מחפש כלי לשיתוף הסרטות שעובד בנטפרי?
-
אני עובד בTrello פרטי, וכל תמונה שמעלים שמה נשלחת לבדיקה וכמו"כ כל סרטון חייב בדיקה (גם קישור של מגיקוד מופיע שמה כהתפרסם לציבור).
אני מחפש כלי דוגמת Loom שניתן להסריט המסך ולשתף ההסרטה עם אנשים פרטיים, בלי לשלוח כל סרטון לבדיקה, שהופך את העבודה לכמעט בלתי אפשרי.
מישהו מכיר תוכנה או אולי רעיון אחר?
-
@chocolate למה לא בדרייב? יש בדרייב אופציה של שיתוף פרטי שלא נחסם בנטפרי, גם אם הוא פורסם לציבור.
-
@מאןדהו אמר בהאם מישהו מכיר כלי לשיתוף הסרטות שעובד בנטפרי?:
@chocolate בדרייב אין אופציה של שיתוף פרטי?
שיתוף פרטי זה לא אופציה כשאתה עובד עם צוות גדול, גם באם זה היה אפשרי זה מאוד מסורבל להסריט ואחרי זה להעלות ואחרי זה לעשות שיתוף...
במקום תוכנה שעושה את הכול, ושכמדובר בעשר הסרטות לשעה לפעמים, הלוך ושוב זה מקשה מאוד לעבוד בצורה כזאת.
-
יש מישהו שעובד עם כלי דומה לTRELLO שעובד בנטפרי ויכול לשתף?
-
@chocolate לא בטוחה מה זה טרלו ואיזה פיצ׳רים הוא כולל.
יש אפליקציה בשם סלאק slack שעובדים איתה בד"כ בחברות פיתוח, היא מעולה לשיתוף קבצים בתוך ארגון, אפשר גם להוריד אותה למחשב וגם להיכנס לאזור האישי באתר, אפשר לשתף קבצים גדולים גם בהתכתבות אחד על אחד וגם בקבוצות בתוך הארגון.
היא עובדת בנטפרי בלי בדיקת הקבצים.
היה נשמע שהכלי איתו אתה עובד גם מבצע את ההקלטות מסך, מה שסלאק לא יכולה לעשות.
בהצלחה. -
@מימי-0 אמר במחפש כלי לשיתוף הסרטות שעובד בנטפרי?:
@chocolate לא בטוחה מה זה טרלו ואיזה פיצ׳רים הוא כולל.
יש אפליקציה בשם סלאק slack שעובדים איתה בד"כ בחברות פיתוח, היא מעולה לשיתוף קבצים בתוך ארגון, אפשר גם להוריד אותה למחשב וגם להיכנס לאזור האישי באתר, אפשר לשתף קבצים גדולים גם בהתכתבות אחד על אחד וגם בקבוצות בתוך הארגון.
היא עובדת בנטפרי בלי בדיקת הקבצים.
היה נשמע שהכלי איתו אתה עובד גם מבצע את ההקלטות מסך, מה שסלאק לא יכולה לעשות.
בהצלחה.טרלו זה משהו אחר לגמרי,
-
@chocolate
אפשר לבדוק עם נטפרי יכולים לפתוך את ההסרטות ב pace.dev
צריך לראות איפה הקבצים יושבים, זכור לי שיש שם אופציה למשימות+הסרטת מסך.
עוד אפשרות זה לחפש משהו בקוד פתוח ולהתקין על שרת פרטי. -
עיקר הבעיה כרגע זה שגם התמונות נחסמו ככה שאפילו צילומי מסך וכדו' א"א לשתף,
מכיוון שיש לוחות הפתוחים ציבוריים וכנראה שאין דרך להבדיל במקור התמונות, כל התמונות חסומות גם מלוחות פרטיים שאף אחד לא יכול לראות אותו באם אין לו הרשאות מתאימות,
(האמת שלא הבנתי למה חוסמים אותם ולא מספיק לשלוח אותם לבדיקה, אולי זה לא אפשרי טכנית )אין לי בעיה להתקין משהו על שרת פרטי, להתחיל עכשיו לחפש משהו שעובד אין לי זמן, אני בטוח שיש פה חברה שעובדים עם צוותים/מפתחים וחייב להיות שיש כלים שכן פתוחים בנטפרי.