"לבדיקת התמונות פנו לנטפרי"
-
@netanel
מצטרף לשאלה, לא הבנתי מה רוצים ממני. גם אין שום קישור. -
לכאו' ההודעה הזו מופיעה על תמונות שנמצאות על דומיין שעדיין לא נבדק, או שנבדק והחולט להגדיר כ 'מחפשים איך לסנן' (באמת מחפשים?).
-
@ברצינות אמר ב"לבדיקת התמונות פנו לנטפרי":
לכאו' ההודעה הזו מופיעה על תמונות שנמצאות על דומיין שעדיין לא נבדק, או שנבדק והחולט להגדיר כ 'מחפשים איך לסנן' (באמת מחפשים?).
יפה. אבל מה זה פנו לנטפרי? מה הם רוצים מהחיים שלי?
-
@אחד-תם מסתבר שמדובר בתמונות בדומיינים שטרם הוגדרו במערכת לעבור סינון, כפי שכתבו לעיל.
ונטפרי הוסיפו שדרוג לידע את הלקוח שזה לא סתם תמונה חסומה אלא תמונה שיש אפשרות לפתוח רק שצריך לפנות לנטפרי בכדי שזה יוגדר.
וכדי לעשות זאת יש לפתוח פניה ולצרף את הקישור לתמונה (לרוב ניתן לקבל את הקישור באמצעות לחיצה ימנית בעכבר>העתק כתובת תמונה, אפשר גם באמצעות הקלטת תעבורה), ולפרט באיזה אתר זה מופיע.
יש לציין שלא בכל פנייה יהיה ניתן טכנית לפתוח את התמונות, ובמקרה עליו מדברים כאן, של תמונות במייל דרך הדרייב, מאוד יתכן שיהיה בהם את הבעיה שיש בתמונות בשירותי גוגל כמו הצ'אט וגוגל דוקס, שכרגע אינם עוברים סינון מסיבות טכניות. -
@yisroel אני מקבל תמונות כאלו במייל בלי שום אפשרות (נורמלית) לקבל קישור.
וזה הרבה פחות ידידותי מאשר הענין של הנראות של התמונות.
זה שכותבים לך כאילו לעשות משהו ואתה לא מבין מה ואיך.
עזוב אותי, אני מדבר בשם אלו שלא נמצאים כאן. -
ההודעה הזאת קורת גם בסתם אתרים ולא רק במייל, אתר שהם כבר פתחו כל התמונות שם עם ההודעה הזאת, זה לא לעניין לשלוח להם לינק לכל תמונה
עד עכשיו היה סינון אוטומטי, אם התמונה מאושרת או חסומה מה זה משנה מאיפה הלינק שלו? -
@ednahafzi בצורה איך שעובד דף HTML יכול להיות אתרים שהתמונות שלהם מאוחסנים בכתובת שונה מכתובת האתר לכן הם לא נפתחים אוטומטית יחד עם האתר.
אם לא תפנה לנטפרי הם לא יידעו את זה
ולא איין צורך לשלוח לינק לכל תמונה אלא מספיק לשלוח פניה עם הקלטת תעבורה או לינק של 2-3 תמונוות וזה יסודר -
לא קיבלתי תשובה
-
-
@ברצינות כלום.