@איציק-ס אמר בתודה לנטפרי!:
נטפרי עושים עבודה טובה וקשה היחידים שבאמת מסננים ושומרים עלינו שלא נחשף לתכנים לא ראויים תודה ענקית!!!!!!!
מסכימה עם כל מילה
באמת משתדלים שנהיה מוגנים...
נטפרי עושים עבודה טובה וקשה היחידים שבאמת מסננים ושומרים עלינו שלא נחשף לתכנים לא ראויים תודה ענקית!!!!!!!
מסכימה עם כל מילה
@צדיק-תמים אמר בצאט ספאם:
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בצאט ספאם:
@וואלה אותו צאט שנכנסת אליו מחסימה אחרת פתוח בנטפרי?
זה יוכל לעזור להצביע האם הבעייה קשורה לכך שהצאט שנמצא בספאם חסום בנטפרי, או שיש בעייה כללית בנטפרי בכל צאט שנמצא בספאם.כן בדיוק
נכנסתי מחסימה אחרת וזה נפתח לי ויכולתי להגיבהאם אחרי שנכנסת לצ'אט בחסימה האחרת, הוא כעת נפתח גם על גבי רשת נטפרי?
כן ברור
אחרי שפתחתי אני יכולה לראות את הצאט
הי
תגידו רק לי הבעיה
אם מחברים אותי למרחב משותף שחסום בנטפרי
אז האופציה היית להתחבר דרך ההזמנות של המרחבים...
תכלס עכשיו זה לא עובד אין לי את ההזמנה בכל ההזמנות של המרחבים המשותפים
האם זה רק לי
שמתם לב לזה?
מסכימה עם כל מילה
4. סעיף 3 אינו תקף לקבוצות שגוגל חושדת שמדובר בהם בספאם, כיוון ששם חייבים להיכנס לתצוגה מקדימה. והנ"ל כאמור חסום בנטפרי.
כעת משתמשים המעוניינים להצטרף לקבוצות צ'אט החשודות כספאם אינם יכולים להצטרף בכלל בנטפרי.
(אינני יודע אם זה מהלך מכוון אן באג, פשוט קראתי את השרשור וראיתי את חוסר ההבנה של המשיבים.)
סורי
אבל כן אפשר להכנס
אם אני רוצה להכנס לקבוצת צאט החשודה כספאם אני יכולה על ידי קישור של הצאט אם שולחים לי.... כמו כל האנשים לא קשור לנטפרי
אי אפשר לצאט פרטי...
@צדיק-תמים אמר בצאט ספאם:
זה יוכל לעזור להצביע האם הבעייה קשורה לכך שהצאט שנמצא בספאם חסום בנטפרי, או שיש בעייה כללית בנטפרי בכל צאט שנמצא בספאם.כן בדיוק
נכנסתי מחסימה אחרת וזה נפתח לי ויכולתי להגיבהאם אחרי שנכנסת לצ'אט בחסימה האחרת, הוא כעת נפתח גם על גבי רשת נטפרי?
כן ברור
אחרי שפתחתי אני יכולה לראות את הצאט
התקלה מתרחשת משום שנטפרי חסמו את האפשרות לתצוגה מקדימה של הצ'אט,
ומכיון שלהזמנות שנמצאות בספאם א"א להתחבר ישירות, אלא רק תצוגה מקדימה ואז להתחבר, הג'ימייל נתקע.
מה הבעיה בתצוגה מקדימה?
סתם שואלת
זה יוכל לעזור להצביע האם הבעייה קשורה לכך שהצאט שנמצא בספאם חסום בנטפרי, או שיש בעייה כללית בנטפרי בכל צאט שנמצא בספאם.
כן בדיוק
נכנסתי מחסימה אחרת וזה נפתח לי ויכולתי להגיב
אני לא יודעת מה הבעיה בדיוק כשאני ניסיתי להכנס זה כותב לי שיש שגיאה ולא ניתן לטעון
עכשיו כל פעם שנכנסתי למייל בשניות הראשונות זה יענו כותב שיש לי הודעה חדשה ואחרי זה זה נאבד ואז שחיפשתי מצאתי בספאם
@א-פ-1 אז ככה
נכנסתי מחסימה אחרת לצאט בספאם
והצלחתי להכנס
אז זה אכן קשור לנטפרי!!
ולא היה בהודעה שום בעיה!!!
@יוסף-fvi1
תאמת שניתקלתי בזה עכשיו
משהי הזמינה אותי לצאט
וזה בספאם
וכל פעם שאני מנסה להכנס לזה זה רושם לי אי אפשר להתחבר לצאט זה
אתה בטוח שזה קשור לנטפרי???????
מרחבים משותפים עם קישור אני מצליחה להכנס