חברת נטספרק פותחת במלחמה נגד חברת הסינון החרדית המצליחה "נטפרי".
בשנים האחרונות הוקמה חברת סינון אינטרנט חדשה המומלצת במיוחד על ידי בתי הדינים השונים, כסינון הטוב ביותר. מדובר כמובן על סינון "נטפרי".
נטפרי הוקמה בהתנדבות ידי כמה מתכנתים חרדים שלא מצאו בפתרונות הסינון הקיימים כגון אתרוג ונתיב אופציה ראויה מספיק. ומתוך אמונה ואידאולוגיה צרופה בצורך הקריטי של הציבור החרדי לייצר מרחב נקי וכשר גלאט למהדרין באינטרנט.
בתחילת דרכה חברת נטפרי פעלה בחינם מתרומות, אולם במשך הזמן עם הצמיחה במספר המשתמשים, חברת נטפרי החלה גובה סכום קטן, שהוא כשליש מהמקובל בחברות הסינון.
למרות העלות הזולה חברת נטפרי הובילה חדשנות תקדימית בשוק סינון האינטרנט, כאשר טיפלה ביסודיות במכשולים רבים אותם "עקפו" חברות הסינון והעלימו מהם עין.
כך למשל בנטפרי החלו עם סינון תמונות אנושי, שאיפשר פתיחה של אתרים רבים מאוד כמו למשל חנויות הרשת אמזון ואיביי שעד אז או שנחסמו טוטאלית על ידי חברות הסינון או במקרים אחרים נפתחו ללא סינון. כמו כן המציאו את סינון יוטיוב, סינון בתוך קבצים באינטרנט ופטנטים רבים נוספים שנועדו לפתור בעיות כשרות או איכות שהיו בסינונים הותיקים ולא טופלו כנדרש.
כך הגיעה מצב שחברת נטפרי היא החברה הכשרה ביותר, הזולה ביותר, וגם המתקדמת ביותר מבחינה טכנולוגית.
בשבועות האחרונים חברת הסינון נטספארק, שמפתחת את הטכנולוגיה של רוב סינוני האינטרנט המוכרים כמו למשל אתרוג, רימון, נתיב מובייל, ועוד. פנתה בתביעה לחברות המשתפות פעולה עם נטפרי בתביעה על הפרת פטנט, כאשר לטענת חברת נטספארק היא רשמה פטנט רשום על הרעיון של סינון תוכן בתוך דפי אינטרנט, וחברת נטפרי (כמו כל חברות הסינון) אף היא מסננת תוכן מתוך דפים.
לדברי מומחים בתחום המשפט מדובר בתביעת סרק חסרת סיכוי משפטי, ונראה שכל מטרת התביעה הינה התשת חברת נטפרי אליה עוברים מידי יום המונים מלקוחות חברת הסינון אתרוג, בשל האיכות הגבוהה של הסינון, לצד מחיר זול ושירות לקוחות חסר תקדים.
בשל העובדה שנטפרי הינה מוסד ללא כוונת רווח, היא אינה מסוגלת כלכלית להתמודד לבדה עם מאבק כזה והיא פונה לבקשת עזרה מהציבור.
בואו לסייע במאבק המשפטי לחברה ש"המציאה מחדש" את סינון האינטרנט, ופועלת ללא כוונת רווח, כאשר הפטנטים הרבים שהמציאה, מועתקים על ידי כל החברות, ובשמחה. מתוך אמונה בזכות הגדולה להפוך את הרשת למקום נקי יותר.
https://netfree.link/netfree-campaign/#!/
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אלעס גוטס
-
RE: קיבלתי סימן.
