עזרה בחיבור אינטרנט
-
בסביבה שלי אין אפשרות להתחבר לאינטרנט בזק מהיר (המקסימום הוא 9 מ"ב)
כרגע אני על הוט ויש אינספור ניתוקים, היו אצלי טכנאים כבר כמה פעמים בחצי שנה, ועדיין הבעיה לא נפתרה.איזה חיבוראפשרי עוד, לא על תשתית בזק ולא הוט?
יש דבר כזה בנטפרי?
תודה מראש -
@דרור אמר בעזרה בחיבור אינטרנט:
בסביבה שלי אין אפשרות להתחבר לאינטרנט בזק מהיר (המקסימום הוא 9 מ"ב)
כרגע אני על הוט ויש אינספור ניתוקים, היו אצלי טכנאים כבר כמה פעמים בחצי שנה, ועדיין הבעיה לא נפתרה.איזה חיבוראפשרי עוד, לא על תשתית בזק ולא הוט?
יש דבר כזה בנטפרי?
תודה מראשאלחוטי
כלומר דרך סים -
@דרור
אצלנו תוכל לשכור ראוטר סלולרי שעובד על סים עם חברת סלולר לבחריתך ובהתאם לקליטה הטובה ביותר באזור מגוריך.
הראוטר הסלולרי הוכיח את עצמו כמשפר את חווית הגלישה באופן משמעותי, הסיבה שאת הראוטר ממקמים במקום עם קליטה טובה ואז הוא משדר WIFI לכל החדר לפי קצב גבוהה.השכירות של הראוטר היא בסך הכל 19 שח לחודש בנוסף לחבילת הגלישה .
מוזמן לדבר איתי במייל shop@yossi-tikshoret.co.il
או בטלפון 03-8010333בהצלחה
-
@a0533057932 אמר בעזרה בחיבור אינטרנט:
כלומר דרך סים
סים יחזיק שיחות זום וכאלו?
@יוסי-תקשורת אמר בעזרה בחיבור אינטרנט:
אצלנו תוכל לשכור ראוטר סלולרי שעובד על סים עם חברת סלולר לבחריתך ובהתאם לקליטה הטובה ביותר באזור מגוריך.
יעבוד כמו ראוטר, או כמו נטסטיק?
כי עם נטסטיק יש לי נסיון גרוע, הראוטר הסלולרי יחזיק שיחות זום בלי להתנתק? (זה חלק מהעבודה שלי...)תודה!
-
@דרור
ישלנו מאות מורים/ות שמשתמשים עם זה באופן קבוע - ב"ה זה עובד
אבל חשוב לציין מדובר על רשת סלולרית שהיא פחות יציבה מרשת קווית אבל במציאות שאתה מתאר אני חושב שרשת סלולרית עדיפה על פני הרשת הקווית -
@דרור אמר בעזרה בחיבור אינטרנט:
יעבוד כמו ראוטר, או כמו נטסטיק?
כי עם נטסטיק יש לי נסיון גרוע, הראוטר הסלולרי יחזיק שיחות זום בלי להתנתק? (זה חלק מהעבודה שלי...)הכי מומלץ לשאול אנשים באיזור מגוריך על אותה חברה שאתה מעוניין להצטרף אליה. זה ממש משתנה מאיזור לאיזור, לפי האנטנות וכמות הגולשים. וכמובן לפי שעות ביום, אבל על זה יש פחות מה לשאול.
גם זה יכול לעזור מעט, אבל הכי אמין לשאול, כאמור.
-
@חיפושית-100 אפשר גם להזמין סים מ019, ואם הקליטה לא טובה לבקש מהם לשנות רשת, עד שמגעים לרשת אם הקליטה הטובה ביותר.
-
@י-ב כאן תוכל להקליד את הכתובת שלך ולדעת למי להתחבר.
אציין שבד"כ קליטה של סלקום היא יותר טובה, הזרימה שלהם מצויינת אפילו במקום שהקליטה חלשה. נקודה למחשבה. (לא, אין לי רווחים מכל חיבור לסלקום).
בRL יש לך אפשרות להתחבר ל4 ספקים פלאפון, סלקום, פרטנר והוט.
וכמובן, הנתונים פה הם לתת שיקול דעת יותר חכם, בנוסף למה ש @חיפושית-100 אומר.
בהצלחה -
@yair-na בRL ניתן לבר מרשת לחברתה מבלי להחליף סים?
-
@י-ב לא. אבל יש תנאים מסויימים שאתה יכול להחליף סים ללא עלות.