אתר שלא נפתח - שירות IP - RL קבוע
-
אני ינסה קצת להסביר
ישנם אתרים שחוסמים כתובות אייפי מסוימות מכל מיני סיבות של אבטחה
האתר הנ"ל אולי חסם משום מה את כתובת האייפי של הספק אראל
@משרדי( טען פה שזה לא נכון אבל זה לא הנושא)
הפיתרון שהם הציעו זה לשנות עבורך את כתובת האייפי על ידי שתרכוש כתובת אייפי ייחודית בעלות של 10 ש"ח לחודש שזה יפתור את הבעיה -
@33men תנסה לבקש מRL שיחליפו לך כתובת IP חיצונית לא קבועה (ללא תשלום), יתכן שזה יספיק בשביל לפתור את הבעיה.
כאן תוכל לראות את כתובת הIP שלך http://netfree.link/ip, תבדוק שזה אכן השתנה ואז נסה לגשת שוב לאתר. -
@shraga
תודה,
אבל נסתי ולא הסכימו -
@33men אולי נפלת על נציג/ה עצבני/ת... לדעתי כדאי שתנסה שוב.
-
@משרדי אמר באתר שלא נפתח - שירות IP - RL קבוע:
עריכה: בדקתי כעת, אני בRL ועובד לי האתר תקין.
גם אני באראל, והאתר עובד לי מצוין.
-
@נ-חיים אמר באתר שלא נפתח - שירות IP - RL קבוע:
אני ינסה קצת להסביר
ישנם אתרים שחוסמים כתובות אייפי מסוימות מכל מיני סיבות של אבטחה
האתר הנ"ל אולי חסם משום מה את כתובת האייפי של הספק אראל
@משרדי( טען פה שזה לא נכון אבל זה לא הנושא)הענין הוא שלא נחסם הספק נחסמים כתובות IP וזה בדר"כ תלוי בהתנהלות של אלו שחולקים איתך את אותה כתובת IP חיצונית וכמה מהם משתמשים באתר הספציפי או אתרים אחרים שחולקים מידע אם האתר הספציפי ובאיזה צורה הם משתמשים
הפתרון של הIP קבוע זה הפתרון האולטומטיבי שבדר"כ יפתור את הבעיה אחת ולתמיד כי אז זה כתובת פרטית שאתה לא חולק ם אף אחד.
אגב הבעיה קיימת בכל חברה שיש לה הרבה לקוחות על כתובת IP אחת כל כתובת נחסמת באתרים אחרים לפי המשתמשים שלה.
לכן @משרדי צודק שאצלו לא חסום וזה לא סותר את טענתו של @33menהסיבה שחברות אחרות לא מציעות את הפתרון הזה הוא כי פשוט אין להם אותו כיוון שרוב הספקים לא מספקים אפשרות לחיבור IP קבוע
-
-
@אינו-יודע-לשאול
@33men שלי 62.128.56.3 -
@אינו-יודע-לשאול אמר באתר שלא נפתח - שירות IP - RL קבוע:
אגב הבעיה קיימת בכל חברה שיש לה הרבה לקוחות על כתובת IP אחת כל כתובת נחסמת באתרים אחרים לפי המשתמשים שלה.
בחברות אחרות אם אין לך IP קבוע כל ניתוק חיבור משתנה לך הכתובת, ואז בעצם עם עושים הפעלה מחדש לראוטר בדרך כלל יתחלף הIP (או בעצם זה מגבלה בגלל נט פרי)
לפי התכתבויות פה בפורום נראה שהבעיה חוזרת אצל RL הרבה אולי זה בגלל שהם מחלקים על אותו כתובת IP הרבה לקוחות ?
שווה לבדוק האם אפשר חוקית לחייב אותם לספק לך IP רגיל ולא NAT
-
@נפתלי התכוונתי חברות אחרות בנטפרי
הבעיה קיימת גם ב019 וברמה יותר נמוכה בחברות נוספות ושוב זה תלוי גם בכמות לקוחות ושתי החברות הנ"ל לפחות בפרסום יש להם נתח גדול וכנראה זה משפיע גם על כמות הלקוחות