תעודת אבטחה לנטפרי בלינוקס
-
אתה יכול גם להציב את התעודה לתוך סביבת ה-Snap בעקבות המדריך הזה https://forum.snapcraft.io/t/certificate-substitution-and-snaps/1077/6
-
@shloimy95 מה שכתוב שם שבעצם אין פתרון
הוא מציע מעקפים זמניים עד להפעלה מחדש
הרבה יותר קל להתקין בצורה ישירה ואין בזה שום נזק -
@kodcode במדריך ששלחת אליו מופיעות הוראות עד גירסא 1.33 מכיון שמעל הגירסא הזאת:
" שימו לב: החל מגירסה 1.33 של VSCODE, תוכנת Visual Studio Code טוענת את תעודות האבטחה של מערכת ההפעלה[1], ואין צורך בשום פעולה."
אבל אצלי אני לא מצליחה להתקין את התעודת אבטחה למערכת הפעלה. -
@אינו-יודע-לשאול "לחצתי על ה ^ בצד שמאל להראות את זה."
-
awk -v cmd='openssl x509 -noout -subject' ' /BEGIN/{close(cmd)};{print | cmd}' < /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt
בשורה האחרונה אמורה להופיע לך התעודה של נטפרי
ואם לא אז שוב:
su -
wget -P /usr/local/share/ca-certificates http://netfree.link/netfree-ca.crt
update-ca-certificates
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בתעודת אבטחה לנטפרי בלינוקס:
@shloimy95 מה שכתוב שם שבעצם אין פתרון
הוא מציע מעקפים זמניים עד להפעלה מחדש
הרבה יותר קל להתקין בצורה ישירה ואין בזה שום נזקלא כל אפליקציה ניתנת להתקנה בכל הפצה, ואפליקציות מסוימות מתנגשות עם אחרות. זו הסיבה שנוצרה snap.
מהסיבות לעיל אני צריך להשתמש ב-Snaps מסוימים, ושיטת systemd עובדת טוב מאוד גם אם מדובר בפתרון עוקף. -
מוזר,
לי סלאק עובד חלק בנטפרי. -
@מוטי-ברנט כי לא התקנת מסנאפ
סלאק מסנאפ לא עובד
אגב זום כן עובד מסנאפ זה נראה שזה הגדרות לפי אפליקציה -
@אינו-יודע-לשאול אמר בתעודת אבטחה לנטפרי בלינוקס:
אגב זום כן עובד מסנאפ זה נראה שזה הגדרות לפי אפליקציה
זום עובד גם בלי תעודת אבטחה כלל, ולא בגלל שה-Snap משתמש במאגר תעודות המערכת
-
@shloimy95 זה מעניין כי מנסיון שלי ללקוחות שלא התקינו תעודה במערכת הזום לא עבד.
אבל אם אתה אומר כנראה זה מידיעה -
@אינו-יודע-לשאול ניסיתי את זה עכשיו, אני לא יכול להיכנס לחשבון אבל כשאני מצטרף לפגישה זה נתן אזהרה ואז נכנס. אם אני משתמש במכשיר שכבר מחובר לחשבון זום אני יכול ליצור פגישה חדשה ללא הודעה.
-
בסופו של דבר מצאתי את ההגדרה בVS Code באמצעות חיפוש המילה "proxy" ושם ביטלתי את הוי וזה נפתר. תודה לכל המסייעים!
(אולי כדאי שתוסיפו למדריך) -
@גילגול
המדריך נמצא בויקי, זה אתר שיתופי בו כל אחד (לאחר הרשמה קצרה) יכול לערוך ולשפר את התוכן. כל עריכה מתקבלת בברכה וביחד נוצר מוצר שמסייע לאחרים. אתם יותר ממוזמנים גם כן לערוך כמיטב הבנתכם ולעזור לבאים בתור שעלולים להיתקל בבעיה.