עזרה דחוף! נטפרי חסמו את כלל הסרטונים באתר GOOL!
-
@אחד-תם אני עומד כל העת בקשר עם מערכת הפניות.
כרגע זה נראה שאין לנו פתרון.
הצעתי כמה רעיונות, אבל איני בקיא מספיק כדי לדעת האם הם ישימים.
חשבתי שאולי יכולים לפתוח לי לפי פרופיל המשתמש שלי באתר, כי הרי אני רשום רק לקורסים מסויימים, וכך לא הכול ייפתח.חשבתי גם על אפשרות שפשוט יבדקו את הסרטונים בקורסים שלי, אבל בכל קורס יש כמה וכמה פרקים ובכל פרק יכול להיות עד בערך 150 סרטונים קצרים עד קצרצרים, כך שזה לא אפשרי לשבת ולהקליט תעבורה עבור כל סרטון בנפרד, ולשלוח פניה בנפרד.
אני מבין את הבעיה שתהיה אם תהיה אפשרות של שליחה מאסיבית של סרטונים לבדיקה, אבל כאן אני מדבר על שיעורים בודדים שבעצם מחולקים, עבור הנוחות, למאות סרטונים.
-
@אחד-תם אמר בעזרה דחוף! נטפרי חסמו את כלל הסרטונים באתר GOOL!:
ואם לא, אז באמת אין מה לעשות, תצטרך לשלוח לבדיקה כל סרטון, ואם כדבריך, שיש עוד הרבה חברים שלומדים, אז אדרבה, כאשר יש הרבה צרכנים זה מאיץ את הבקשות והאישורים.
השאלה כמה מתוך אותם חברים יהיו מוכנים לעשות מאמצים וכמה פשוט יוותרו על נטפרי או על שירותי האתר.
לצערי כבר שמעתי קולות כאלו שאומרים שהפתרון הוא לעזוב את נטפרי (לא מישהו שמשתמש כרגע בנטפרי, אבל אני בהחלט חושש שיהיו כאלו שיסכימו איתו). -
@tzvi דוקא אני טוען שהפתרון הוא להצטרף לנטפרי כמה שיותר....
כי ברור שאם אתה תשאר היחיד זה יהיה בלתי אפשרי שתשלח לבדיקה מאות סרטונים ותמתין עד שיפתחו.
בכל אופן הלואי שתצליח וימצאו לך במהרה פתרון שיהא נח לשמים נוח לבריות! -
@אחד-תם
@nigun
@חכם-בלילה
@aiib
תודה רבה לכל העוזרים.
ושלא יבינו אותי לא נכון, מערכת הפניות בהחלט עושים מאמץ לפתור את הבעיה.
הקב"ה יעזור. -
אם גול חשוב לך במעלה ראשונה אין לך אפשרות להיות עם נטפרי
כמה סיבות- הסרטונים פתוחים רק למשתמש כך שלא ברור איך נטפרי יכולים לבדוק את הסרטון
- בדרך כלל מחלקים את השיעור למלא סרטונים קצרים של תרגיל אחד וגם אם נניח שניתן לשלוח לבדיקה אין מציאות לשלוח 30 סרטונים של 4 דקות עבור כל תרגול.
לדעתי אין אפשרות מעשית לשרוד גם וגם
עכשיו אתה צריך לעשות את השיקול מה יותר חשוב לך
זה הכלבהצלחה בלימודים
נ.ב. מילה אישית שלי
אפשר לעבור תואר בלי גול (מנסיון)
אם אתה חושב שרצון ה' שתשתמש בנטפרי (רק אתה יודע) אני בטוח שתקבל סייעתא דשמיא מיוחדת להצליח בלי גול.
ככה אני מאמין. -
@וידאל תודה.
אני עומד בקשר מול מערכת הפניות ואני חושב שאני אסתדר איכשהו.
תודה לכולם. -
@tzvi
כיצד נפתרה הבעיה שלך?
היום נתקלתי גם כן באותו בעיה, אני זקוקה בדחיפות לאתר הזה.
ובאמת לא מבינה למה חסמו אותו, פניתי לגול והם אמרו שרק בכמה קורסים בודדים הופיעה תמונת המרצה- אפשר לחסום את אותם קורסים. -
פוסט זה נמחק! -
@tzvi אמר בעזרה דחוף! נטפרי חסמו את כלל הסרטונים באתר GOOL!:
אין על מערכת הפניות של נטפרי
כִּ֣י לֹ֤א יִשְׁקֹט֙ הָאִ֔ישׁ כִּֽי־אִם־כִּלָּ֥ה הַדָּבָ֖ר הַיּֽוֹם
-
@sarale אמר בעזרה דחוף! נטפרי חסמו את כלל הסרטונים באתר GOOL!:
ובאמת לא מבינה למה חסמו אותו, פניתי לגול והם אמרו שרק בכמה קורסים בודדים הופיעה תמונת המרצה- אפשר לחסום את אותם קורסים.
