רציתי לבקש להוסיף אפשרות לחסום אתר/דומיין ספיצפי עם סיסמה - כך שכל פעם שנכנסים לאתר יצטרכו להכניס סיסמה לפתיחה (לדוגמה שבני הבית לא יכולו להיכנס אליו).
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי DorY
-
חסימת אתרים עם סיסמה
-
סינון תמונות בכל האתרים
שלום,
במערכת "סינון תמונות" של נטפרי , לא כל האתרים מסוננים, אלא ישנם אתרים מסוימים שמסווגים כ"נקיים" לכן לא מוגדרת שם מערכת סינון תמונות. לפי דעתי צריך לשנות את הנוהל הזה ולהתקין סינון תמונות בכל האתרים, אי אפשר לצפות איזה תמונות יופיעו פתאום וכן ידוע שצריך לשמור על העינים שלנו (הבן איש חי אומר: "תכלית הנאת הצדיקים והזנתם הוא בעינים שלהם בגן עדן העליון, לכן צריך לדקדק בכל דבר הנוגע לעיניים".) ולמרות שאינטרנט אף פעם לא יהיה נקי ב100% ותמיד יכולות להיות טעיות, יש לעשות את כל המאמצים לצמצם כמה אותן כמה שיותר. כדי שכולם יכלו להרגיש יותר בטוחים.
אני אומר דברים אלה בעקבות מקרה שקרה לי, שכיביכול אתר מסוים סווג כ-"נקי". וגם אם יגידו שמדובר במקרה של "אחד ל"/נדיר מאוד, זה עדיין לא מצדיק את הנוהל הזה לדעתי.
מבחינתי אני הייתי מוכן לשלם יותר או אפילו לאבד את חווית המשתמש ולחכות יום או יומיים העיקר שאני יודע שכל התמונות יבדקו ע"י בן אדם. וכן אם זה לא מסתדר לכולם ולא כולם מסכימים, אז להוסיף אפשרות שרק מי שמעוניין, הסינון תמונות יופעל בכל האתרים בלי יוצא מן הכלל (וכן אולי יוגבל באיזשהו אופן). מה דעתכם?
-
התראה במייל כשאתר נפתח
ארצה לבקש להוסיף שבאתרים שכרגע חסומים ועתידים להיפתח תהיה אפשרות להירשם כדי לקבל התראה במייל כאשר האתר יפתח.
וכן בנוסף התראה במייל כאשר יש תכונה חדשה שנוספה לנטפריעריכה: ואולי נטפרי תשתמש במידע כדי לדעת איזה אתרים הכי מבוקשים
-
פתרון להגבלה ברכישה של נקודות
בנטפרי יש הגבלה על רכישת הנקודות, ברגע שיש ביתרת חובה כ-100 שקלים, כבר לא ניתן לרכוש יותר נקודות והמערכת מציגה הודעה "הינך ביתרת חובה חריגה". הרבה פעמים אני נתקע בלי נקודות, וזה ממש ממש דחוף ואני נשאר חסר אונים. אשמח אם נטפרי יגדילו את ההגבלה לפחות עד 200 ש"ח, או ימצאו פתרון אחר למקרה שאנחנו נתקעים בלי נקודות. תודה.
-
קבצי PDF ומידע בפאנל
שלום,
אשמח להציע שתי רעיונות:
- להוסיף אפשרות להעלאת קובץ PDF מהמחשב לשרת נטפרי ולקבל בחזרה קובץ שעבר סינון תמונות, לפעמים אנשים מקבלים/מורידים PDF במייל או במערכת כלשהי שנטפרי לא יכולים לבדוק שם.
- לכל אתר יהיה אזור מיוחד בפנאל של נטפרי, עם מידע כגון: תגיות שמוגדרות כרגע, האם מופעל סינון תמונות/מלל, האם יש חסימה/מגבלה או בעיה ידועה וכו'
-
ביטול הסינון של הפרופיל ב"גוגל תמונות"
שלום,
חשבתי להציע להוסיף אפשרות שהסינון של הפרופיל לא ישפיע על התמונות המוצגות ב-"גוגל תמונות", ותמיד יהיה אפשר לראות את כל התמונות בלי הגבלה/סינון. כיוון שאם אני רוצה לחסום אתר מסוים לא בהכרח שאני ירצה לחסום גם את התמונות שבו.
