שליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות
-
@memgd אמנם.. (תלוי על איזה שינוי אתה מדבר. אתה לא יכול, לדוגמא, לערוך קישור לקובץ זיפ מסוים בדרייב - שיהיה על קובץ אחר. הקישור יישתנה. מה שאתה כן יכול זה לערוך מסמכים בענן שיש להם קישור שיתוף - גוגל דוקס או שיטס)
-
@memgd אמר בשליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות:
@chv לא נשמע לי הגיוני. הרי בעלי קובץ מסוים יכולים לפעול כעצתך, להעלות קובץ נקי, לחסום את הקישור ולבקש את פתיחתו, אח"כ הם יכולים להחליף את תוכן הקובץ מבלי שהקובץ יצטרך לעבור בדיקה מחדש... האמנם?
בהחלט ולכן אני בקשתי על קובץ PDF סגור ואם אתה כבר שואל פעם אחת שלחתי והיה טעות והעלתי מחדש
ואמרתי להם שהתחלף ופתחו לי בלי לבקש "תשלח בפניה אחרת" או כל מיני שטויות
בקיצור "תלוי מי עונה לך"ובקשר למה שאני מבקש בנושא פו "רק בקשתי שיהיה אפשרות מראש" הכוונה במדיניות שיהיה אופציה כזאת
זה הכל -
@asherke איך יהיה אופציה למען ה'?
הרי לא ידוע מה הקישור עד שלא תעלה ותיצור אותו -
@a0533057932 מה שכתבתי "לפתוח מראש" לא התכונתי לקובץ שעוד לא עלה כמו ביטיוב
אלא לפתוח קישור לפני שאני מפרסם אותו!! ולפני שזה יחשב "קובץ שהתפרסם לציבור" !!! -
@asherke כלומר?
יש קישור לקובץ ועליך לשלוח אותו לפתיחה
נראה לי שנתנו לך פה את הדרך הכי מהירה תחסום ותשלח פניה
אתה באמת חושב שיש דרך יותר מהירה? -
@asherke אוקיי אז יש לך טענה
למה נטפרי עוד לא פיתחו אפשרות כזו לתת לעונים במערכת הפניות לאשר קובץ עוד לפני שנחסם
טענה. תעלה כזה פיצ'ר בהצעות לפיתוח.נראה יותר פרקטי פשוט תחסום ותשלח לבדיקה..
-
@asherke צודק לגמרי, וגם בקשר לתמונות אם שולחים תמונה ממחשב שיש עליו חסימה של "נט פרי" למחשב ללא חסימה אז המחשב בלי החסימה מקבל את התמונה מנוקד וכתוב "נשלח לבדיקה" נא ונא לטפל
-
@ישראל-דוד-0 לתשומת לבך!
לא חייבים להגיב בכל פוסט.
אם אין משהו מועיל שיוסיף ערך לנושא המדובר, אפשר פשוט לעבור לפוסט הבא. -
@ליכט אמר בשליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות:
@ישראל-דוד-0 לתשומת לבך!
לא חייבים להגיב בכל פוסט.
אם אין משהו מועיל שיוסיף ערך לנושא המדובר, אפשר פשוט לעבור לפוסט הבא.למה לא עקשן
סתם צוחק
אגב אם @chv ש-ו-נ-א מסכים מבריקים אז תודה על העצה -
@ישראל-דוד-0 אמר בשליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות:
@asherke צודק לגמרי, וגם בקשר לתמונות אם שולחים תמונה ממחשב שיש עליו חסימה של "נט פרי" למחשב ללא חסימה אז המחשב בלי החסימה מקבל את התמונה מנוקד וכתוב "נשלח לבדיקה" נא ונא לטפל
זה תלוי באיזה שלב זה נשלח לפני שזה חזר מסינון או אחרי
צריך פשוט לשלוח אחרי שזה חוזר מסינון