלים כ"כ, רק בתוך 019 עצמם, בספקים האחרים זה תואם למחירי השוק (שיותר גבוהים מ019). -
@נפתלי אמר במה ההיגיון ??? ומי מנצל כאן את התמימות של הציבור החרדי ???:
@מכלולאי
נראה לי שזה מאד ברור
כדי שיהיה תחרות מי נותן שירות הכי טוב ללקוחות נט-פרי
תחרות בשרות
באיכות
במהירות
ובמחירשירות איכות ומהירות אמורים להיות אחידים ללקוח החילוני והחרדי. לגבי המחיר, הוצע מחיר נמוך יותר מהקיים, לא?
-
@מכלולאי
אול אם מישהו יפנה למשרד התקשורת בתלונה על הפליה של הציבור החרדי הדורש חסימה על הרשת זה יוכל לעזור -
מסתובבת טענה שעולה לחברות יותר כסף נטפרי ולכן הם לוקחים יותר כסף.
גם אם נניח שזה נכון זה לא הגיוני שגובים על חבילת נטפרי פי 114% יותר מחבילה רגילה (דוגמא: חבילת 019 עם 200GB עולה 30 ש"ח לחודש וחבילת נטפרי של 120GB עולה 65 ש"ח...!!!!!).אבל בכל מקרה זה לא קשור לנטפרי, נטפרי לא יכול עשות כלום לזה
וזה גם תנאי החוזה ראה בויקי https://netfree.link/wiki/דרישות_מספק_אינטרנט_שרוצה_לספק_נטפרי