דוח שגיאה לסמסונג בטאבלט עם ווייפרי מי יכול לעזור
-
@ami אם תוכל לפרט יותר, לא הבנתי כלום.
על איזו אפליקציה אתה מדבר, ומה ארויח מזה, ולמה אתה חושב כך. -
@אחד-תם כנס להגדרות.אפלקציות . samsung notes .תעשה ניקוי נתונים .השבתה של האפליקציה .ותוריד את samsung notes דרך החנות וייפרי ואותו דבר תעשה לאפליקציה samsung members תעשה השבתה ותוריד מהוייפרי [כמובן לבקש לעלות לחנות]
-
@ami אמר בדוח שגיאה לסמסונג בטאבלט עם ווייפרי מי יכול לעזור:
@אחד-תם כנס להגדרות.אפלקציות . samsung notes .תעשה ניקוי נתונים .השבתה של האפליקציה .ותוריד את samsung notes דרך החנות וייפרי ואותו דבר תעשה לאפליקציה samsung members תעשה השבתה ותוריד מהוייפרי [כמובן לבקש לעלות לחנות]
ואיזה בעיה תיפתר לי אם אבצע את כל מה שכתבת? ועל סמך מה אתה אומר את זה?
אני משער שלא שמת לב שנתת לי עצה שהיתה שולחת לאיבוד את כל מה שכתבתי חצי שנה. בלי שום סימן אזהרה.
-
@ami תכלס, זה לא אמור לפתור כלום מה שכתבת, את members יש לי רק מהחנות של ווייפרי, והם לא הצליחו להתגבר על הבעיה, ניסו המון.
לגבי notes זה פשוט לא אמור לעזור כלום להסיר לאפס להתקין, מדובר בבאג מובנה באפליקציה, ואף אחד לא יתקן את זה חוץ מסמסונג.
סוף דבר.
אני לא חושב שיש מה לתת עצות, רק דוח שגיאה לסמסונג עם תמונה.
אם משהו מתנדב לעשות את זה, אני אוכל לנסח את הפניה.תודה.
-
@אחד-תם אני משער שלא שמת לב שנתת לי עצה שהיתה שולחת לאיבוד את כל מה שכתבתי חצי שנה. בלי שום סימן אזהרה.
**לא ידעתי שאתה כזה תם ** -
@אחד-תם בדקתי אין את זה בחנות וייפרי ונגיד שכן אם הורדת את members מהוייפרי זה אמור לעבוד רגיל אלא א''כ יש חסימה אז עושים הקלטה תעבורה
-
@ami אמר בדוח שגיאה לסמסונג בטאבלט עם ווייפרי מי יכול לעזור:
@אחד-תם בדקתי אין את זה בחנות וייפרי
העלו את זה לחנות לבקשתי.
ונגיד שכן אם הורדת את members מהוייפרי זה אמור לעבוד רגיל
אני לא מבין מאיפה הביטחון העצמי שלך, האפליקציה שם עברה שינויים והיא לא עובדת רגיל, לפני הענין של הקלטת תעבורה
אלא א''כ יש חסימה אז עושים הקלטה תעבורה
נכון, אבל יש בעיה עם תעודת האבטחה, והכל כתוב בהודעה הראשונה שלי.
תקשיב, אני אוחז אחרי כל זה, ניסיתי כבר הכל, וגם בפניות ניסו לעזור לי בכל דרך. ואין עצה, (לפחות לא מהסוגים הנדושים האלו של להסיר/לאפס/להקליט וכדומה).
ולכן להבנתי, אין לי כרגע מה לעשות, רק שמישהו שיש לו תעודת אבטחה ברמת רוט יוכל לשלוח פניה במקומי.
-
@אחד-תם אמר בדוח שגיאה לסמסונג בטאבלט עם ווייפרי מי יכול לעזור:
אני משתמש בטאבלט עם עט ויש את האפליקציה המדהימה של סמסונג של כתיבת הערות והמרה לטקסט samsung notes, הענין שיש שם באג חמור מאד שאין לי שום הבנה איך לא טיפלו בזה עד היום.
לצערי, בגלל הבעיה של תעודת אבטחה אין אפשרות לשלוח דוח שגיאה, ובכמה פלטפורמות שניסיתי לפנות לסמסונג, נעניתי, שזו הדרך היחידה לטפל בזה.אודה מאד למי שיכול לפנות אליהם דרך samsung members ולדווח על התקלה המרגיזה.
והרי השגיאה;
כשכותבים משפט ואח"כ חוזרים אחורה ומתקנים מילה מהאמצע, או מוסיפים, (עכ"פ אם זה באותה שורה), כאשר מבצעים אחר כך המרה לטקסט ההמרה תתבצע לפי הסדר שזה נכתב, דהיינו המילה המתוקנת תעבור לסוף השורה.
🤫תאמינו או לא, ככה זה גם באנגלית, ואני משתמש באפליקציה יותר מחצי שנה, וכלום לא השתנה, ומדובר באפליקציה עם פופולריות גבוהה מאד בחנות, ואין לה שום תחליף.
ואני מצרף תמונה
נ. ב. הפוסט הזה מוקדש למי שחושב שההגבלות של ווייפרי לאנדרואיד מסתיים עם הענין של חשבונות גוגל...
ברוך השם. בדרך לא דרך הצלחתי להעביר להם את המסר.
והיום התקבלה תשובה שבעדכון הקרוב זה יתוקן. -
עדכון בשביל הפרוטוקול....
למעשה עברו כמה עדכונים והבעיה חיה ובועטת
בסוף אמרו בסמסונג
שזה בגלל שהקושחה שלי לא עברית מהיצרן
(לפני שהתקנתי ווייפרי ניסיתי לבצע רוט ללא הצלחה, והחלפתי קושחות)הם הציעו לי לבא לנקודת שירות
ויתקינו לי גירסה רשמית
(בתשלום כמובן )הבעיה, שיש לי ווייפרי ואי אפשר 🤨
כאן זה אוחז
-
@אחד-תם בדקת שבאמת תוקן (במכשירים אחרים)?
-
@yp
כן, במכשיר אחדאדרבה, אם מישהו עוד יכול לבדוק אשמח
אגב, זה תלוי במכשיר שמבצע את ההמרה, ולא בקובץ
-