ערכת מחוברים (מפעל הפיס) - אפשרות שימוש עם סים ותכנת נטפרי
-
שלום וברכה,
אשמח לחוות דעת מחברי הפורום המכובדים לגבי אפשרות שימוש בסים נטפרי עם התכנה של נטפרי, בערכת מחוברים של מפעל הפיס.למי שלא מכיר - הסבר קצר (נתונים טכניים בתחתית ההודעה), מדובר על טאבלט שמגיע עם סים של סלקום ומערכת שכוללת ארבעה כפתורים גדולים, של התחלת שיחה סיום שיחה וכדומה. השיחות פועלות דרך ווצאפ.
השאלה היא - האם ניתן להחליף את הסים לסים נטפרי וכן להתקין את התכנה של נטפרי והמערכת תעבוד. מה שצריך זה שהיא תוכל לספק שיחות וידאו עם נגישות לאנשים שאינם טכנולוגיים כלל, פחות חשוב שזה יהיה בווצאפ.
אשמח להמלצות ל - דרך פעולה במידה ומדובר על דרך פשוטה, או לטכנאי במידה ומדובר על משהו מורכב.
חשוב לי לציין מדובר עבור פעילות הנערכת באישור רב, ומיועדת לאנשים חולים הנמצאים בבידוד.
נתונים טכניים
טאבלט של לנובו, דגם מסוג yoga smart tab yt-750, אשר מגיע עם תושבת, עם תוכנה ייעודית ועם סים של סלקום.התפעול של הטאבלט בסיסי, הכפתורים גדולים וברורים. הטאבלט מאפשר קבלת שיחות וידאו בלבד באמצעות וואטסאפ המותקנת על גבי המוצר, וזאת בלחיצת כפתור אחת.
המוצר אינו מאפשר כל שימוש אחר, כמו שיחות יוצאות, משלוח וקבלת הודעות, התקנת אפליקציות וכו'.
על המוצר להיות מחובר לחשמל כל הזמן.
-
@אליהו-לי
אם אין תכנים אחרים למה לשים נטפרי? -
@nigun כי את החסימה לגישה לתכנים אחרים אפשר לפרוץ בקלות
-
@אליהו-לי אני ממליץ לך לשאול במוקד הייעוץ של וועדת הרבנים לביצור חומת הדת. יש להם הרבה ידע והרבה רעיונות.
-
@memgd אמר בערכת מחוברים (מפעל הפיס) - אפשרות שימוש עם סים ותכנת נטפרי:
@אליהו-לי אני ממליץ לך לשאול במוקד הייעוץ של וועדת הרבנים לביצור חומת הדת. יש להם הרבה ידע והרבה רעיונות.
-
@memgd בדקתי איתם והם נתנו כמה כיוונים, אבל הם לא ידעו לומר אם הלחצנים יתפקדו כמו שצריך עם סים ותכנה של נטפרי.
-
@אליהו-לי אמר בערכת מחוברים (מפעל הפיס) - אפשרות שימוש עם סים ותכנת נטפרי:
השיחות פועלות דרך ווצאפ.
מסתבר שלא יעבוד דרך נטפרי
-
@a0533057932 אמר בערכת מחוברים (מפעל הפיס) - אפשרות שימוש עם סים ותכנת נטפרי:
השיחות פועלות דרך ווצאפ.
מסתבר שלא יעבוד דרך נטפרי
פחות חשוב שזה יהיה בווצאפ.
אולי אפשר דרך אפליקציות אחרות.
או אולי יש אפשרות להחרגה במקרים מסויימים.@אליהו-לי
אני הייתי שואל במערכת הפניות, מה האפשרויות.
בהצלחה..