אני חייב נקודות נגמר לי הכל. איך קונים,מי יכול לעזור לי ????????
-
@שרוליק אמר באני חייב נקודות נגמר לי הכל. איך קונים,מי יכול לעזור לי ????????:
אני חייב נקודות נגמר לי הכל. איך קונים,מי יכול לעזור לי ????????
@שרוליק
אם טרם הסתדרת אני יכול לתרום לך נקודות. -
@חזק אמר באני חייב נקודות נגמר לי הכל. איך קונים,מי יכול לעזור לי ????????:
@magicode אז למה לא רואים את הדף חסימה שאומר שנחסם בגלל ההגדרות שלך?
כי זה אתר שלא מסונן בכלל HTTPS.
-
מזה נקודות?? לא מבין כלום הזמנתי נטפרי ומתלבט אם להתחבר
-
נקודות:
לכל משתמש הוקצבו 15 נקודות בכל חודש (הנקודות מתאפסות בכל ראשון לחודש בשעה 00:00 שעון גריניץ') לשליחת פניות לבדיקת אתרים או וידאו.
פניות לבדיקת אתר/וידאו חובה לשלוח עם נקודה אחת לפחות. פניה שתישלח ללא נקודות-לא תטופל!! (ראה אודות פניות ללא צורך בנקודה).
זמן הטיפול בפניה לוקח בדרך כלל בין כמה דקות עד שעה לפניות עם שתיים-שלושה נקודות, ובנקודה אחת בדרך כלל כמה שעות. כמובן שמשך הזמן הזה נכון רק למשך היום לפי שעון ישראל.נ.ב. מה הכוונה הזמנת? SIM ?
-
@איצ2
תודה
כן הזמנתי סים, הבנתי שבשביל להתחבר חייב להתקין את התוכנה ולא אוכל להתחבר בשום דרך אחרת לאינטרנט? -
@י-מ-י נטפרי מעמידה לרשות המשתמשים מערכת פניות. כדי לשלוח פניה, בקשה לבדיקת אתר וכד' צריך "לשלם" בנקודות. כל פנייה עולה נקודה. ישנה אפשרות לדרג רמת דחיפות לפנייה (כך שהפנייה תטופל יותר מהר) וזה על ידי תשלום נוסף של נקודות (עד 3 נקו' לפנייה).
נטפרי מעמידה לרשות המשתמשים 15 נק' לחודש. משתמש שנגמרו לו הנק' יכול לרכוש נקו' נוספות.
ישנם סוגי פניות שלא מצריכים שימוש בנקודות.
לקריאה נוספת לחץ כאן - NetFriends -
@י-מ-י ברמה הטכנית תתאפשר הגלישה דרך נטפרי גם ללא התקנת התוכנה. אך זה לא מומלץ בכלל משום שללא התוכנה אפשר לגלוש בדרכים אחרות שאינם כשרות ולכן חשוב להתקין את התוכנה שחוסמת כל גישה לאינטרנט שאינו נטפרי.
-
-
@איצ2
המחשב שלי הוא נייד כשאני מכניס תסטיק הוא לא מאפשר גלישה כיון שלא הותקנה התוכנה.
אני ינסה לחפש בויקי תשובות תודה רבה לך -
@י-מ-י זה לא קשור.
בסים של נטפרי ניתן לגלוש גם במחשב ללא וויפרי. אך במחשב עם וויפרי אי אפשר לגלוש בסים שאיננו של 'נטפרי' אא"כ בVPN)
(לפי הנשמע בדבריך הסטיק לא הוגדר כתיקנו) -
@איצ2
והתקנה של תעודת אבטחה היא הפיכה?? -
@י-מ-י מה הכונה הפיכה?
התעודה לא מונעת אותך משום דבר. אלא מאמתת לאתרים שדורשים זאת את בטיחות מקור הגלישה.
תוכנת החסימה לרשתות זרות נקראת WIfree
אפשרות נוספת שעדיין לא פתחת חשבון ב'נטפרי' -
@י-מ-י כן תתקין תעודות ויעבוד
בהצלחה אם אתה צריך קישור בקש -
תודה לכם עזרתם לי מאוד
-
פוסט זה נמחק!