פתיחת ויצירת אתרים פרטיים
-
שלום לך- כל מי שרואה
כידוע העולם שלנו עובר עם הקידמה
לרשת
ולכן הרבה מאוד מעבירים עסקים דרך הרשת ופחות בפיזי
עדיין כשפותחים אתרים ואתרים נסיוניים יש חסימות וזה טוב!!!
זה מראה שהחסימות עבדות כשורה
אני רוצה להעביר את העבודה של אשתי שתהיה גם דרך הרשת
ונכנסתי ל Cloudways.com בשביל להתחיל תקופת ניסיון של אתר ל 3 ימים
עשיתי מה שצריך ובאחד הדפים שנכנסים כביכול לאתר שלי (לאתר החדש הניסיוני)
כתוב שהאתר עוד לא נבדק
אז השאלה שלי איך אפשר לגרום שאתרים פרטיים שאנשים בעצמם יוצרים
יפתח להם בלי בעיות,
(אני מקווה שהסברתי טוב)
מי שיכול לומר, להציע, לבקש,
אז-תודה לו ֹ-ֹ -
@אופטימי
והקטע שזה ניסיון ל שלשה ימים
ונשארו יומיים וחצי -
@אופטימי לשלוח פניה על האתר שיצרת
-
@אופטימי אני חושב שאם תפנה לתמיכה של נטפרי, ותחתום על חוזה שכל התוכן שהועלה באתר שלך מתאים לכללי ועד הרבנים הם יפתחו את כל האתר.
(כמובן שבגלל מגבלת הזמן השתמש ב-3 נקודות, אם כי מכיוון שזו לא בקשה רגילה, צפה שזה ייקח יותר זמן) -
@shloimy95 ממתי בדיקת אתר זה לא בקשה רגילה? וממתי בשביל אתר רגיל של עסק צריך להתחייב על משהו? פשוט שולחים לבדיקה וזהו
-
@צדיק-תמים נראה שבעל האתר ביקש מנטפרי לפתוח אותו. כפי שכתבתי בעל האתר יכול לחתום שכל התוכן בו יהיה כשר ובמקרה זה נטפרי לא תפעיל את הרובוט ובדיקת התמונות לאתר ולא יהיה צורך לשלוח סרטונים או דפים חדשים שהועלו לבדיקה וכדומה. כך אתרים כמו torahanytime.com או hebrewbooks.org יכולים להוסיף כל כך הרבה תוכן מדי יום בלי צורך להשתמש במאות נקודות כדי שכל קובץ ייבדק בנפרד. כפי שמובן זה לא זהה לבקשה הרגילה לפתוח כל אתר.
(כתבתי על זה כי @אופטימי שאל על כל האתרים שנוצרו על ידי אנשים פרטיים.) -
@shloimy95 אתה משווה אתר פשוט של עסק להיברובוקס?!
-
@צדיק-תמים אמר בפתיחת ויצירת אתרים פרטיים:
@shloimy95 אתה משווה אתר פשוט של עסק להיברובוקס?!
לא. אבל אופטימי לא ביקש אתר פשוט, הוא ביקש את כל האתרים הפרטיים שלו כולל אתרים שיעשה בעתיד
-
@shloimy95 הוא ביקש שהאתר הפשוט שהוא יוצר לעסק של אשתו, יפתח אוטומטית, כיוון שזה אתר פרטי לנסיון
תקרא טוב את הבקשה שלו
ובכל מקרה התשובה היא שהוא יצטרך לשלוח לבדיקה, כיוון שהאתר הזה לא פרטי - לכל אחד יש גישה אליו במהלך הימי נסיון, ולא רק לבעלים שלו. ולמה שנטפרי יפתחו אתר אוטומטית רק בגלל שזה לזמן קצר יחסית?