-
חסימת מלל מותאם אישית
שלום,
ארצה להציע להוסיף אפשרות לחסום מלל מותאם אישית (וכן אפשרות תמיכה בתבנית של Regex).
לדוגמה אם אני מכניס את המילה "סמארטפון", כל אתר שמופיעה בו המילה באחוזים מסוימים (מכלל כל הטקסט שבאתר) או אפילו פעם אחת (תלוי בבחירת המשתמש) - האתר יחסם. בנוסף שתהיה הגדרה לסנן קבצי javascript css וכו', ולא רק ב-source code של האתר.תודה.
-
RE: חסימת מלל מותאם אישית
@WWW אמר בחסימת מלל מותאם אישית:
@DorY אמר בחסימת מלל מותאם אישית:
php
???
טעיתי. אני אערוך. (אני לא כל כך מבין בתיכנות אתרים)
אבל בכל מקרה ארצה שאם אני אפתח כתובת כזאת:
www.mysite.com/aaa.php, הסינון יעבוד.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי DorY
-
מצאתי תוספים לכרום שיכולים לחסום אתרים לפי מילים. בכל מקרה אשמח אם יבחנו את העניין שוב.
לסרטוני יוטיוב בלבד:
https://chrome.google.com/webstore/detail/keyword-blocker/pbgacppomjfpheddhifkdkklddnolnpgלכל סוגי האתרים (לא נבדק):
https://chrome.google.com/webstore/detail/block-site/lebiggkccaodkkmjeimmbogdedcpnmfb -
פתרון להגבלה ברכישה של נקודות
בנטפרי יש הגבלה על רכישת הנקודות, ברגע שיש ביתרת חובה כ-100 שקלים, כבר לא ניתן לרכוש יותר נקודות והמערכת מציגה הודעה "הינך ביתרת חובה חריגה". הרבה פעמים אני נתקע בלי נקודות, וזה ממש ממש דחוף ואני נשאר חסר אונים. אשמח אם נטפרי יגדילו את ההגבלה לפחות עד 200 ש"ח, או ימצאו פתרון אחר למקרה שאנחנו נתקעים בלי נקודות. תודה.
-
חסימת אתרים עם סיסמה
רציתי לבקש להוסיף אפשרות לחסום אתר/דומיין ספיצפי עם סיסמה - כך שכל פעם שנכנסים לאתר יצטרכו להכניס סיסמה לפתיחה (לדוגמה שבני הבית לא יכולו להיכנס אליו).
-
סינון תמונות בקבצי וורד
שמתי לב שבקבצי וורד .doc הסינון תמונות לא מופעל? יש אפשרות להוסיף סינון כמו בקבצי PDF.
-
התראה במייל כשאתר נפתח
ארצה לבקש להוסיף שבאתרים שכרגע חסומים ועתידים להיפתח תהיה אפשרות להירשם כדי לקבל התראה במייל כאשר האתר יפתח.
וכן בנוסף התראה במייל כאשר יש תכונה חדשה שנוספה לנטפריעריכה: ואולי נטפרי תשתמש במידע כדי לדעת איזה אתרים הכי מבוקשים
-
RE: מסלול בדיקה כפולה של תמונות ופיתוח של מערכת סינון עם בינה מלאכותית
@בן-עזאי אמר במסלול בדיקה כפולה של תמונות ופיתוח של מערכת סינון עם בינה מלאכותית:
@DorY ערכתי את תגובתי
פתיחה של מסלול חדש עם בדיקה כפולה של תמונות הוא ממש פשוט.
