שתי הצעות ייעול לנטפרי באנדרואיד
-
-
נראה שהבעיה המרכזית של נטפרי באנדרואיד, היא העדר יכולת להתחבר לחשבון גוגל, דבר שגורר השלכות רבות.
אחת ההשלכות היא, שאין גישה לסיסמאות ששמורות בחשבון גוגל (למי שמחזיק או החזיק בעבר מכשיר אחר), דבר שמקשה מאוד על כניסה לאתרים הדורשים סיסמא.
אמנם יש לכך פתרון חלקי, והוא כניסה למנהל הסיסמאות, שם יש גישה לכל הסיסמאות השמורות, וניתן להעתיק משם את הסיסמא הדרושה.
https://passwords.google.com/intro -
בעיה נוספת היא ההיצע הדל (יחסית) של אפלקציות בחנות נטפרי, הפתוחה למתקיני ווי פרי.
אמנם בעיקרון הפתרון לזה הוא פשוט לבקש במערכת הפניות להוסיף לחנות את ההאפלקציה המבוקשת.
אלא שבכדי לבקש אפלקציה מסוימת, צריך לדעת על קיומה, ובנט פרי אין אפשרות לחפש אפלקציות מפני שחנות גוגל, חסומה.
אמנם מסיבה שאינה ידועה לי, חנות גוגל אינה חסומה באימולטור במחשב, ושם ניתן לחפש אפלקציות ואף לראות עליהם חוות דעת של המשתמשים.
תובנות אלו נוצרו לי משימוש קצר בטאבלט נטפרי, ולא מידע מעמיק, אם למשהו יש רעיונות טובים יותר אשמח לשמוע.
-
-
יש לי הצעת ייעול בסיסית.
לפתוח בפורום קטגוריה של טאבלטים עם ווייפרי. -
@אחד-תם נראה שיש כמות קטנה במיוחד של משתמשים כאלה, תעיד על כך הכמות הקטנה של האפליקציות בחנות, וכן כמות ההורדות הנמוכה של כל אפלקציה שכן נמצאת שם.
-
@י-ב ראשית, גם אם כמה בודדים ישתמשו בזה זה יכול להביא תועלת. גם הפורום כאן מייצג בקושי אחוז אחד מהמשתמשים.
שנית, יש אמנם קצת, אבל להערכתי מדובר בכמה מאות משתמשים. -
@אחד-תם אין שם אפלקציה אחת שהורדה הרבה יותר מ 300 פעם, וגם המספר הזה נראה לי שהוא כתוצאה מכך שיש שהורידו את אותה אפלקציה מספר פעמים, בשביל לשדרג את הגרסה.
-
@י-ב 1. הבעיה של גוגל לא מסתכמת בנתונים השמורים, את זה אפשר לפתור גם על ידי התחברות לגוגל דרך רשת פתוחה (לפני שמתקינים ווייפרי).
עיקר הבעיה שאן מפות, דרייב, מייל (יש תחליפים, אבל אף אחת לא כמו המקור) וכו'.יש עוד הרבה אפליקציות שלא עובדות בגלל תעודת האבטחה.
לאחרונה מצאתי אפשרות להשתמש בדרייב, באמצעות האפליקציה X-PLORE, בגירסא האחרונה יש אפשרות להתחבר לחשבון גוגל באמצעות שם וסיסמה.
אבל זה לא עובד לגמרי בצורה תקינה.עוד אפשרות לפתוח בדפדפן, ולבקש גירסא לשולחן עבודה, ואז הדרייב נפתח עם כל הפונקציות שיש במחשב.
- אפשר לחפש אפליקציות בחיפוש גוגל.