פתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים
-
יש רב אחד, שמפיץ את שיעוריו (וידאו, אודיו וקונטרסים בPDF) באינטרנט לזיכוי הרבים. לצורך זה הוא משתמש בין השאר באתרי שיתוף קבצים.
מאז שאני בנטפרי אני לא יכול להגיע לחומר שלו. פניתי אליו באופן אישי, והוא שאל אותי אם יש לי עצה איך לגרום שיוכלו לפתוח את הקבצים גם אלו שהם חסומים בחסימות הטובות.
מי שיכול לעזור ולהיות שותף לזיכוי הרבים תבוא עליו ברכה. -
והנה ענייין דומה - בקישור זה http://betler.org/ יש אתר של שיעורי תורה.
האתר פתוח אך השיעורים עצמם הם על שרתי BOX
זה גורם שכל האתר לא רלוונטי עבור נטפרים - אי אפשר לשמוע את השיעורים. -
@איש-טוב
הוא יכול לבנות אתר אינטרנט משלו , ולבקש פתיחה של האתר בנטפרי,
בניה של אתר אינטרנט היא לא כזו מסובכת ואף מנגישה את התוכן,
ניתן לפנות אלי לבניית אתר כזה,
-
@איש-טוב הוא יכול אולי לעשות את אותו פתרון כמו מציאון במייל, לשתף בדרייב שיתוף פרטי, וכל מי שירצה לקבל ממנו את החומר שיבקש במייל מסויים והוא יכניס אותו לרשימת התפוצה (ולהרשאה לקבצים).
-
@957 צריך גם וידאו ואודיו. זה גם דורש הרבה יותר מאשר סתם בניית אתר, וגם וידאו בנטפרי חסום גם באתרים פתוחים.
-
@dLive זה מגביל אותו רק למי שכבר מכיר אותו ויטרח לבקש הרשאה. הוא מעוניין בהפצה כללית, שכל אחד שישוטט ויתקל בו יוכל לשמוע, לצפות או להוריד.
-
הוא יכול לפרסם באותם מקומות שהוא רגיל לפרסם על האפשרות להצטרף לרשימת התפוצה וכו'
-
@איש-טוב אמר בפתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים:
@957 צריך גם וידאו ואודיו. זה גם דורש הרבה יותר מאשר סתם בניית אתר, וגם וידאו בנטפרי חסום גם באתרים פתוחים.
אפשר לשים את זה כקבצים להורדה מתוך האתר עבור אלו שחסומים ואני חושב שאם האתר יאושר זה יעבוד,
בנוסף מספיק שמישהו אחד יבקש פתיחה וזה יהיה פתוח לכולם,
-
@איש-טוב מציאון במייל עשו א"ז כפתרון לנטפרי.
חוץ מזה עושים רשימה רגילה שלא חסומה, שהיא נגישה לכל מי שפתוח לו הדרייב (שיתוף ציבורי).
אם אתה רוצה הסבר מדויק, אין לי בעייה לפרט. -
@איש-טוב אם אתה בכיוון של בניית אתר שמיועד להפצת השיעורים, לכאורה יש סיכוי שיפתחו את כל הוידאו בלי בדיקה, אם תיצור קשר עם המערכת של נטפרי.
אם ברור שהאתר תורני ולא עולים בו בשום אופן תכנים בעייתיים או כאלו שנוגדים את כללי נטפרי, למה שלא יפתחו? -
@957 אמר בפתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים:
@איש-טוב
הוא יכול לבנות אתר אינטרנט משלו , ולבקש פתיחה של האתר בנטפרי,
בניה של אתר אינטרנט היא לא כזו מסובכת ואף מנגישה את התוכן,
ניתן לפנות אלי לבניית אתר כזה,
הוא מדבר על האתר בנוי
ורצה לחסוך במקום לקבצים או עלות של שכירות שרת יותר טוב או מהירות תעבורה יותר טובה
וזה הבעיה של נטפרי
יש לי גם אותו בעיה עם אחד שרצה לחסוך ואני מזדהה עם זה
ניסיתי לפנות לפניות לפתוח תיקיות מסוימות ולא הסכימו בשופו''א -
@עילום אמר בפתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים:
ניסיתי לפנות לפניות לפתוח תיקיות מסוימות ולא הסכימו בשופו''א
לא בטוח שלמי שענה לך יש את הסמכות לעשות א"ז. כנראה צריך ליצור קשר ממשי עם המנהלים או משהו כזה.
-
@dLive אמר בפתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים:
@עילום אמר בפתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים:
ניסיתי לפנות לפניות לפתוח תיקיות מסוימות ולא הסכימו בשופו''א
לא בטוח שלמי שענה לך יש את הסמכות לעשות א"ז. כנראה צריך ליצור קשר ממשי עם המנהלים או משהו כזה.
@magicode לא מספיק לזה?!
-
@עילום הוא זה שלא הסכים?
טוב. לא יודע. -
יש רב אחד, שמפיץ את שיעוריו (וידאו, אודיו וקונטרסים בPDF) באינטרנט לזיכוי הרבים. לצורך זה הוא משתמש בין השאר באתרי שיתוף קבצים.
מאז שאני בנטפרי אני לא יכול להגיע לחומר שלו. פניתי אליו באופן אישי, והוא שאל אותי אם יש לי עצה איך לגרום שיוכלו לפתוח את הקבצים גם אלו שהם חסומים בחסימות הטובות.
מי שיכול לעזור ולהיות שותף לזיכוי הרבים תבוא עליו ברכה.
שיעורי אודיו וPDF יצליחו ע" הרוב להיכנס לאימייל עצמו, שיעורי וידאו אפשר לאכסן ביוטיוב.@איש-טוב אמר בפתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים:
מי שיכול לעזור ולהיות שותף לזיכוי הרבים תבוא עליו ברכה.
PDF ואודיו ע"פ הרוב אפשר לשלוח כקובץ מצורף, וידאו אפשר לאכסן ביוטיוב. -
@מושק'ה ???
-
והנה ענייין דומה - בקישור זה http://betler.org/ יש אתר של שיעורי תורה.
האתר פתוח אך השיעורים עצמם הם על שרתי BOX
זה גורם שכל האתר לא רלוונטי עבור נטפרים - אי אפשר לשמוע את השיעורים.בנוגע לאתר הספציפי הזה - אתה לא ממש צודק, כי כל שיעורי הוידאו שהם רוב האתר הנ"ל, פתוחים בנטפרי, וגם האודיו - חלקם מאוכסנים על השרת של האתר עצמו - והם פתוחים, רק חלק קטן מאוכסן בבוקס, ולדעתי תוכל לבקש ממנהלי האתר הנ"ל להעבירם.
-
@מושק'ה אמר בפתרון לעניין שיתוף קבצים ציבורי - לצורך זיכוי הרבים:
PDF ואודיו ע"פ הרוב אפשר לשלוח כקובץ מצורף, וידאו אפשר לאכסן ביוטיוב.
-
@מושק-ה
מה קורה ? -
וכשזה מגיע ליותר מ25 מ''ב
זה אוטומטי עובר לדרייב
ואז נוצר הבעיה
כבר היה לי כמה פעמים את הבעיה הזאת עם לקוחות, ולך תסביר להם וזה גם לא עזר
עד שבסוף היה צריך לבוא פיזית