בעל הבית אחד להכל!?
-
כשרציתי להקים את הקו התקשרתי ליוסי תקשורת, ואמרו לי תרכוש תשתית בבזק ואח"כ תפנה אלינו וניתן לך ספק...
-
@יהודי-פשוט-וטוב לא נראה לי נכון, לי הם הזמינו את בזק, ועשו הכל, כנראה היה לך מקרה לא רגיל.
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בבעל הבית אחד להכל!?:
כשרציתי להקים את הקו התקשרתי ליוסי תקשורת, ואמרו לי תרכוש תשתית בבזק ואח"כ תפנה אלינו וניתן לך ספק...
זה קרה לפני ה-4/4 או אחרי?
-
למיטב הבנתי, החל מתאריך 04/04/2022 לא ניתן לרכוש תשתית בלבד, או ספק בלבד, אלא רק חבילה "אחודה" - באנדל.
את החבילה ניתן לרכוש מחברת תשתית, או מספק.
המטרה של משרד התקשורת היא שבאמת תהיה ללקוח כתובת אחת לפנות אליה לכל בעיה.מי שירכוש באנדל אצל ספק תומך נטפרי - כבר פתר את הבעיה.
אבל רבים טוענים שהשירות של הספקים לא דומה לשירות של בזק, ולכן עדיף לרכוש חבילה דווקא אצל בזק. דא עקא, שבזק לא משווקת חבילה עם סינון נטפרי.אבל מי שירכוש חבילה אחודה מבזק, ובנפרד ירכוש ספק מחברה אחרת, ובפועל ישתמש בתשתית של בזק ובספק האחר - שתומך בנטפרי, לא הבנתי מה הוא הרויח, הרי בסופו של דבר במקרה של תקלה עדיין יזרקו אותו מחברה לחברה. בזק לא מחוייבת לטפל בבעיה אם לקוח שינה את הספק.
-
@עומד-בפרשת-דרכים אמר בבעל הבית אחד להכל!?:
למיטב הבנתי, החל מתאריך 04/04/2022 לא ניתן לרכוש תשתית בלבד, או ספק בלבד, אלא רק חבילה "אחודה" - באנדל.
את החבילה ניתן לרכוש מחברת תשתית, או מספק.
המטרה של משרד התקשורת היא שבאמת תהיה ללקוח כתובת אחת לפנות אליה לכל בעיה.מי שירכוש באנדל אצל ספק תומך נטפרי - כבר פתר את הבעיה.
אבל רבים טוענים שהשירות של הספקים לא דומה לשירות של בזק, ולכן עדיף לרכוש חבילה דווקא אצל בזק. דא עקא, שבזק לא משווקת חבילה עם סינון נטפרי.אבל מי שירכוש חבילה אחודה מבזק, ובנפרד ירכוש ספק מחברה אחרת, ובפועל ישתמש בתשתית של בזק ובספק האחר - שתומך בנטפרי, לא הבנתי מה הוא הרויח, הרי בסופו של דבר במקרה של תקלה עדיין יזרקו אותו מחברה לחברה. בזק לא מחוייבת לטפל בבעיה אם לקוח שינה את הספק.
אכן לא הרוויח דבר
בצורה הנוכחית יש בעיה קשה ללקוחות נטפרי שצריכים IP קבוע -
@a0533057932 אמר בבעל הבית אחד להכל!?:
בצורה הנוכחית יש בעיה קשה ללקוחות נטפרי שצריכים IP קבוע
אין ספקי אינטרנט שנותנים IP קבוע?
ומה קורה למי שכבר יש IP קבוע?
-
@moshe39 אמר בבעל הבית אחד להכל!?:
@a0533057932 אמר בבעל הבית אחד להכל!?:
בצורה הנוכחית יש בעיה קשה ללקוחות נטפרי שצריכים IP קבוע
אין ספקי אינטרנט שנותנים IP קבוע?
ומה קורה למי שכבר יש IP קבוע?