SAMPLE == דוגמה
כלומר הקישור מתחיל בקישור הנ"ל, ובמקום ה SAMPLE ישנו מזהה ייחודי לקבוצה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי nachum37
-
RE: חסימת קבוצות ב-Hangouts
-
RE: נטסטיק לגרפיקה
-
יש לי את ה ZTE MF831 ואני יכול לחוות עליו דעה אך לא את האלקטל. באיזה דגם מדובר?
בכל מקרה כרגע בארץ אין כמעט (או בכלל לא) פריסה של LTE כך שמה שמשנה יותר היא לא התמיכה המקסימלית של הנטסטיק אלא מה שייתמך באזור מגוריך. וכפי שכתבו ניתן לבדוק את פריסת האנטנות באזורך (ישנה מפה באתר משרד התקשורת), אם כי קשה להפיק מידע ריאלי כמה קליטה באמת תהיה בכל נקודה ומה תהיה המהירות בפועל בלי לנסות במציאות. -
איני יודע מה הכוונה נטסטיק "לגרפיקה", אך נשמע שהמהירות מעניינת אותך. קח בחשבון שלנטסטיקים מעצם שימושם בטכנולוגיה סלולרית יש מגבלות כגון השהייה (פינג) גבוהה, תלות בקרבה \ סוג \ מפעיל האנטנה הקרובה, וכמובן מגבלת חבילת גלישה.
יש גם מעלות כמו מהירות העלאה ללא הגבלה (אפילו 30Mbps לשניה בפרטנר \ הוט מובייל למשל, מה שיעלה אלפי שקלים באינטרנט קווי). אך מלבד זאת אינטרנט קווי עדיף טכנית מכל בחינה, כולל המחיר.
מבחינת בטיחות רוחנית אפשר באותה מידה לחבר ולנתק את הכבל \ ראוטר \ ספק כח של הראוטר וכו'.
-
-
@ששלום אתה מתכוון לפורטל של המכשיר שנפתח בדפדפן? אצלי זה היה http://m.home/index.html#home
בכל מקרה, בדרך כלל תמיד הכתובת של המכשיר שהוא השער ל WAN (מודם קווי \ סלולרי) תהיה http://192.168.0.1 זה אמור להביא אותך לאותו מקום. -
@האברך אמר בנטסטיק לגרפיקה:
@nachum37 ברוכים הבאים לפורום! אתה נשמע ממש מקצועי וגם רהוט, נקווה שתהיה לכולנו לתועלת! בהצלחה!!!
תודה תודה.
@beri.zip אמר בנטסטיק לגרפיקה:
@nachum37 אמר בנטסטיק לגרפיקה:
בכל מקרה כרגע בארץ אין כמעט (או בכלל לא) פריסה של LTE
כנראה שראית את זה באיזה כתבה מלפני שנתים היום יש פריסה טובה מאד ואפילו המהירות לעומת שאר העולם טובה מאד (תראה פה) ואפילו היום התחילו לפרוס דור 4 וחצי
יש גם מעלות כמו מהירות העלאה ללא הגבלה (אפילו 30Mbps לשניה בפרטנר \ הוט מובייל למשל, מה שיעלה אלפי שקלים באינטרנט קווי)
היום יש אינטרנט בסיבים אופטים שיש לו מהירות העלאה של 100mb/s וזה עולה כמה מאות ולא כמה אלפים
אתה צודק, בדקתי שוב. אכן כבר יש יותר פריסה אבל עדיין ישנם איזורים רבים בהם לא הושלמה הפריסה של LTE-FDD ומה שיש אלו רשתות פחות מהירות שמוצגות כ 4G (אולי +HSPA?). באמת משונה שפורסים LTE-A לפני שסיימו עם LTE.
גם בקשר להעלאה, אתה צודק, שכחתי מזה. א"כ כמדומני שכרגע רק באנלימיטד.
-
RE: אנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?
@נטפריס דיברתי על החינמי. אני חושב שאתרי ההשוואות לא מבדילים בין הגרסאות החינמיות לאלו שאינן כי באמת מבחינת ההגנה אין הבדל. ההבדלים הם בכל מיני תכונות ומגנים נוספים ומיותרים. הרי החברות האלו יודעות שהמוניטין שלהם נמדד בהגנה שהמוצר שלהן מספק, הם לא יעזו לעשות שהחינמי יהיה מוגן פחות.
