שלום וברכה. הורדתי תוכנת גוגל דרייב על המחשב ועשיתי גיבוי לתיקיות שאני מעוניינת.
אבל יש משהו מוזר התיקיות לא מופיעות לי בתוכנה על המחשב.
כשאני נכנסת דרך האתר לדרייב אז מופיע לי כל התיקיות אבל בתוכנה שעל המחשב אני נכנסת ולא מופיע לי כלום בתיקייה. כלומר כאילו הכל ריק כשבפועל יש קבצים ואפילו כתוב לי שהדרייב תפוס ב11 גיגה מתוך ה15.
אשמח לעזרה.
מצורפת תמונה צילום מסך דרייב.pdf
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רחל שמעוני יוע"מ
-
גיבוי תיקיות מהמחשב בגוגל דרייב
-
RE: עדכוני ווינדוס
@מד בתמונה המצורפת לגבי הגיבוי .. רואים מצד שמאל למטה שיש סימן קריאה אדום עם הכמות של העידכונים (המשקל שלהם) שתקועים ולא עולים.
אציין שכשאני מחבר אינטרנט אחר למחשב זה כן מתחיל לרוץ ולהעלות.. -
RE: עדכוני ווינדוס
@israelv אמר בעדכוני ווינדוס:
@רחל-שמעוני-יוע-מ
שלחתם פניה לנטפרי?כן שלחנו פניה והגיבו לנו : לא הצלחנו להבין ממה נובעת התקלה.
כדי לעזור לנו להבין, הסריטו בבקשה את המסך שלכם.
לפי ההוראות המופיעות image.png
את ההסרטה יש להתחיל לפני הכניסה לאתר/ התוכנה,
ולסיימה לאחר שמתרחשת התקלה/חסימה.
בנוסף, מומלץ להסריט מסך מלא.בהסרטה, אנחנו יכולים לראות גם את פעילות האינטרנט שלכם, וזה יכול לעזור לנו למצוא את התקלה.
עד כאן התגובה.. לא ממש הצלחנו להבין איך לעשות הסרטת מסך -
עדכוני ווינדוס
שלום וברכה. עזרה ב3 דברים.
- אני לא מצליח לעדכן את העדכוני אבטחה ועדכוני ווינדוס במחשב שלי.
- כמו"כ יש לי שרת גיבויים של pcloud וזה לא מעלה גיבויים בגלל נטפרי (בלי נטפרי זה כן מגבה)
- דבר נוסף אני לא מצליח לשים חתימה במייל. אני מעלה קובץ אבל בפועל זה מופיע שאין קובץ.
מצורפים תמונות של הבעיות.
-
RE: חיבור שעמ למייצגים
תודה לכל המגיבים. דברתי עם פלאפון היום וצריך סים עם מודם שלהם בשביל IP מוצפן או משהו כזה.
יש לי כבר נטסטיק חדש שקניתי מחנות מחשבים. מישהו יודע אם אני חייבת לקנות מפלאפון גם מודם? הם רוצים 700 שח על זה.
או שאפשר להשתמש בנטסטיק שלי? -
חיבור שעמ למייצגים
שבוע מבורך.
אני כרגע מחוברת לנטפרי על ידי 019 עם נטסטיק.
כעת ברצוני להתחבר לשעמ והבנתי שעם נטסטיק אני יכולה רק דרך חברת פלאפון.
אין לי בעיה עם זה. השאלה איך זה עובד עם נטפרי? כלומר אין לי מה לעשות עם שני סימים. גם של 019 וגם של פלאפון. האם יש אפשרות שאנתק את 019 ואז אעבור להשתמש רק דרך פלאפון וזה יתן לי בעצם את כל מה שהיה לי לפני כן בצירוף של שעמ?
אשמח לעצה מהמנוסים התותחים שיש פה.