איך משתמשים בפורום הזה...
-
אולי אפשר קצת הסבר על הפורום החדש איך עובדים איתו
הוא שונה בתכלית מהפורום הקודם.. -
@טרוצער
וגם הרבה יותר יפה...
דבר ראשון תרשם.
עברת את זה?
חכה לאחרים בסבלנות... בינתיים אין פה הרבה מה לעשות.עריכה ראשונה שהייתי מציע לפורום היא להוסיף את החלונית למטה שהראתה את התגובות הקודמות. זה ממש חסר לי.
-
אם תשים לב אתה יכול לשנות את הגדול של חלון התגובה על ידי גרירה של האייקון עם החצים שבצד שמאל.
מעבר לזה אתה יכול לסגור את חלון התגובה לטייל בפורום והמערכת תזכור את מה שכתבת ולא שלחת. -
@tr
מצטער להקפיץ...
מה זה אומר "... התחיל לעקוב אחריך"?
זה קופץ לי בכל רגע. -
@dLive
אם אני לא טועה זה אומר שהוא יקבל התראה על כל מה שאתה כותב, לא בדקתי את זה ממש. -
האם אין אפשרות להעתיק את כל החומר של הפורום הישן לפורום החדש ??
האם אכן נגזר עלינו מעתה ועד עולם, לקפוץ מפורום אחד לרעהו ??
(אכן הפורום ההוא ננעל, אבל עדיין יש שם המוווון ידע, תמיכה, וכו', כך שסביר להניח שבהרבה מקרים התשובות על שאלות שישאלו כאן יופיעו שם, ויצטרכו להפנות את השואל לשם, ואז אם בכל זאת הוא לא ימצא שם תשובה מספיקה, לא יהא לו ברירה אלא לחזור ולדון על זה כאן, וחוזר חלילה, וזה מתכון לבלבול ואי סדר).נ.ב.
רק שאלתי והצעתי, לא באתי בטענות.... -
@ליכט אמר באיך משתמשים בפורום הזה...:
האם אין אפשרות להעתיק את כל החומר של הפורום הישן לפורום החדש ??
האם אכן נגזר עלינו מעתה ועד עולם, לקפוץ מפורום אחד לרעהו ??
(אכן הפורום ההוא ננעל, אבל עדיין יש שם המוווון ידע, תמיכה, וכו', כך שסביר להניח שבהרבה מקרים התשובות על שאלות שישאלו כאן יופיעו שם, ויצטרכו להפנות את השואל לשם, ואז אם בכל זאת הוא לא ימצא שם תשובה מספיקה, לא יהא לו ברירה אלא לחזור ולדון על זה כאן, וחוזר חלילה, וזה מתכון לבלבול ואי סדר).א. זה לא מעתה ועד עולם זה רק בהתחלה עד שיש משהו בפורום החדש
ב. הרבה מהנושאים בפורום הישן כבר לא נוגע בכלל. מעדיף להתחיל מעכשיו על פורום נקי. לא? -
@DovidStroh
מלבד העובדה שהקישור שתתן יהיה בכלל ל"נט-פרינדס".
כל המטרה שהקימו אותו היא בשביל לחסוך את התמיכה בפורום.