כיום לא צריך הרשמה אינטרנטית ל Avast, מספיק ללחוץ אנטר כשהוא מבקש מייל והוא ממשיך הלאה. יתכן שצריך שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט, אבל עדיין ישנה שם האפשרות להרשם באינטרנט במחשב אחר ולהזין את הקוד שמקבלים. בכל מקרה מחשב ואנטי וירוס שלא מתעדכנים לפחות מדי תקופה מסוכנים בלי קשר לאף אנטי וירוס שתשים (ע"ע תוכנות הכופר WannaCry ודומותיה שרק מי שעדכן היה מוגן).
בקשר לקספרסקי, יש תמיהות גדולות בקשר לקשר בינם ולמודיעין הרוסי, ואאל"ט התפרסמה הוראה של הממשל האמריקאי שלא להשתמש בו. (אני לא באמת חושב שיקרה משהו ולא נוטה לקונספירציות, אבל בכל זאת...). הגישה של לתקן קבצים שנפגעו היא אולי נוחה לחלק מהמשתמשים, אבל לא לכולם. אני מעדיף שלא "יתקנו" לי קבצים בלי ליידע אותי.
@שלום-על-ישראל תשתמש במנהל קבצים כדוגמת Total Commander, הוא מאפשר להסיר את הסימון של קבצי מערכת בקלות.
אפשר גם ליצור גם פקודת שורת פקודה קצרה ולהריץ אותה כשרוצים.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי nachum37
-
SAMPLE == דוגמה
כלומר הקישור מתחיל בקישור הנ"ל, ובמקום ה SAMPLE ישנו מזהה ייחודי לקבוצה -
@נטפריס דיברתי על החינמי. אני חושב שאתרי ההשוואות לא מבדילים בין הגרסאות החינמיות לאלו שאינן כי באמת מבחינת ההגנה אין הבדל. ההבדלים הם בכל מיני תכונות ומגנים נוספים ומיותרים. הרי החברות האלו יודעות שהמוניטין שלהם נמדד בהגנה שהמוצר שלהן מספק, הם לא יעזו לעשות שהחינמי יהיה מוגן פחות.
כיום לא צריך הרשמה אינטרנטית ל Avast, מספיק ללחוץ אנטר כשהוא מבקש מייל והוא ממשיך הלאה. יתכן שצריך שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט, אבל עדיין ישנה שם האפשרות להרשם באינטרנט במחשב אחר ולהזין את הקוד שמקבלים. בכל מקרה מחשב ואנטי וירוס שלא מתעדכנים לפחות מדי תקופה מסוכנים בלי קשר לאף אנטי וירוס שתשים (ע"ע תוכנות הכופר WannaCry ודומותיה שרק מי שעדכן היה מוגן).
בקשר לקספרסקי, יש תמיהות גדולות בקשר לקשר בינם ולמודיעין הרוסי, ואאל"ט התפרסמה הוראה של הממשל האמריקאי שלא להשתמש בו. (אני לא באמת חושב שיקרה משהו ולא נוטה לקונספירציות, אבל בכל זאת...). הגישה של לתקן קבצים שנפגעו היא אולי נוחה לחלק מהמשתמשים, אבל לא לכולם. אני מעדיף שלא "יתקנו" לי קבצים בלי ליידע אותי.
@שלום-על-ישראל תשתמש במנהל קבצים כדוגמת Total Commander, הוא מאפשר להסיר את הסימון של קבצי מערכת בקלות.
אפשר גם ליצור גם פקודת שורת פקודה קצרה ולהריץ אותה כשרוצים. -
@יעקב.ק בוודאי ש ESET יעדיפו את התוצאות של AV-TEST על פני av-comparatives אם הן מחמיאות להם. אך מה לעשות ש av-comparatives הרבה יותר פופלריים, לפחות על פי המקור שהבאתי מויקיפדיה, ע"ש.
ולא זו בלבד אלא שהם מצאו בדיקה ספציפית שמחמיאה להם. בתוצאות הכלליות של AV-TEST אפשר לראות ש AVAST מעל ESET.
https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/
בכל מקרה, הכל שטויות וההבדלים הם מינוריים פה ופה. אי אפשר לומר ש "ESET יותר טוב מ 111AVAST!!!"
