סרטונים אם תמונות של בנות פתוחים ביוטיוב
-
שלום בזמן האחרון אני רואה מלא סרטונים אם תמונת של בנות בסרטון באופן חופשי בעשרות סרטונים ללא הגזמה גם בנות פרוצות וגם צנועות אבל בנות!!
משהו קרה בנטפרי????? -
-
@מאיר-האלוף שלחת דיווח דרך הפניות?
פה אין מי שיטפל בזה -
@מאיר-האלוף האם מותקנת לך תוכנת וויפרי?
לפי התיאור שלך נדמה לי שהתחברת לרשת של השכן.
מעולם לא נתקלתי בפריצות ביוטיוב בנטפרי. זה קצת מוזר שנציג יבדוק ויראה פריצות ויאשר. הרי כל סרטון חייב בדיקה אחרת הוא חסום. -
@מאיר-האלוף
האם אתה מנוי בתשתית הוט ? -
אין מצב, אתה בטוח טועה, ובוודאי התחברת בטעות לרשת אחרת, וזה רק אומר שאין לך ווייפרי על המחשב, אני שנים נמצא בנטפרי, ואפילו פעם אחת לא נתקלתי בדבר כזה, הסינון של נטפרי לדעתי, הוא הסינון הכי חזק ומושקע שיש היום, שזה כולל סינון רובוטי ואנושי ברמה מטורפת, ואני עשיתי בירור מעמיק בנושא, ועברתי על כמה וכמה סינונים שיש היום, ובנטפרי זה הסינון היחיד שלא יכול להיות תקלות כאלה.
-
@y-k אמר בסרטונים אם תמונות של בנות פתוחים ביוטיוב:
אין מצב, אתה בטוח טועה, ובוודאי התחברת בטעות לרשת אחרת, וזה רק אומר שאין לך ווייפרי על המחשב, אני שנים נמצא בנטפרי, ואפילו פעם אחת לא נתקלתי בדבר כזה, הסינון של נטפרי לדעתי, הוא הסינון הכי חזק ומושקע שיש היום, שזה כולל סינון רובוטי ואנושי ברמה מטורפת, ואני עשיתי בירור מעמיק בנושא, ועברתי על כמה וכמה סינונים שיש היום, ובנטפרי זה הסינון היחיד שלא יכול להיות תקלות כאלה.
קרה לנו פעם בעבר דרך הרשת הסלולרית שראינו לפתע שיוטיוב פתוח חופשי ללא סינון.
יצרנו במיידי קשר עם הספק והתברר שמכיון שיום קודם הגדלנו את נפח החבילה אז בטעות אחד העובדים חיבר אותנו לרשת פרוצה ל"ע והעניין סודר תוך דקות.
בקיצור שימו לב, טעויות בהחלט יכולות לקרות אבל בנתיים ב"ה לא במשמרת של נטפרי. -
@איש-צדיק בדיוק בשביל זה נועד וייפרי.
-
@מאיר-האלוף אמר בסרטונים אם תמונות של בנות פתוחים ביוטיוב:
שלום בזמן האחרון אני רואה מלא סרטונים אם תמונת של בנות בסרטון באופן חופשי בעשרות סרטונים ללא הגזמה גם בנות פרוצות וגם צנועות אבל בנות!!
משהו קרה בנטפרי?????מבחן פשוט
האם תוך כדי נתקלת גם בסרטון חסום? או שהכל פתוח? -
תודה לכל העונים
- יש לי וופרי
- אני מתחבר לרשת שלי
- זה רק בחלק סרטונים שרואים בצדדים בנות לא כל הסרטון אבל עדיין..
-
@אליהו-התלמיד-חכם
זה היה עוד לפני שהקימו את וייפרי
ממש מזמן... -
@מאיר-האלוף אמר בסרטונים אם תמונות של בנות פתוחים ביוטיוב:
תודה לכל העונים
- יש לי וופרי
- אני מתחבר לרשת שלי
- זה רק בחלק סרטונים שרואים בצדדים בנות לא כל הסרטון אבל עדיין..
אתה מוזמן לדווח עליהם כאן
-
@איש-צדיק
גם לך כנראה אין וויפרי כי אם לא בחיים לא הייתה יכול לגשת לאינטרנט לא מסונן
הצלחה