התראה לפני שליחת הפניה שהיא נשלחה ללא נקודות
-
אתמול שלחתי סרטון לבדיקה, ובלי משים לא סימנתי נקודות, ואחרי כמה שעות קיבלתי את המענה הבא:
אני מציע,
שבמקום שהלקוח יקבל תשובה כזאת לאחר כמה שעות,
הוא יכול לקבל התראה קטנה על המסך:"שים לב, פניה זו נשלחה ללא נקודות, האם אתם בטוחים?"
ואז הוא יוכל לבחור "שלח בכל זאת" או "שלח ללא נקודות"
(אותו פיתוח נחמד יש בגימייל,: מתי ששולחים מייל וכותבים "מצורף" - קופצת התראה כזאת:
-
@מטעמים אגב, יש כבר פיצ'רים דומים במערכת הפניות, לדוגמא כשכותבים את המילה 'אתר' בלי לכתוב שום כתובת אתר בנושא או בפניה.
-
@ברצינות אם כך מעולה,
זה אומר שזה לא דורש פיתוח מיוחד.אגב, הפיצרים הללו גם חוסכים זמן יקר של התומכים במרכז הפניות, ולא רק משביחים את חוויית השימוש ללקוח.
-
@מטעמים אמר בהתראה לפני שליחת הפניה שהיא נשלחה ללא נקודות:
אתמול שלחתי סרטון לבדיקה, ובלי משים לא סימנתי נקודות, ואחרי כמה שעות קיבלתי את המענה הבא:
אני מציע,
שבמקום שהלקוח יקבל תשובה כזאת לאחר כמה שעות,
הוא יכול לקבל התראה קטנה על המסך:"שים לב, פניה זו נשלחה ללא נקודות, האם אתם בטוחים?"
ואז הוא יוכל לבחור "שלח בכל זאת" או "שלח ללא נקודות"
(אותו פיתוח נחמד יש בגימייל,: מתי ששולחים מייל וכותבים "מצורף" - קופצת התראה כזאת:
מאיפה שלחת? כי סרטון שנשלח מדף החסימה אוטומטי מועבר לבדיקת ווידאו ואין אפשרות לשלוח ללא נקודה
-
@אינו-יודע-לשאול
א. לא תמיד שולחים פניה מתוך דף החסימה, לפעמים מישהו שולח לי קישור שעוד לא נבדק במייל, ואני מעתיק אותו לתוכן הפניה.
ב. ההצעה שלי מדברת על מערכת הפניות באופן כללי, ולא רק על בדיקות וידאו, אפשר שתמיד ההודעה תקפוץ למי שממלא פניה ללא נקודות. -
@מטעמים שלחת פניה בנושא דרך מערכת הפניות?
-
@ברצינות אמר בהתראה לפני שליחת הפניה שהיא נשלחה ללא נקודות:
ברור.
גם לי זה קרה, אבל כמדומני שרק פעם אחת.
לא זכרתי מה שונה היה בפניה זו, משום ששלחתי באותה תקופה כמה וכמה סרטונים. -
@ברצינות אמר בהתראה לפני שליחת הפניה שהיא נשלחה ללא נקודות:
אני שלחתי פעם. ואמרו שאולי יבוצע בעתיד, אם אני זוכר נכון.