אם יש לגול מידע מדוייק באיזה קורסים יש נשים ובאיזה אין אולי זה מידע שיעניין את נטפרי.... מאמין שגם מבחינת גול זה לא קריטי אלא רק במקרה זה ככה וממילא זה דבר שיכול להשתנות.
הרי עד היום נטפרי לא חסמו כי היה ידוע שאין שם נשים, זה נחסם כי הבינו שעלול להיות שם נשים. ברגע שזה ישתנה מסתבר שגם זה ייפתח.
לכן כדי להעביר את המסר ולנסות ליצור תיקשור בין גול לנטפרי
-
@aiib אמר בעזרה דחוף! נטפרי חסמו את כלל הסרטונים באתר GOOL!:
לכן כדי להעביר את המסר ולנסות ליצור תיקשור בין גול לנטפרי
לזכות גול ייאמר שמייד כשהודעתי להם הם ביקשו ליצור קשר עם נטפרי, ונתתי להם את הפרטים.
מה יצא מזה - אינני יודע. אולי מישהו מבפנים יעדכן אותנו... -
@tzvi תוכל לשאול את גול או את מרכז הפניות בנטפרי
-
@tzvi @aiib @sarale פניתי לאתר גול, והנה ציטוט דבריהם:
דיברנו מספר פעמים עם חברת נטפרי, ואף הסברנו שהקורסים אשר בהם נראית המרצה הינם קורסי העשרה ואינם קורסים אקדמיים או קורסי הכנה לבגרות.
מעבר לכך, הלבוש של המרצה הינו צנוע ואינו פוגעני בשום אופן. הנושא מוקפד כיוון שהאתר הינו אתר לימודים מכובד.
ישנן מספר חברות המספקות סינון תכנים עבור הציבור הדתי והחרדי, בחלקן ניתן לשנות את הגדרות הסינון כך שלא יהיה ברמת עיתונות חרדית, אולם עדיין יסנן תכנים אשר אינם ראויים לצפייה מבלי לפגוע בלימוד דרך אתר גול.
לצערנו, בחברת נטפרי לא התקבלו הסברים אלו.
אנו ממליצים לפנות אל חברת נטפרי ולבקש מהם להסדיר את הגדרות הסינון, כך שיאפשרו את הצפייה באתר,
או להתחבר לאתר דרך מחשב אשר אינו כולל את הסינון שלהם.
אשמח לעמוד לשירותך בכל עת.וכל אחד יסיק את מסקנותיו לעצמו על נכונות כל אחד מהצדדים...
-
לפי מה שהבאת זה לא נראה שיש סתירה בעובדות בין הצדדים.
שני הצדדים טוענים שיש נשים.
צד אחד טוען שזה לא מצדיק חסימה וצד אחד טוען שזה מצדיק חסימה. -
@magicode אמר בעזרה דחוף! נטפרי חסמו את כלל הסרטונים באתר GOOL!:
צד אחד טוען שזה לא מצדיק חסימה וצד אחד טוען שזה מצדיק חסימה.ואין צד שטוען שאולי אפשר משהו ביניהם? אין אפשרות להגיע איתם להסדר מסוים שלא יפגע בהכשר? או אולי לבקש להם את הקישורים של הסרטונים הלא כשרים ואת אלו לחסום? או אולי כן לעשות מאמץ ולפתוח את מה שידוע שבסדר?
הרי אתם רואים (או אולי לא?) כמה הנושא הזה נידון וכמה זה חשוב! -
@שמואל-ש אמר בעזרה דחוף! נטפרי חסמו את כלל הסרטונים באתר GOOL!:
צד אחד טוען שזה לא מצדיק חסימה וצד אחד טוען שזה מצדיק חסימה.ואין צד שטוען שאולי אפשר משהו ביניהם? אין אפשרות להגיע איתם להסדר מסוים שלא יפגע בהכשר? או אולי לבקש להם את הקישורים של הסרטונים הלא כשרים ואת אלו לחסום? או אולי כן לעשות מאמץ ולפתוח את מה שידוע שבסדר?
הרי אתם רואים (או אולי לא?) כמה הנושא הזה נידון וכמה זה חשוב!צריך מישהו שיסביר להם שאין אצלנו מושג של צפייה בנשים 'צנועות'
-
@שמואל-ש אמר בעזרה דחוף! נטפרי חסמו את כלל הסרטונים באתר GOOL!:
הרי אתם רואים (או אולי לא?) כמה הנושא הזה נידון וכמה זה חשוב!מבחינת המדיניות הכללית של נטפרי נטפרי לא עובדת בצורה שהיא חוסמת מה שלא טוב. אלא היא פותחת מה שטוב. מה שנקרא רשימה לבנה.
אני חושב שאם הם יעשו תקיה בשרת שהם מתחייבים שזה מותאם לגמרי לעתונות החרדית הקלאסית. אז יש מצב שנטפרי יקבלו כזאת התחייבות ויפתחו את התקיה הזאת. -
@magicode יש כבר פתרון לחסימה של גול? יש כמה קורסים שאני צריך בשביל העבודה.
-