לשלם עבור רעיון מסויים בנוסף להצבעות
-
שלום,
אני רואה בדף ההצבעות שהרוב הצבעו בשביל פיתוח חנות אפליקציה של מיקרוסופט, ואני מבין שלכן נטפרי פתחו אותו.
אני רואה לעומת זאת שוויפרי על מאק לא מתקדם מכבר 4 שנים (כי אין מספיק הצבעות כפי הנראה)
אני חושב שיהיה טוב אם נטפרי תעריך את מחיר הפיתוח של הדבר ונוכל לתרום עבור מה שנרצה, וכשנגיע לסכום נטפרי תוכל להתחיל את הפיתוח. אני לא רוצה להחליף את מערכת ההצבעות אלא להוסיף אפשרות זאת, כי אני חושב שכל משמתשי מאק מוכנים לשלם מאות שקלים עבור פיתוח כזה, וחבל לא לנצל את זה.נ.ב. אני חושב שאף משתשם ווינדוס היה מוכן לשלם שקל עבור פתוח של ההחנות...
-
@לא-מתייאש הבעיה היא לא בהכרח מחסור בכסף או בהצבעות, לכמה אתגרים טכניים קשה למצוא פתרון אפילו עם הרבה משאבים.
בכל מקרה כבר הוזכר בפורום בעבר שנטפרי עובדים על פתרון אז כנראה שהם מבינים את החשיבות גם עם פחות הצבעות -
@shloimy95 אני חושב שבכ"ז כסף זה יעזור.
-
@לא-מתייאש אמר בלשלם עבור רעיון מסויים בנוסף להצבעות:
שלום,
אני רואה בדף ההצבעות שהרוב הצבעו בשביל פיתוח חנות אפליקציה של מיקרוסופט, ואני מבין שלכן נטפרי פתחו אותו.אכן כאשר יש אלפי איש שרוצים מוצר מסויים נטפרי משתדלים למצוא פתרון לנושא או לפחות לנסות
אני רואה לעומת זאת שוויפרי על מאק לא מתקדם מכבר 4 שנים (כי אין מספיק הצבעות כפי הנראה)
זה מראה לך כמה אנשים משתמשים באפל בנטפרי ומעוניינים בפיתוח הזה
אני חושב שיהיה טוב אם נטפרי תעריך את מחיר הפיתוח של הדבר ונוכל לתרום עבור מה שנרצה, וכשנגיע לסכום נטפרי תוכל להתחיל את הפיתוח. אני לא רוצה להחליף את מערכת ההצבעות אלא להוסיף אפשרות זאת,
אתה מתכוון שיכתבו כמה יעלה עלות הבדיקה לבדוק כמה יעלה הפיתוח נכון?
כי אני חושב שכל משמתשי מאק מוכנים לשלם מאות שקלים עבור פיתוח כזה, וחבל לא לנצל את זה.
ונניח שכל משתמש באפל שזה מעניין אותו וביכולתו להתקין תוכנה שתבטל את האינטרנט מהמחשב ללא נטפרי יביא 100 שקל
אתה חושב שיעברו את ה2000? -
אתה מתכוון שיכתבו כמה יעלה עלות הבדיקה לבדוק כמה יעלה הפיתוח נכון?
כן
זה מראה לך כמה אנשים משתמשים באפל בנטפרי ומעוניינים בפיתוח הזה
אוליי בגלל שאין פתרון עם הגנה לא באים... מה שאני מכיר משתמשים בנטספארק, בין באייפד, בין במאק.
ונניח שכל משתמש באפל שזה מעניין אותו וביכולתו להתקין תוכנה שתבטל את האינטרנט מהמחשב ללא נטפרי יביא 100 שקל
אתה חושב שיעברו את ה2000?אני לא חושב שפיתוח כזה יעלה 200000 ש"ח, אבל כל משתמשי מאק שבבחינתם הם המחשבים הטובים ביותר בוודאי מוכנים לשלם עבור נטפרי שהוא הסינון הטוב ביותר. תבין שמתמשי אפל יש להם כסף ומוכנים לשלם כל דבר פי 2 כי זה אפל, אז למה לא לנצל את זה, הם גם רוצים את זה. אני מאוד רוצה גם כן. סתם תראה את המחירים של הערסט ותבין שהם מוכנים לשלם על כך. אבל באמת לא מדובר על ישראלים, בדרך כלל זה אלו באים מחו"ל כמוני שרוצים רק אפל.
-
רעיון מצוין.
יותר מאשר בעד.
יש הצעה ברשימת הצבעות תשלום נוסף עבור בדיקה מהירה+ מרובה של תמונות.
כך שיהיה אפשר לשלם לנטפרי עבור שיקימו עוד מקום של בדיקת תמונות והם יבדקו רק תמונות שנשלחו על ידי משתמש ששילם בעבור כך.
במידה וכרגע אין משתמש כזה הם יבדקו את שאר התמונות.