שבת התאחדות ! נטפרי !!!
-
נטפרי כ"כ מגובשת והיא היחידה שיש לה כזה פורום מוצלח שמכירים אחד את השני ומזהים את היראת שמים של כל אחד "כי אנשים אחים אנחנו" כולנו כאן בשביל דבר אחד
רק בגלל שאנחנו ישראל קדושים שרוצים לילך בדרך ישר ולא להיכשל לעולם ועד. ולעשות נח"ר לבורא ית"ש
אולי הגיע הזמן שנטפרי תעשה איזה מעמד גיבוש איזה כנס שכמה משתמשים ישאו דברים וכן כמה רבנים ללא אינטרס רווח ופרסומת (אדרבא: אגב למה לא) אלא לשם גיבוש וחיזוק כמו שיש לנו תפורום המהודר
תודה לד' שנתן לנו כזה נטפרי
תודה לכם מנהלי ומיזמי נטפרי
תודה לכם משתמשי נטפרי היקרים -
איך אפשר לקנות נקודות ???
-
-
מישהו יודע איזה ספק יותר מומלץ למחשב, אם 019, או rl?
-
@תת
נדמה לי שהסיכום הסופי הוא שמבחינת מחיר 019, ומבחינת שירות RL. -
@אני שוב פונה בבקשת עזרה למידע, אני מעוניין לעבור לנטפרי ולצורך כך אני צריך לעבור לספק שעובד איתם, אני רוצה לשאול אם מישהו יודע מי הספק/ים הכי מומלץ/ים?
בתודה מראש
-
-
@dLive אמר בשבת התאחדות ! נטפרי !!!:
@תת
נדמה לי שהסיכום הסופי הוא שמבחינת מחיר 019, ומבחינת שירות RL.תודה רבה.
ומה לגבי האפשרות השלישית? x2 one ? -
@תת
ניתן לפנות אלי ליעוץ מלא
אני עובד עם כל הספקים
-
@תת נראה לי שרק בודדים התחברו דרכם. לא יודע למה.
-
@מיציבושי אמר בשבת התאחדות ! נטפרי !!!:
נטפרי כ"כ מגובשת והיא היחידה שיש לה כזה פורום מוצלח שמכירים אחד את השני ומזהים את היראת שמים של כל אחד "כי אנשים אחים אנחנו" כולנו כאן בשביל דבר אחד
רק בגלל שאנחנו ישראל קדושים שרוצים לילך בדרך ישר ולא להיכשל לעולם ועד. ולעשות נח"ר לבורא ית"ש
אולי הגיע הזמן שנטפרי תעשה איזה מעמד גיבוש איזה כנס שכמה משתמשים ישאו דברים וכן כמה רבנים ללא אינטרס רווח ופרסומת (אדרבא: אגב למה לא) אלא לשם גיבוש וחיזוק כמו שיש לנו תפורום המהודר
תודה לכם משתמשי נטפרי היקריםאולי לכבוד בדיקת 100 מליון תמונות
ראה כאןבהצלחה
-
@מיציבושי אמר בשבת התאחדות ! נטפרי !!!:
תודה לכם משתמשי נטפרי היקריםטהרינו לא מספיק??
-
@מנחם לא הבנתי?
-
-
@מנחם אמר בשבת התאחדות ! נטפרי !!!:
@AL מי שהיה צריך להבין, הבין..
הפורום הוא מקום ציבורי. אם אתה רוצה לכתוב למישהו ספיציפי אז תשלח לו אימייל.
@מיציבושי אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.:
שלח לי מייל בפרטי g1322890@gmail.com
-
@מנחם לא הבנתי אשמח אם תסביר לי בפרטי
תודה