-
האם אי אפשר לחסום את הכתובות כיו"ב? https://hangouts.google.com/group/SAMPLE
איני יודע האם זה מועיל לקבוצות שכבר צורפת או שיצרפוך אך כנראה שלא יאפשר להצטרך ע"י קישור.בכל מקרה צ"ע כמה שווה להשקיע בזה כיוון שנראה שעתידו של השירות מוטל בספק והוא עתיד להיות מוחלף ב Google Allo.
-
AVAST מעולה, אני משתמש בו כבר כ 9 שנים.
נאמרו כאן טענות רבות שדורשות ביסוס ומקור. איני יודע מהיכן הסטיגמה הזו ש Nod טוב יותר, אם כבר היו וירוסים בשנים קדמוניות ש Avast היה מטפל בהצלחה ו ESET Nod לא (Winfile.jpg, למי שזוכר).
הדברים הללו משתנים מזמן לזמן, מגרסה לגרסה ולפי צרכיו של כל אדם. אם כבר, לפי אחת מהשוואות האנטיוירוסים הידועות (לפי ויקיפדיה) בבדיקה של "העולם האמיתי" נכון ליולי 2017 Avast מעט טוב יותר, וכן בסריקת קבצים הם מחשיבים את Eset למומלץ פחות.כמו כן בקשר לצריכת המשאבים, גם זו טענה לא מבוססת, הדבר משתנה מאוד לפי סוג הפעולה, אפשר לראות ש Eset Nod איטי בפתיחת יישומים, למשל, ובסך הכל למרות שבשקלול שלהם Eset די למעלה AVAST לא הרחק ממנו.
איני רואה סיבה לשלם על אף אנטי וירוס, ואם ישנו מקרה שבו הכלל "מה ששווה חינם" כו' אינו תקף, הרי זהו המקרה. מבחינתי הממשק של AVAST יעיל מאוד ואני אוהב לראות תוכנות בעברית מלאה.
-
RE: התייעצות בעניין סמארטפון מוגן.
@6262 https://www.netsparkstore.com/where_to_buy
אם כי איני יודע מה קורה כאשר מישהו מפסיק את התשלום על הסינון, האם הם אחראיים ומנתקים את האינטרנט או שמפסיקים את הסינון. -
@6262 אמר בהתייעצות בעניין סמארטפון מוגן.:
וזה עוד בלי הבעיה שאחרי כל הטכנולוגיה שם בגלל שלא מדובר בקושחה היא פריצה גם אם שם זה יותר מסובך מסתם סינוני דמה.
רק להעיר שבטלפונים שהם מוכרים הסינון הוא כן ברמת קושחה.
-
בקשר לחסימה אישית, אני לא חושב כך. הקטגוריות שם בנויות לכסות הכל. אם חסמת את 'שונות' הורדות וכו וכל השאר חסומות לגמרי או ברמה הכי מחמירה, הסיכוי שאפליקציה תחמוק הרבה יותר נמוך מהאפשרות לעקוף את הסינון בסינונים של החברות האחרות. הם היחידים שחוסמים הרמטית. לדעתי האישית (בלבד) עדיף סינון אישי מחמיר שנקבע מראש ולא ניתן להסרה אחרי שינוי סיסמה (כמו נטספארק), ובמקרה הצורך אפשר להראות לרב את ההגדרות לפני החלפת הסיסמה, מאשר שאר הסינונים שניתנים לעקיפה בקלות ובסופו של דבר בעל האשראי שולט החסימה האם תפעל או לא. בכל מקרה, זו רק דעתי וכל אחד יעשה מה שיורו לו רבותיו.
בכל מקרה, קצת פספסת את טענתי. כנ"ל כל אחד יעשה מה שיורו לו רבותיו (יש קהילות שמשתמשות בנטספארק אך עם רשימה לבנה כך שאין אפשרות לשנות את הגדרות החסימה). רק טענתי שהם הכי הרמטיים טכנית וגם הכי מדוייקים, כלומר לא מתערבים באינטרנט מסמכים אפליקציות וכו מעבר למה שצריך.
-
אני לא יודע. אין בשום מקום מידע אמיתי אודות הפריסה.
בקשר לשיחות, כל עוד אין בארץ VoLTE (מתוכנן בפרטנר) שיחות מתבצעות בכל מקרה על רשת דור שלישי.