-
@בן-עזאי אמר במסלול בדיקה כפולה של תמונות ופיתוח של מערכת סינון עם בינה מלאכותית:
@DorY אמר במסלול בדיקה כפולה של תמונות ופיתוח של מערכת סינון עם בינה מלאכותית:
הבודקים של התמונות יכולים לטעות (למרות שזה נדיר), וקרה לי כבר מקרה כזה בעבר לא נעים, לכן חשבתי להציע הוספה של מסלול בתוספת תשלום, שבו כל התמונות יבדקו ע"י שתי בודקים, כך אפשר להיות בטוחים שלא יהיו טעויות. (או שכל תמונה תעבור סינון נוסף של מערכת סינון אוטומטי עם בינה מלאכותית, ובמקרה של זיהוי חשוד התמונה תוצג לבודק בחו"ל בצורה יותר בולטת או לשתי בודקים)
הרעיונות לסיכום:
-
פתיחת מסלול חדש בתוספת תשלום:
א. כל התמונות יבדקו ע"י שתי בודקים
ב. באתרים שבהם לא מופעל סינון התמונות, תפעל מערכת סינון עם בינה מלאכותית ותמונה חשודה תשלח לבדיקה. (אפשר להפעיל אפילו במסלול הרגיל) -
פיתוח של מערכת בינה מלאכותית שתפעל בכל האתרים:
- בתמונה חשודה יפעלו התנאים הבאים (לפחות שתיים מהתנאים):
א. הבודק יצטרך להתבונן בה לפחות כ3-5 שניות עד האישור
ב. התמונה תשלח לשתי בודקים
ג. התמונה תוצג עם אזהרה ובולטת יותר משאר התמונות. - הצעה של ארי_אהרן: בסינון התמונות בג'ימייל יהיו שתי אפשריות: א. אפשרות לסינון עם מערכת בינה מלאכותית (וכך לא יהיה חשש לפרטיות) ב. אפשרות לסינון עם בודק אנושי.
לא ברור מה הצורך של כל זה
להגיע למצב של אפס טעויות, יש אנשים שזה חשוב להם.
-
-
ערכתי את ההודעה עם סיכום הרעיונות.
-
מסלול בדיקה כפולה של תמונות ופיתוח של מערכת סינון עם בינה מלאכותית
הבודקים של התמונות יכולים לטעות (למרות שזה נדיר), וקרה לי כבר מקרה כזה בעבר לא נעים, לכן חשבתי להציע הוספה של מסלול בתוספת תשלום, שבו כל התמונות יבדקו ע"י שתי בודקים, כך אפשר להיות בטוחים שלא יהיו טעויות. (או שכל תמונה תעבור סינון נוסף של מערכת סינון אוטומטי עם בינה מלאכותית, ובמקרה של זיהוי חשוד התמונה תוצג לבודק בחו"ל בצורה יותר בולטת או לשתי בודקים)
הרעיונות לסיכום:
-
פתיחת מסלול חדש בתוספת תשלום:
א. כל התמונות יבדקו ע"י שתי בודקים
ב. באתרים שבהם לא מופעל סינון התמונות, תפעל מערכת סינון עם בינה מלאכותית ותמונה חשודה תשלח לבדיקה. (אפשר להפעיל אפילו במסלול הרגיל) -
רעיון נוסף ללא קשר לראשון: פיתוח של מערכת בינה מלאכותית שתפעל בכל האתרים:
- בתמונה חשודה יפעלו התנאים הבאים (לפחות שתיים מהתנאים):
א. הבודק יצטרך להתבונן בה לפחות כ3-5 שניות עד האישור
ב. התמונה תשלח לשתי בודקים
ג. התמונה תוצג עם אזהרה ובולטת יותר משאר התמונות. - הצעה של ארי_אהרן: בסינון התמונות בג'ימייל יהיו שתי אפשריות: א. אפשרות לסינון עם מערכת בינה מלאכותית (וכך לא יהיה חשש לפרטיות) ב. אפשרות לסינון עם בודק אנושי.
-
-
@WWW אמר בחסימת מלל מותאם אישית:
@DorY אמר בחסימת מלל מותאם אישית:
php
???
טעיתי. אני אערוך. (אני לא כל כך מבין בתיכנות אתרים)
אבל בכל מקרה ארצה שאם אני אפתח כתובת כזאת:
www.mysite.com/aaa.php, הסינון יעבוד.