@נפתולי אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
הדרך הפשוטה ביותר זה להעתיק את הכתובת של הקובץ המשותף, (מה שמופיע למעלה כשהוא פתוח) ולהעתיק אותו לשורת החיפוש של גוגל, ואז זה נחסם לעולמים. אמנם עדיין יש אפשרות להכנס לקבצים עצמם שנפתחו בעבר, וקשה להכנס לכל קובץ ולחסום אותו. וגם תלוי בסוג החומר המשותף, שלפעמים אסור בכלל לנסות להכנס שוב לאיזור הזה.
דבר ראשון, יישר כח. דבר שני, אני מכיר את מה שכתבת, וזה הבעיה הגדולה. שיש עדיין גישה להרבה קבצים.
מנסיון, אם מדובר בכמות גדולה של חומר משותף, אין עצה אלא לפתוח כתובת מייל חדשה, ולמחוק את הכתובת הישנה לגמרי. ולהזהר במשך כחודש לא לנסות להכנס שוב לכתובת שנמחקה, כי עד חודש אפשר עדיין לשחזר רח"ל.
זה בעיה, צריך הרבה הרבה ס"ד לעמוד בניסיון במשך חודש... וחוץ מזה, יש לי כמה כתובות מייל (וכולן נגועות...), וחלקן אני לא יכול למחוק בשום אופן, כי אני מקבל אליהן מיילים חשובים, וצריך לעדכן מאות אנשים שהחלפתי כתובת.
חשבתי על רעיון, וזה אולי פתרון נפלא לכל הרוצים בתשובה כמוני, שנתקעו עם כל הסחי והמאוס הזה, שנטפרי יגדירו שכל קובץ ששוקל מעל 100 מ"ב לא יהיה ניתן להוריד אותו מגוגל דרייב ללא בדיקה. גם אם הוא קובץ פרטי ממש, או ששותף רק באופן פרטי.
ואם יש אפשרות לזהות ולבודד קבצי וידאו, אפשר להגדיר שרק הם יהיו צריכים בדיקה (וכמובן צריך בדיקה של התוכן ולא מספיק בדיקה של הסיומת של הקובץ, וד"ל...).
@administrators @magicode מה אומרים? יש לי סיכוי לחזור בתשובה שלימה עוד לפני ר"ה הבעל"ט?