Apple pay בנטפרי
-
ברשותי אייפד, עם הפרופיל (-תעודת אבטחה) של נטפרי. כשניסיתי להגדיר כרטיס אשראי בapple pay קיבלתי הודעת שגיאה.
על פניו זה קשור לנטפרי, האם למישהו יש מידע בעניין? @chv אודה מאוד אם תגיב גם כן -
@רוכב-בערבות אמר בApple pay בנטפרי:
ברשותי אייפד, עם הפרופיל (-תעודת אבטחה) של נטפרי. כשניסיתי להגדיר כרטיס אשראי בapple pay קיבלתי הודעת שגיאה.
על פניו זה קשור לנטפרי, האם למישהו יש מידע בעניין? @chv אודה מאוד אם תגיב גם כןאני לא יודע מה קורה ב-ipadOS,
אני יכול להגיד לך במחשב של אפל - macOS עבד לי גם ההוספה עצמה של כרטיסי אשראי לאפל-פיי, וגם תשלום (אפשר לשלם אפל-פיי ברב-קו-אונליין, לדוגמא. זה עובד רק מדפדפן ספארי)
כמובן אני מדבר על רשת של נטפרי (VPN)תשלום אפל-פיי באפליקציות (כגון wolt וכו') עושה בעיות, אבל זה קשור לבטא של macOS ולא לנטפרי..
אולי תצלם את ההודעת שגיאה
-
@chv כרגע לא הצלחתי להגיע לאותה הודעת שגיאה (זה קרה לי אחרי העדכון לiPadOS 15 כשקיבלתי בהתראות הצעה להכניס אשראי ומשם הגעתי לזה) אבל עכשיו לדוגמא כשאני מנסה להגיע לזה דרך ההגדרות>הוספת כרטיס נפתח לי החלון הזה (בתמונה) אבל שום דבר לא קורה בו.
-
@chv או לדוגמא בהגדרת apple cash card מופיעה לי ההודעה הזו שאני בטוח כמעט במאה אחוז שזו אותה הודעה שקיבלתי בפעם הראשונה
-
@רוכב-בערבות אכן שתי הבעיות האלה נראות קשורות לנטפרי.
למה שלא תנסה דבר ראשון לעשות פשוט הקלטת תעבורה לראות אם זה הבעיה? (לא מדבר על שליחת פניה. תשתמש בכלי עצמו של הקלטת תעבורה לראות אם משהו נחסם / נכשל בבקשה בגלל התעודה / בגלל התהליך פינינג של אפל) -
@chv סליחה על הדיליי…
אני אנסה, רק שבנוגע להקלטת תעבורה קצת קשה לדוג את הבעיה בדרך הזו כשמדובר באייפד, כיוון שההקלטה קולטת המון תהליכים שקורים ברקע שלא קשורים לדבר שמחפשים וכל כך קשה עד בלתי אפשרי למצוא בדיוק את השורה שקשורה לבעיה -לפחות לי מנסיון…
בכל אופן אני ינסה, אם אתה מבין בזה ואוכל לשלוח לך את ההקלטה איכשהו אני אודה לך מאוד…
בכל אופן תודה רבה על כל המידע -
@רוכב-בערבות אם אתה רוצה ליצור איתי קשר או לשלוח לי דברים - יש מייל בפרופיל