לינקדאין
-
@tzvi אמר
אודה למי שיאיר את עיני בשאלה שתהיתי בה פעם. האם זה דבר שאני פשוט יכול לבקש מחבר, שיתחזק בשבילי פרופיל לינקדאין?
הכי קל לבוא מהצד ולשפוט אותך ולהביע דעה בזמן שלי אין את הניסיון הזה בכלל.
כותב את דעתי, האם אפשר לבקש מחבר?
התשובה: כן.
האם כדאי ......
ממש לא. זה נותן סוג של כשרות מסוימת לכך שהוא מחזיק דבר שאסור.
והינה אני עושה עם זה מצוות וחסדים, ומותר לי להחזיק אתזה בשביל לעשות עם זה חסדים.ושוב, קל לי לכתוב את זה, משום שאני לא שם ולא בניסיון,
(ואגב כל מילה שלך בסלע-או שנים)
-
לא מכיר את לינקדין.
רק מפנה לפורום אחר שעוסק בנידון...
https://www.hasolidit.com/kehila/threads/לינקאדין-מדריך-למתחיל.24162/
-
@ליכט
בגלל זה הציעו לחסום את הפיד -
לא לגמרי יודע איך לינקדאין עובד. אבל אמרו לי שאני חייב קישור ללינקדאין בקורות חיים.
אודה למי שיאיר את עיני בשאלה שתהיתי בה פעם. האם זה דבר שאני פשוט יכול לבקש מחבר, שיתחזק בשבילי פרופיל לינקדאין?אפשרי
אמנם חלק מההודעות לא מגיעות למייל אלא רק הודעה שיש לך הודעה ובשיך לקרוא אותה תצטרך להתחבר ללינקדין שלך -
פותח האשכול (אאל"ט) הופנה ע"י מערכצ הפניוצ כדי לבדוק את הביקוש בקהל.
אז אין לי מה להוסיף על כל דברי החכמה שכבר נכתבו כאן, מלבד - גם אני מצטרפת. יש ביקוש.
תודה רבה! -
-
-
פוסט זה נמחק! -
בתור מתכנתת שמחפשת עבודה, לינקדאין אכן המקום היעיל ביותר לחיפוש משרות ועבודה, רוב החברות היום מגייסות משם, וקורות חיים בPDF אין כמעט למי לשלוח...
באופן אישי, חושבת שנטפרי יוכלו להועיל להרבה מתכנתים בפתיחת האתר, כמובן ללא הFEED...בכל אופן, למי שיש גישה ללינקדאין בסינון אחר, ישנו תוסף כרום שחוסם את הFEED, מומלץ בחום:
No-Feed-LinkedIn -
שלום וברכה,
זה מאוד נצרך.
ניסיתי בחודשים האחרונים לחפש עבודה באזור ספציפי ובשכר ספציפי ולא הגעתי בסופו של דבר אפילו לראיון אחד וכמעט בקושי הצעות שהתאימו.
אם היה לי לינקדין יכלתי להגיע להרבה יותר בהתאם לניסיון.
האם יש התקדמות בנושא?