-
RE: האם מהיום נחסם לגמרי האפשרות של צאט במייל
@abc אמר בהאם מהיום נחסם לגמרי האפשרות של צאט במייל:
@RNC
פשוט מאוד
אחרי ש @אלעס-גוטס העתיק כאן בפורום מה שהוא (כנראה) קיבל במייל מהקהילה שלו (יש קהילות שכבר חסמו את זה מזמן), הלכו בעלי החדשות למיניהם והדביקו למנויים שלהם בתור חדשות טריות, רק שהסירו את החתימה של קהילה הספציפית הזאת, כנראה כדי שיוכלו לפרסם זאת בתור חדשות הקשורות לכלל הציבור.אז גם לכל שאר החדשות תאמין בהם בעירבון מוגבל...
אני לא קיבלתי כזה דבר העתקתי מהמכתב ששלחו לחסידי תולדות אהרן
-
ערוץ שלם ביוטיוב
רציתי לשאול אם היה אפשרות לפתוח ערוץ שלם שיש בו רק שיעורים למשל זה https://www.youtube.com/channel/UCH2gmnAoIYWkmmR47WjrfYg הערוץ פתוח כבר שנים ויש בו רק שיעורים ורק לגברים אז במקום שצריכים לשלוח כל שיעור בנפרד ולשלם על זה עם נקודות ולחכות עד שיפתחו את זה אז אפשר לפתוח כל הערוץ הזה אני בטוח שאם רוצים אפשר לסדר את זה
-
RE: ערוץ שלם ביוטיוב
@raz123 אמר בערוץ שלם ביוטיוב:
אולע אפשר לפתוח את יוטיוב ברמה שהסרטונים לא יפעלו
ואם מישהו צריך סרטון - ישלח לבדיקה?
(כמו שעובד החיפוש בגוגל - מקבלים המון תוצאות, חלקם נבדקו וחלקם לא - ושולחים לבדיקה מה שנראה)
הבעיה היא כמו שציינו קודמי, שמאד קשה להגיע לכתובות של הסרטיםאפשר זה https://613tube.com/
-
RE: לא תעמוד על דם רעך.
@צדיק-תמים אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@אלעס-גוטס מה זה חסום? תעלה תמונה מדף החסימה
כתוב קובץ שהתפרסם לציבור
-
@צדיק-תמים אז למה יש קבצים של דבר אמת של השבוע שחסום?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אלעס גוטס
-
@צדיק-תמים אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@אלעס-גוטס מה זה חסום? תעלה תמונה מדף החסימה
כתוב קובץ שהתפרסם לציבור
-
@צדיק-תמים אז למה יש קבצים של דבר אמת של השבוע שחסום?
-
@פדר אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
אני מציע שהכפתור לא יחסום את הקבצים אלא ישלח לבדיקה
כי יש אנשים רעים שחוסמים דברים כשריםבעיה ממש רציני כל אחד יכול לחסום מה שבא לו
לדוגמא דבר אמת וכו ודי למבין
יש אנשים שחוסמים סתם כי זה לא בא להם בטוב -
RE: בעל הבית אחד להכל!?
@יוסי-תקשורת אמר בבעל הבית אחד להכל!?:
@אלעס-גוטס אמר בבעל הבית אחד להכל!?:
כמה זמן זה ככה כבר שאי אפשר לעשות נטפרי עם בזק?
החל מ 4/4/22
אם יורשה לי לשאול
בקו טלפון של בזק שיש לי בבית אני רואה שהחשבונית האחרון שלי היה פחות מהרגיל ב50 שקל
יש לי חבילה 1500 דקות
המחיר ירד לאחרונה? -
המדפסת כותב לי כל הזמן replace toner cartidge
מה אפשר לעשות
החלפתי כבר כמה פעמים טונר
ועדיין כותב לי ככה
הדגם שלי זה
מדפסת לייזר Brother MFCL2710DN -
צאט שלי לא עובד
הצאט שלי עובד אבל רק פרטי ולא הקבוצות מה זה אומר?
אני בנטפרי רגיל לא קהילה -
נטפרי במקום עבודה
רציתי לדעת אם יש אפשרות להתחבר לנטפרי במשרד עבודה השעות שאני עובד שם כי במחשב שם יש סינון חלש ואני רוצה כשאני עובד שם שיהיה נטפרי אשמח לתגובתכם