ווידאו בJDN
-
אצלי הווידאו בJDN לא עובד כרגע זה אצל כולם ככה ?
-
לא יודע וידאו.
אני רק יודע שהכעיס אותי נורא לראות שוב את הפרסומות של עסקן, ולראות חתימות הכשר של רבנים, שאין להם קצה של מושג על מה הם חותמים.בושה וחרפה שככה הדור שלנו נראה.
אגב, גם אצלי הוידאו לא עובד.
אני ב019. -
עדכון : התחיל שוב לעבוד
-
@מרדכי אמר בווידאו בJDN:
אצלי הווידאו בJDN לא עובד כרגע זה אצל כולם ככה ?
חכה כמה שניות עד שיופעל
כנראה נטפרי הכניסו סקריפט שמזהה את הפרסומת ומעביר אותו אחרי כמה שניות
כמדומני שדובר פעם על זה בפורום הישן ז''ל -
@רמה-פלוס ??
אין לי כל קשר אבל לא מקובל אצלינו לשפוט רבנים ועוד בכיכר העיר.. -
@איצ2 גם אצלינו לא מקובל.
-
@רמה-פלוס רק ש....
-
@איצ2
אוקי. אסביר.
חשבתי שאהיה מובן, אבל כנראה שלא...אם אתה רואה חזיר [ואתה יודע כשמש בצהריים שזה אכן חזיר] עם חתימת הכשר של רב פלוני.
אופצייה אחת שתאמר לעצמך: אם ישנה חתימה, כנראה שהרב בדק וחקר, ובגודל פלפולו הגיע לפסגות גבוהות בהשגת עומק תורתינו הקדו', והצליח להתיר חזיר לאכילה. אם ישנה חתימה, הוא יודע על מה הוא חתם. הרי לא יכול להיות שהוא חתם ללא ידיעה על מה הוא חותם. וכנראה שזה מותר...
זה ברור שלא זה מה שתאמר לעצמך.. אלא;
אופצייה שניה: אוי נעבעך, עוד פעם זה קורה. העסקנים המרושעים האלו, בשביל בצע כסף יעשו הכל בשביל להתיר את השרץ, וכך יוזרמו לקופה שלהם עוד כספים...זה בעצם מה שקורה בנידון דידן.
למי שמכיר את העולם הזה. -
@רמה-פלוס יסלח לי כבודו, אבל גם אם זו האמת ואתה צודק, לא נראה לי שהמנהלים מרשים כאן את ההתבטאות הזו.
-
@dLive אמר בווידאו בJDN:
@רמה-פלוס יסלח לי כבודו, אבל גם אם זו האמת ואתה צודק, לא נראה לי שהמנהלים מרשים כאן את ההתבטאות הזו.
אבל כדי לענות לך, השאלה מה קורה כשאתה רואה מרחוק אדם שהולך עם משהו שדומה לחזיר, אתה כנראה תחשוב שזה באמת חזיר, ואם תראה שהוא שם שלט גדול "זה לא חזיר", תתקרב ותראה שהוא צודק וזה רק נדמה לך.
אבל למה הכל קשור לעסקנים, בן-אדם מדבר שהוא מצהיר על עצמו שהוא לא מחזיק פרוץ! לא שהוא נותן הכשר למכשיר! ובטוח שזה דבר מבורך.נראה לי שטעית, והתכוונת לענות על האשכול הזה: http://forum.netfree.link/topic/976/טאבלט-תומך-נעטפריי
או שאני טעיתי..... -
@ליכט תודה, פשוט ראיתי אותם אחד אחרי השני, וזה בער לי כך שפיספסתי את העובדה הזו...
התנצלותי נתונה ל@רמה-פלוס שהדבקתי לו דברים שלא כתב. -
@dLive
הרובוט האוטומטי שפך את חמתו משום מה על ההודעה שכתבת, וזה גרם לדף הבית של הפורום להיחסם.... -
@ליכט תודה, מצאתי מה הקפיץ אותו.
-
@dLive אמר בווידאו בJDN:
@ליכט תודה, פשוט ראיתי אותם אחד אחרי השני, וזה בער לי כך שפיספסתי את העובדה הזו...
התנצלותי נתונה ל@רמה-פלוס שהדבקתי לו דברים שלא כתב.@dLive אז תערוך לגמרי את ההודעה שלך..
-
@רמה-פלוס אני יודע מה השארתי, וזה בכוונה. אני לא מסכים עם מה שכן שכתבת.
אחרי הכל, יש סיבה לזה שהתבלבתי וכתבתי א"ז פה... -
@רמה-פלוס אמר בווידאו בJDN:
@איצ2
אוקי. אסביר.
חשבתי שאהיה מובן, אבל כנראה שלא...אם אתה רואה חזיר [ואתה יודע כשמש בצהריים שזה אכן חזיר] עם חתימת הכשר של רב פלוני.
וכו' וכו'
זה בעצם מה שקורה בנידון דידן.
למי שמכיר את העולם הזה.ראשית נהנתי שטרחת להבהיר את דבריך בארוכה..
אך עדיין צריכים אנו להיזהר שלא להרחיב את הכלל הנ"ל דאל"ה אבדנו את כל מעמד 'הרבנות' בימינו. וצריך הרבה מאד שיקול דעת בין לחשוב ואף לפעול באישי ע"פהנ"ל לבין לתלותם בכיכר העיר.
נ.ב. אם המצב כמו שתיארת היה על 'נטפרי' לחסום את הפרסום הנ"ל?! -
@רמה-פלוס אגב זה בכלל לא אותו דבר
חזיר מפורש בתורה מהו ואין שום רב המתירו
העסקן יש בו 70 פנים ויש דרך להתירו
זה כמו שיבוא אחד ויאמר שאינטרנט זה חזיר ואפ' הוציאו ממנו את החלב וגיד הנשה זה עדיין חזיר
ואנו רואים שיש נטפרי כשר וטהור כמובן לצורך
ולכן בהעסקן צריך לבדוק אם הוכשר כדין ואי אפשר לבוא ולומר זה חזיר
ונעבעך נעבעך... -
@מיציבושי וכל המגיבים כאן, עסקן זה חזיר!!! כן. לא חזיר מבחינת תפיסה/השקפה, אלא חזיר בהתגלמותו. ותאמינו לי, אני לא קיצוני בתחום בכלל!
ולכן אם אני רואה רב שנתן הכשר על חזיר, ואני יוצא מנקודת הנחה שאותו הרב לא פרק עול ח"ו, אני "דן אותו לכף זכות" ואומר שהעסקנים סיבבו אותו, ובלבלו לו את הראש. זו המציאות בשטח.נ.ב. תגובתי האחרונה לדיון.
-
@רמה-פלוס בלי להיכנס לעצם הדיון, הדבר הכי חכם שכתבת בדיון הזה לדעתי:
@רמה-פלוס אמר בווידאו בJDN:נ.ב. תגובתי האחרונה לדיון.