אתרים שנפתחו
-
-
פוסט זה נמחק! -
@957 אמר באתרים שנפתחו:
@0504181282 אמר באתרים שנפתחו:
גיע לאתרים שנפ
פשוט משתמש ונכנס לאתרים הרלוונטיים עבורך,
אני אישית לקח לי כמה שבועות כדי ללמוד את נטפרי ולדעת מאיפה להוריד שיר ואיפה לחפש פלייבק ואיפה להתעדכן בחדשות.. בקיצור ככה זה עובד .. ניסוי וטעיה..
-
@957
בקריאה ראשונה בתגובת @אורי-אטדגי קצת חרה לי על ה"כאילו מורכבות" של נטפרי, והאמת לא כ"כ הבנתי את שאלת @0504181282.
ואז הבנתי את שני המנוטפרים הנ"ל:לאנשים שאינטרנט זה השפת-אם שלהם בפרט אלו שמתעסקים ע"ג האינטרנט (כמוך וכמוני, לצערי.) קשה להבין את ה"עמך" הפשוט (והטהור) שלהם קצת קשה לחפש ולהגיע לכל מה שצריך באינטרנט.
בדר"כ הם היו רגילים להיכנס לאתר X Y או Z וקיבלו את כל מה שהם צריכים.לחפש אלטרנטיבה לX Y וZ שלהם זה לא כ"כ קל להם.
אז כן @0504181282 הפתרון הפשוט הוא אכן כמו ש @אורי-אטדגי כתב מניסיון שלו. -
@administrators אולי כדאי לבנות שימושון שיתן אינדקס לפי קטגוריות לאתרים נפוצים וחשובים?
-
@למדן-וידען אמר באתרים שנפתחו:
@957
בקריאה ראשונה בתגובת @אורי-אטדגי קצת חרה לי על ה"כאילו מורכבות" של נטפרי, והאמת לא כ"כ הבנתי את שאלת @0504181282.
ואז הבנתי את שני המנוטפרים הנ"ל:לאנשים שאינטרנט זה השפת-אם שלהם בפרט אלו שמתעסקים ע"ג האינטרנט (כמוך וכמוני, לצערי.) קשה להבין את ה"עמך" הפשוט (והטהור) שלהם קצת קשה לחפש ולהגיע לכל מה שצריך באינטרנט.
בדר"כ הם היו רגילים להיכנס לאתר X Y או Z וקיבלו את כל מה שהם צריכים.לחפש אלטרנטיבה לX Y וZ שלהם זה לא כ"כ קל להם.
אז כן @0504181282 הפתרון הפשוט הוא אכן כמו ש @אורי-אטדגי כתב מניסיון שלו.ואולי שכחתי להוסיף שאני ממש מבין את נטפרי שהנגישו באתר שלהם אתרים בסיסיים בלבד..
כי אני מסכים שלא כדאי להרגיל כל משתמש בנטפרי להשתמש בכל אתר שגולש אחר בנטפי צריך.. -
זה קיים מזמן.
http://netfree.link/common-sites -
@magicode
:pray_tone1: מתנצל!(גיליתי עוד יותר עד כמה אני לא נצרך לזה.. ).
-
-
@יהודי-פשוט תלוי למי..
יש את האלה שזה כבר הרבה מידי (יחסית למה שהם זקוקים)
ויש ת'אלה שז אכן רק מדגמי אצלם..