הגדרות סינון מותאמים אישית
-
שלום וברכה,
בהגדרות הסינון-ישנם שני הגדרות: פתוח תמיד, ופתוח לפי שעות.(אתרים ממכרים...). היה מועיל מאוד אם אפשר היה להוסיף תגית של פתיחה לזמן מסויים (קבוע מראש) לדוג': אני נצרך פעמים רבות להיכנס לפורומים מסוימים, ולפעמים "נתקע" שם....
אני לא יכול להגביל את הכניסה לפי שעות, כי שעות השימוש שלי בהם שונות מאוד מיום ליום.
היה מועיל לי מאוד אם הייתי יכול להגדיר שאחרי שימוש של כ10 דקות בפורום-הפורום ייחסם, או אפילו רק לכמה שניות, ויצריך רענון וכו.
יעזור גם למי ש"נתקע" בקניות, או אפילו למי שרק הציץ למייל, ונפגע.
ככה שגם אם אני מחובר לאתרים ממכרים-יהיה לי דרך לצאת משם...
אודה מאוד למי שיקדיש מזמנו כדי לקדם את העניין.
(או אם יש דרך אחרת לעשות את זה, ואנוכי לא ידעתי) -
@משתדל-להשמר כרגע אין אפשרות לטיימר דרך נטפרי (קבוע מראש - כלומר שמתחילת השימוש זה סופר x דקות ואז נחסם), אבל אפשר לעשות פרופיל ברירת מחדל חסום ופרופיל פתוח, ואז להפעיל ידנית לזמן קצוב את הפרופיל הפתוח.
-
@משתדל-להשמר
אין פתרון רשמי מטעם נטפרי, אבל יש תוספים שונים לכרום שייתכן ויהיו מוצלחים עבורך.
ראה ניהול זמן אפקטיבי בויקי נטפרי.בנוסף יש את מספר רעיונות שהועלו בפורום, כמו זה
@אל-תקראו אמר ברעיון: מניעת בזבוז זמן באינטרנט מסונן:ישנם אתרים רבים אשר מצד אחד שימושיים, ומצד שני עלולים לגרום לבזבוז זמן. זמן רב, לפעמים. לדוגמא פרוג.
חשבתי על מנגנון לפתרון. דהיינו, משתמש יוכל להגדיר שבאתר מסויים, הוא יכול לגלוש לדוגמא שעה וחצי בשבוע, ואם יעבור את המגבלה שהוא בחר, אוטומטית תרד מהאשראי שלו תרומה לנטפרי. או תרומה חד-פעמית, או לפי דקות חריגה.
כמו"כ, תיתכן ביטול/שינוי המגבלה. אך כדי שלא יוכל לבטל את המגבלה שקבע, ברגע האמת (...), הוא יוכל להגדיר מראש כמה תעלה לו ביטול המגבלה.
בנוסף, בצד האתר יופיע טיימר עם סימון כמה זמן חלף. וכך - אני חושב - הזמן ינוצל טוב יותר בעז"ה.זה רעיון מס' 7 במערכת ההצבעות. בואו נקווה שיפותח בעתיד.
-
רעיון מוצלח
כבר היה מי שאמר שלהתמכרות אין סינון. לאתרים יש.
מענין לשמוע, האם יש מישהו שמשתש עם התוסף Screentime של גוגל
איך משתמשים בו והאם הוא כדאי. -
@משתדל-להשמר אמר בהגדרות סינון מותאמים אישית:
היה מועיל לי מאוד אם הייתי יכול להגדיר שאחרי שימוש של כ10 דקות בפורום-הפורום ייחסם, או אפילו רק לכמה שניות, ויצריך רענון וכו.
זה בדיוק מה שעושה פילטר 'מונע התמכרות'.
תנסה להגדיר אתר כלשהוא על ההגדרה הזו, ותתחיל לגלוש, ותראה פלאות... -
@ליכט אמר בהגדרות סינון מותאמים אישית:
@משתדל-להשמר אמר בהגדרות סינון מותאמים אישית:
זה בדיוק מה שעושה פילטר 'מונע התמכרות'.
תנסה להגדיר אתר כלשהוא על ההגדרה הזו, ותתחיל לגלוש, ותראה פלאות...כמה זמן הוא מאפשר?
אני פשוט חוסמת הכל באופן קבוע, וכשרוצה לפתוח מגדירה פרופיל זמני לחצי שעה ומבקשת ממישהו שיקליד את הססמא