פתיחת אתר
-
למה נטפרי לא נותן לפתוח את האתר של גוגל פלי עם חסימת תמונות וכדו'...?
-
@יחיאל-2 שלא תשתמש באנדרואיד
(דעתי בלבד - אינה מייצגת אף אחד חוץ ממני) -
@יחיאל-2
זכור לי שמישהו אמר שיש בעיה עם התעודה -
@nigun אני פעם שלחתי על זה פניה, הסברתי להם שהסיבה שזה חשוב לי, זה לצורך מציאת האפליקציה כדי שאני יוכל להוריד את הקובץ APK ולערוך אותו, ומדובר באתר בלבד, שלא ניתן להתקין ממנו שום אפליקציה.
לא קיבלתי שום תשובה למה זה סגור, רק כתבו לי שאין סיכוי שזה יפתח. -
נו,נו.
כל אפליקציה שיש בחנות יש אותה בעוד אינספור מקומות -
@nigun אני פעם שלחתי על זה פניה, הסברתי להם שהסיבה שזה חשוב לי, זה לצורך מציאת האפליקציה כדי שאני יוכל להוריד את הקובץ APK ולערוך אותו, ומדובר באתר בלבד, שלא ניתן להתקין ממנו שום אפליקציה.
לא קיבלתי שום תשובה למה זה סגור, רק כתבו לי שאין סיכוי שזה יפתח.ראה כאן http://wiki.netfree.link/wiki/שירותים_לא_נתמכים#:~:text=או שניתן לחפש,שם האפליקציה הרצויה.
-
@אינו-יודע-לשאול כן, ראיתי את זה.
אבל זה הרבה פחות נוח, והרבה פעמים לא מוצאים את האפליקציה, לעומת החיפוש של גוגל שהוא הרבה יותר איכותי, ועיקר הנקודה היא שלכאורה זה חסימה ללא טעם. -
@אינו-יודע-לשאול כן, ראיתי את זה.
אבל זה הרבה פחות נוח, והרבה פעמים לא מוצאים את האפליקציה, לעומת החיפוש של גוגל שהוא הרבה יותר איכותי, ועיקר הנקודה היא שלכאורה זה חסימה ללא טעם.למה ללא טעם
אתה אומר לבד
זה שזה חסום מקשה מאד על השימוש באנדרואיד עם נטפרי -
@אינו-יודע-לשאול אמר בפתיחת אתר:
לא קיבלתי שום תשובה למה זה סגור, רק כתבו לי שאין סיכוי שזה יפתח.ראה כאן http://wiki.netfree.link/wiki/שירותים_לא_נתמכים#:~:text=או שניתן לחפש,שם האפליקציה הרצויה.
באימולטור במחשב גוגל פלי פתוח לחיפוש, אלא שלא ניתן להתקין בו אפליקציות.
-
@a0533057932 א. ללא טעם, הכוונה ללא טעם הגיוני.
ב. לפי מה שאתה אומר אני מבין למה באימולטור גוגל פליי פתוח לחיפוש. היות ובאימולטור אין אופציה לוויפרי אם כן אין עניין להקשות על בעלי אימולטור למצוא את האפליקציה שהם צריכים.
ג. במידה ומה שכתבתי נכון, זה הזוי בעיניי.