גוגל תמונות - איך בודקים כמה תמונות יש לי שם
-
בזמן האחרון נטפרי חסמו את ראיית התמונות, וניתן רק לאחסן שם. האם יש דרך לדעת כמה תמונות יש לי שם, גיביתי תמונות ואני לא יודע אם הכל גובה, ובגלל החסימה אין לי דרך לראות את התמונות, אולי אם יהיה כתוב כמה תמונות יש שם אוכל לדעת אם הכל נכנס.
-
@גד נראה לי שניתן לראות את התאריכים לפי תאריך העלאה, ככה שאתה יכול לבדוק האם יש בתאריך מסוים את כל התמונות שהעלית
-
@מאןדהו אמר בגוגל תמונות - איך בודקים כמה תמונות יש לי שם:
@גד נראה לי שניתן לראות את התאריכים לפי תאריך העלאה, ככה שאתה יכול לבדוק האם יש בתאריך מסוים את כל התמונות שהעלית
מצאתי [ב'אני רוצה לראות' - 'נוספו לאחרונה'], אך קשה לדעת לפי זה, העלתי אלפי תמונות וסרטונים [לפני שתגמר האופציה להכניס חינם] וודאי שחלק עלו, אך אין לי דרך לדעת אם כולם עלו.
-
@גד אם אתה יודע כמה GB אמור להיות לך בסך הכל בגוגל תמונות, תוכל לבדוק כמה GB מנוצלים שם.
https://one.google.com/storage -
@חיפושית-100 לא נכון.
כרגע זה לא תופס מקום. -
@חיפושית-100 לא נכון.
כרגע זה לא תופס מקום.צודק חלקית. בדקתי כעת ואכן רק החל מ-6.2021 יתחיל לתפוס מקום בכל איכות גיבוי.
אבל אם הוא גיבה באיכות המקורית זה כבר כיום תופס מקום, וא"כ הפתרון שהצעתי יכול לסייע לו.
מקור -
@חיפושית-100 אמר בגוגל תמונות - איך בודקים כמה תמונות יש לי שם:
@חיפושית-100 לא נכון.
כרגע זה לא תופס מקום.צודק חלקית. בדקתי כעת ואכן רק החל מ-6.2021 יתחיל לתפוס מקום בכל איכות גיבוי.
אבל אם הוא גיבה באיכות המקורית זה כבר כיום תופס מקום, וא"כ הפתרון שהצעתי יכול לסייע לו.
מקורתודה, אבל כל מה שמיהרתי לגבות זה כדי שלא יתפוס מקום, כך שהפתרון לא יועיל.