אתר חמ"ל בנטפרי
-
-
@אינו-יודע-לשאול תבדוק אולי חסום בהגדרות אישיות
כי גם אצלי פתוח -
@bbn דיווחתי לנטפרי
זה פתוח רק בצורה מסוימת
לא בתגובות היסטוריות -
@אינו-יודע-לשאול
בכל הקהילות או רק במסלול המורחב ? -
@בני-גת אתה שואל לגבי האתר עצמו?
מדובר באתר חדשות וככזה הוא חסום במסלול מופחת סיכונים ומעלה ובקהילות שבהם חסום חדשות.
הדיון פה הוא לגבי התגובות שעלולים להיות בעייתיים -
מה זה האתר הזה?
על המצב הביטחוני בלבד?
תודה מראש. -
@חים אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
בעבר כשהמצב הבטחוני הדרדר פתחו את האתר הזה
https://www.hamal.co.il/
עד להרגעת המצב
אולי גם עכשיו?למה דווקא את האתר הזה? מדובר באתר בבעלות 'וואלה', אתר שמאלני. אולי עדיף לפתוח את 0404 או רוטר.
-
@or אני לא מכיר את האתרים האחרים וכמה הודעות שאינם בטחוניות יש שם אבל ייתכן שטכנית מסובך לסנן אותם.
-
@or אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
עד להרגעת המצב
אולי גם עכשיו?למה דווקא את האתר הזה? מדובר באתר בבעלות 'וואלה', אתר שמאלני. אולי עדיף לפתוח את 0404 או רוטר.
אני משער שהסיבה לפתיחת האתר הם העדכונים התכופים ובזמן אמת של מבזקי חדשות (=עובדות) בלי תוכן מיותר שזה דבר שנצרך/רצוי/מבוקש בשעה זו, בשונה מהאחרים שהזכרת (רוטר-אירועים חריגים וסקופים, 0404-כתבות) שעבורם יש תחליף באתרי החדשות החרדיים.
-
לפני כמה ימים האתר היה מתעדכן מעצמו כל פעם שיצא עדכונים האחרונים.
עכשיו כל פעם שאני רוצה עדכון אני צריכה לרענן את הדף, מדוע?
זה בגלל החסימה? -
@chana-t אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
זה בגלל החסימה?יכול להיות אבל היות ואין שום אפשרות להשאיר את התגובות פתוחות מסיבות של נקיות אז זה האפשרות היחידה לפתוח אתר כזה
-
זה בגלל החסימה?גם אני הבחנתי בתופעה, אבל דוקא הערב היה נראה לי שזה חזר.
מעניין למה החליטו בשעות האחרונות לחסום פתיחת דפים באתר
כעת לא ניתן להוריד תמונות וסרטונים -
@shraga אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
@or אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
עד להרגעת המצב
אני משער שהסיבה לפתיחת האתר הם העדכונים התכופים ובזמן אמת של מבזקי חדשות (=עובדות) בלי תוכן מיותר שזה דבר שנצרך/רצוי/מבוקש בשעה זו, בשונה מהאחרים שהזכרת (רוטר-אירועים חריגים וסקופים, 0404-כתבות) שעבורם יש תחליף באתרי החדשות החרדיים.
אין ברוטר וב0404 רק מבזקים?
אם היה אפשרות הכי טוב זה לפתוח קטגוריה של מבזקי חדשות-בטחוני במבזקי פרש. -
@אחד-תם אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
זה בגלל החסימה?גם אני הבחנתי בתופעה, אבל דוקא הערב היה נראה לי שזה חזר.
מעניין למה החליטו בשעות האחרונות לחסום פתיחת דפים באתר
כעת לא ניתן להוריד תמונות וסרטוניםזה בא ביחד.
מבחינה טכנית, או שחוסמים תגובות + עדכונים, או שחוסמים עמוד דיווח.
יחי המלך! -
יישר כח לנטפרי על פתיחת האתר. אתר בלי יותר מידי דיבורים. אלא דיווחים על אירועים ביטחוניים שקורים ובלי פרשנויות.
כך אפשר לקבל דיווחים ומבזקים על המצב בלי לקרוא כתבו של שעה בכל מיני אתרים.
נקווה שגם כאשר יעבור זעם יפתחו את האתר, כמובן עם סינון רובוטי ותמונות ווידאו כרגיל.
גם במצבים רגילים עדיף לראות מבזקים מאשר כתבות ארוכות ומייגעות עם הרבה פרשנויות -
@netanel אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
יישר כח לנטפרי על פתיחת האתר. אתר בלי יותר מידי דיבורים. אלא דיווחים על אירועים ביטחוניים שקורים ובלי פרשנויות.
נקווה שגם כאשר יעבור זעם יפתחו את האתר, כמובן עם סינון רובוטי ותמונות ווידאו כרגיל.
גם במצבים רגילים עדיף לראות מבזקים מאשר כתבות ארוכות ומייגעות עם הרבה פרשנויותגם אני ואני חושב שעוד רבים יסכימו שהאתר נחוץ גגם בכל השנה מהסיבות דלעיל ומקווה שנטפרי קורא את ההודעות ואכן ייפתחו את זה (כמובן בלי יכולת לראות התגובות שזה ממש לא נצרך ויכולים להיות שם דברים שאינם לרוחנו)
-
@ישראל-גרוס אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
גם אני ואני חושב שעוד רבים יסכימו שהאתר נחוץ גגם בכל השנה מהסיבות דלעיל ומקווה שנטפרי קורא את ההודעות ואכן ייפתחו את זה (כמובן בלי יכולת לראות התגובות שזה ממש לא נצרך ויכולים להיות שם דברים שאינם לרוחנו)
ויש שם דברים שאינם לרוחנו, מעניין למה הרובוט של נטפרי לא מסנן שפה רדודה ובזויה.
תודה גדולה על חסימת התגובות באתר הנ"ל! -
@ישראל-גרוס אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
@netanel אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
גם במצבים רגילים עדיף לראות מבזקים מאשר כתבות ארוכות ומייגעות עם הרבה פרשנויותגם אני ואני חושב שעוד רבים יסכימו שהאתר נחוץ גגם בכל השנה מהסיבות דלעיל ומקווה שנטפרי קורא את ההודעות ואכן ייפתחו את זה (כמובן בלי יכולת לראות התגובות שזה ממש לא נצרך ויכולים להיות שם דברים שאינם לרוחנו)
אתר חמ"ל חייב להחזיק את עצמו גם בזמנים של רגיעה בטחונית ולכן בזמני רגיעה הוא מכניס כל מיני חדשות שטותיות ומלוכלכות שלא מתאימים לרמת הנקיון שנטפרי דורשת מעצמה ולא את הכל הרובוט מזהה (דווקא בגלל שהאתר כן מנסה לשמור על שפה נקיה יחסית)
משא"כ בזמן מתיחות שיש לו מספיק חדשות בטחוניים לדווח. -
האתר נחסם, כנראה נטפרי מאמינים שההפסקת אש תחזיק
-
@מישווו אמר באתר חמ"ל בנטפרי:
האתר נחסם, כנראה נטפרי מאמינים שההפסקת אש תחזיק
עם מדינה נמושה כמו שלנו יש סיכוי, הבעיה היא שמנגד עומדים "בני דודנו" ה"אהובים"...